Next

Next folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Next

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Next korting

Next folders

Het kopen van nieuwe kleding is een ware uitdaging. Je kunt uit heel veel mode-items kiezen, terwijl je elke euro maar één keer uit kunt geven. Wil je daarom graag shoppen bij een modeketen die een prima prijs-kwaliteitsverhouding aanbiedt? Daarvoor ben je bij de firma Next aan het juiste adres. Deze firma biedt voor dames, heren, jongens en meisjes de leukste mode-items aan. Zoals je wellicht al verwacht had, hoef je bij deze firma niet de hoofdprijs te betalen. Dit is te danken aan de prijsstelling van Next, maar ook aan de vele promoties. Ongeacht in welk seizoen je naar nieuwe kleding op zoek gaat, kun je bij Next van interessante promoties profiteren. De beste promoties van Next vind je altijd in de folders terug. In de Next folders staan voor zowel dames/meisjes als voor heren/jongens de beste promoties. Blader de Next folders op je gemakje door en schaf direct de gewenste mode-items aan.

Next België

Voor de oorsprong van het modemerk Next moeten we terug naar het jaar 1864. In dat jaar starten ondernemers in Leeds met hun eigen modemerk. Met dit merk richten ze zich in eerste instantie op mannenmode, maar in 1981 maakt het bedrijf ook de overstap naar vrouwenmode. Vanaf de jaren 80 van de vorige eeuw gaat het hard met dit modemerk. In Engeland is dit merk erg populair, waarna het bedrijf ook de overstap naar andere Europese landen maakt. Door de jaren heen is dit bedrijf ook in ons land behoorlijk populair geworden. Dit is echter niet terug te zien aan winkels in ons land; Next heeft er tot op heden nog niet voor gekozen om winkels in ons land te openen. Gelukkig is het via de webshop van Next wel mogelijk om alle gewenste mode-items aan te schaffen.

Next Home

Gaan mode en woonaccessoires hand in hand met elkaar? Je zou verwachten van niet, maar Next laat blijken dat dit wél mogelijk is. Dit modebedrijf biedt namelijk sinds enige tijd ook allerlei items voor in huis aan. Als je deze items wilt bekijken, kun je in de webshop van Next op ‘Home’ klikken. Vervolgens krijg je zes verschillende categorieën voorgeschoteld: Bedroom, Bathroom, Living Room, Kids Room, Kitchen en Accessoires. In deze zes categorieën vind je vervolgens allerlei leuke producten voor in huis. Met deze items geniet je in je woning van veel gemak, maar ook van een leuke uitstraling. Met dank aan de woonaccessoires van Next kun je je huis simpelweg helemaal naar wens inrichten.

Next merken

Wil je bij Next de nieuwste mode-items shoppen? Daar heb je dan meer dan voldoende mogelijkheden voor. Dit modebedrijf is door de jaren heen namelijk met meer en meer merken samen gaan werken. Door deze samenwerkingen is Next in staat om héél veel mode-items van heel veel bedrijven aan te bieden. Opvallend genoeg werkt Next ook samen met de bekendste merken. Onder meer Adidas, Converse, River Island en Lipsy zijn in de webshop van Next te verkrijgen.

Aanbod op de website

Ben je een liefhebber van online shoppen? En wil je graag van leuke promoties profiteren? Als je op deze beide vragen ‘ja’ kan beantwoorden, zit je in de webshop van Next goed. In de webshop vind je namelijk het uitgebreide aanbod, maar ook de beste promoties. Als je van de promoties bij Next wilt profiteren, kun je in de menubalk op ‘Clearance’ klikken. Je krijgt vervolgens alle actuele promoties voorgeschoteld. Wil je liever het reguliere aanbod van Next bekijken? In de webshop kun je daarvoor uit allerlei categorieën kiezen. Zo kun je kiezen voor Baby, Girls, Boys, Women en Men. Wil je liever de woonitems van Next bekijken? Dat is mogelijk door te klikken op ‘Home’ in de menubalk. Tot slot kun je ook nog kiezen voor de menu-items ‘Sports’ en ‘New in’.

Next account

Heb je de gewenste producten in de webshop van Next gevonden? Met enkele muisknoppen kun je deze producten bestellen en naar het gewenste adres laten bezorgen. Mocht je van plan zijn om in de toekomst vaker bij Next te bestellen, kun je het beste een Next account aanmaken. Met dank aan dit account kun je veel sneller bestellingen plaatsen. Bovendien kun je via je account van interessante promoties genieten en je eerdere bestellingen inzien!

Social media

Wil je graag op de hoogte blijven van de items van dit populaire modemerk? Dan kun je Next op social media gaan volgen. Deze firma is actief op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Via deze kanalen blijf je ook op de hoogte van de beste promoties.

Over Next

Wil je leuke kleding voor jezelf shoppen, voor je partner of voor je kinderen? Bij het kledingbedrijf Next ben je daarvoor zeker aan het juiste adres. Dit kledingbedrijf weet zich namelijk te onderscheiden door een ontzettend uitgebreid assortiment aan te bieden. Voor zowel mannen en vrouwen als voor jongens en meisjes heb je meer dan genoeg keus bij Next. Sterker nog; zelfs voor baby’s vind je een uitgebreid aanbod.

Zodra je een kijkje in de webshop neemt, zie je direct wat we hiermee bedoelen. In de menubalk kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Women, Men, Girls, Boys, Baby, Shoes, Home en Sale. Per categorie vind je een divers aanbod, waarbij ook de categorieën Shoes en Home opvallen. Next levert dus nog véél meer dan enkel en alleen kleding voor zowel volwassenen als voor kinderen en baby’s.

Bestel je via de webshop van Next voor meer dan 35 euro? Dan hoef je géén rekening met verzendkosten te houden. Bij kleinere orders moet je rekening houden met 3 euro aan verzendkosten. De bestelde artikelen liggen vervolgens binnen enkele werkdagen op de deurmat van het gewenste adres.

Is het vervolgens mogelijk om de artikelen weer te retourneren? Ja, dat is zeker mogelijk binnen een termijn van 28 dagen. Het is daarbij wel goed om te weten dat je niet alle items kunt retourneren, dat je de items terug naar Duitsland moet sturen en dat je zelf de retourneringskosten dient te betalen. Volg de retourinstructies van Next op om de retournering zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Heb je vragen? Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de klantenservice van Next. Het makkelijkste is om via de website van Next een live chat te starten of een bericht via Facebook te sturen. Je kunt ook bellen naar 024 012 510 (Engels nummer en dus alleen maar Engelse communicatie!).