Peter Hahn

Peter Hahn folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Peter Hahn

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Peter Hahn korting

Peter Hahn folders

Is het de hoogste tijd om je kledingkast van nieuwe items te voorzien? Vind je het daarbij leuk om uit heel veel merken en soorten kledingitems te kunnen kiezen? Dan zit je bij de firma Peter Hahn goed. Deze firma biedt namelijk heel veel kledingitems van de beste merken aan. Dit doet men voor zowel dames als heren, waarbij men ook een compleet ‘Grote maten’ aanbod opgezet heeft. Al met al is shoppen bij Peter Hahn leuk, maar je kunt het nóg leuker voor jezelf maken. Dit doe je door optimaal te profiteren van de vele promoties waar Peter Hahn mee stunt. De promoties van deze fashionketen vind je in de Peter Hahn folders; neem deze folders regelmatig door, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Wil je nog meer tips waarmee je geld bij Peter Hahn kunt besparen? Neem dan zeker onderstaande tips even door!

Peter Hahn België

In 1964 werd de firma Peter Hahn opgericht door Margit en Peter Hahn. Dit stel richtte in eerste instantie hun pijlen op verschillende producten van exotische lamawol. Zij boden bijvoorbeeld jassen, dekens en mantels aan die van deze unieke wollensoort gemaakt werden. Door de jaren heen is de focus echter flink verschoven; Peter Hahn is nu een zogeheten multichannel-fashion onderneming. Dit betekent dat men heel veel fashionitems van heel veel merken aanbiedt. In het aanbod van Peter Hahn vind je producten van allerlei bekende merken, waarover later meer. Op dit moment is Peter Hahn overigens een partij die in veel landen in Europa actief is. In ons land is men goed vertegenwoordigd, maar dit geldt ook voor Nederland, Frankrijk, Zweden, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Al met al is Peter Hahn vanaf 1964 ongekend hard gegroeid.

Merken

Naar welk modemerk gaat jouw voorkeur uit? Als je naar de website van Peter Hahn gaat, is de kans vrij groot dat je producten van dát merk aantreft. Door de jaren heen is Peter Hahn namelijk met heel veel merken samen gaan werken. Met dank aan deze samenwerkingen is Peter Hahn in staat om het ongekend diverse aanbod aan te bieden. Voor een compleet overzicht van alle merken verwijzen wij je graag naar de website van Peter Hahn. Als je op de website een kijkje neemt, zie je in de menubalk direct ‘Merken’ staan. Als je op dit menu-items klikt, krijg je alle merken te zien waar Peter Hahn mee samenwerkt. Daarbij kun je ook nog filteren op ‘Dames’, ‘Heren’ en ‘Wonen’. Want ja; Peter Hahn biedt sinds enige tijd ook allerlei items voor in huis aan.

Peter Hahn service

Peter Hahn is wat ons betreft méér dan alleen een aanbieder van mode. Wij zien deze firma ook als een inspirator. Dit blijkt onder meer uit de inspiratie die je via de website op kunt doen. Daarnaast kun je via de website ook van tal van andere services gebruik maken. Zo kun je online de catalogus inzien, kun je online maattabellen raadplegen en vind je online allerlei handige onderhoudstips. Met dank aan deze services bewijst Peter Hahn dat deze firma het beste met je voor heeft!

Aanbod op de website

Als je een liefhebber van online shoppen bent, vermaak je je goed in de webshop van Peter Hahn. Het aanbod op de website is bijzonder divers, maar wel overzichtelijk. Zo kun je in de menubalk kiezen tussen ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Grote Maten’, ‘Wonen’ en ‘Outlet’. Ongeacht op welke categorie je klikt, krijg je een divers aanbod van producten voorgeschoteld. Het gaat om echt veel producten, maar Peter Hahn heeft gelukkig filters aan de webshop toegevoegd. Met dank aan deze filters geef je je voorkeuren door, waarna de webshop alleen nog de passende items weergeeft. Hiermee wordt het shoppen bij Peter Hahn alleen maar leuker.

Nieuwsbrief & app

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties en nieuwe collecties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Peter Hahn. Als je dat nú doet, ontvang je direct 20 euro korting op je eerste bestelling. Deze bestelling kun je online plaatsen, maar je kunt ook de Peter Hahn app downloaden. Met deze app shop je gemakkelijk en snel!

Social media

Door de jaren heen is Peter Hahn behoorlijk actief geworden op social media. Je kunt deze firma volgen op zowel Facebook als op Pinterest. Via deze social media kanalen deelt men veel outfits, waarmee je dus veel inspiratie op kunt doen. Via deze kanalen is het ook mogelijk om contact op te nemen, maar dit doe je eveneens via de website gemakkelijk.

Over Peter Hahn


In 1964 zag het bedrijf Peter Hahn het levenslicht; de oprichter Margit en Peter Hahn besloten om te gaan handelen in onder meer jassen, dekens en mantels. De focus lag daarbij op één specifiek materiaal; lamawol. Door de jaren heen wist het merk Peter Hahn steeds succesvoller te handelen, waarna het bedrijf verder en verder uitgebreid werd.

Hedendaags heeft het merk Peter Hahn een vrij uitgebreid assortiment én is het in veel Europese landen actief. Eigenlijk in geheel midden en West-Europa, met uitzondering van Italië, Spanje en Portugal, is Peter Hahn goed vertegenwoordigd. Ook in ons land is het mogelijk om de artikelen van dit fameuze kledingmerk aan te schaffen.

Voor alle inwoners van ons land is het mogelijk om gebruik te maken van de Belgische webshop. In deze webshop vind je de volgende categorieën terug: Dames, Grote Maten, Heren, Wonen, Merken en Outlet. Per categorie vind je een divers aanbod, terwijl je onder de categorie ‘Merken’ kunt vinden welke merken allemaal door Peter Hahn aangeboden worden.

Heb je online de gewenste artikelen gevonden? Je kunt deze direct bestellen en naar een gewenst adres in ons land laten bezorgen. Je betaalt hier standaard 4,95 euro aan verzendkosten voor; de hoogte van de order maakt bij Peter Hahn niks uit. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de ontvangen artikelen te retourneren. Je kunt hiervoor de meegestuurde retourbon en zelfklever gebruiken; daardoor is de retournering ook volledig kosteloos.

Heb je vragen? De klantendienst van Peter Hahn staat op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Je kunt daarvoor bellen naar 070 22 28 29, een online contactformulier invullen of mailen naar [email protected]. Via een online nieuwsbrief, Facebook en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en promoties van Peter Hahn.