Bio Planet

Bio Planet folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bio Planet

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Bio Planet korting

Bio-Planet Magazine

Het Bio-Planet magazine is spek naar de bek voor de keukenprinsen en -prinsessen onder u. Dit vier-wekelijkse magazine bevat recepten, tips, aanbiedingen en veel meer uit het rijke assortiment van Bio-Planet - zoals steeds met duurzaamheid als rode draad. U vindt er bijvoorbeeld tips om heerlijke gerechten op tafel te toveren aan de hand van restjes van de voorbije week. Zo belandt er geen voedsel onnodig in de vuilnisbak. Naast tal van tips over duurzaam koken, ontdekt u er ook de laatste aanbiedingen. Shop voordelig bij Bio-Planet dankzij het magazine; praktisch en duurzaam tegelijkertijd.

Extra voordelen dankzij Xtra

Xtra is een app of fysieke kaart waarmee u in alle Colruytwinkels voordelen kunt krijgen. Ook bij Bio-Planet dus, want deze keten is een onderdeel van de Colruyt group. De voordelen van de app of de kaart zijn identiek. Door te kiezen voor de app hebt u natuurlijk Xtra altijd op zak én het is beter voor het milieu. Hoe werkt het? Presenteer gewoon uw Xtra op het moment dat u afrekent (aan de kassa of online) en de voordelen worden automatisch verrekend. Sterker nog, aan de hand van uw Xtra login shopt u gewoon rechtstreeks in de webshop van Bio-Planet of een ander Colruyt Group filiaal. Bij Bio-Planet herkent u de voordelen van Xtra aan de hand van een specifiek symbool dat lijkt op een QR-code. Wanneer dit symbool naast een product staat (in het magazine, online of in de winkel zelf) weet u dat er een Xtra voordeel tegenover staat.

Duurzaam assortiment

Bio-Planet is de thuishaven voor aanhangers van biologische voeding, die bovendien duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Duurzaamheid zit in het hart van de filosofie van Bio-Planet en wel in alle facetten. Lokale producten dragen altijd de voorkeur weg. Omdat deze geen verre reizen hebben moeten afleggen per boot, vliegtuig of vrachtwagen leveren ze alvast op dat gebeid een fikse winst op voor het milieu. Naast transport wordt ook gekeken naar de productiewijze. Ze moeten zo puur mogelijk tot stand zijn gebracht, met zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. Dierlijke producten moeten altijd geproduceerd worden met respect voor het dierenwelzijn voorop. De bestaansreden van Bio-Planet is precies om zo veel mogelijk biologische of ecologische alternatieven aan te bieden voor producten die in een gewone supermarkt te vinden zijn.

Collect&Go

De succesvolle online boodschappendienst van Colruyt Group, genaamd Collect&Go, is uiteraard ook beschikbaar bij Bio-Planet. Het systeem is eenvoudig. Bestel online uw boodschappen en laat ze klaarzetten op een afhaalpunt naar keuze. Duid ook het tijdstip aan waarop u de boodschappen graag komt afhalen. Haal tenslotte uw boodschappen op in een mum van tijd! Ga naar de website van Bio-Planet om het dichtstbijzijnde afhaalpunt te vinden en begin alvast te shoppen.

De (vegetarische) nieuwsbrief

De “klassieke” Bio-Planet nieuwsbrief is op zich al een bloemlezing van duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Wie zich op deze nieuwsbrief inschrijft, krijgt wekelijks updates met recepten, promoties, nieuwe producten en workshops. Naast deze nieuwsbrief geeft Bio-Planet ook nog een aparte vegetarische nieuwsbrief uit, die gelijkaardig is aan de klassieke nieuwsbrief. Enige verschil: alle informatie behandelt uitsluitend vegetarische producten. Net als de gewone nieuwsbrief, wordt ook deze wekelijks uitgestuurd. Vegetariërs en groenteliefhebbers, aarzel niet om jullie in te schrijven voor de veggie-nieuwsbrief van Bio-Planet en geniet van het ruime aanbod.

Recepten

Lekker en gezond gaan hand in hand. Al is niet iedereen zich daarvan bewust. Elke dag opnieuw een maaltijd bereiden voor uzelf of uw gezin betekent ongetwijfeld dat de inspiratie weleens ver te zoeken is. Ga daarom eens kijken op de Bio-Planet website waar u een waaier aan originele recepten vindt, die uiteraard ook biologisch zijn. De gerechten zijn meestal rijk aan groenten en vaak ook volledig vegetarisch.

Gluten- en lactosevrij

Wie gebukt gaat onder voedselintoleranties, bijvoorbeeld voor gluten of lactose, ondervindt al eens moeite om geschikte ingrediënten te vinden. Voor hen is er gelukkig Bio-Planet. Want deze winkel heeft een ruim assortiment aan producten die veilig en gezond zijn voor mensen met intoleranties, met in het bijzonder gluten- en lactosevrije producten.

Betaalbaar biologisch

Biologische producten zijn door de bank genomen iets duurder dan gelijkaardige niet-biologische producten. Logisch, want door chemische producten te mijden, is er vaak meer handenarbeid nodig. Biologische producten worden ook op kleinere schaal geproduceerd wat in veel gevallen ook tot hogere prijzen kan leiden. Toch probeert Bio-Planet betaalbare biologische producten aan te bieden. Het huismerk van de Colruyt Group, Boni Selectio Bio, is ook bij Bio-Planet beschikbaar. Dit huismerk staat voor “bio, elke dag en voor een goede prijs”.

Over Bio Planet

In het jaar 2001 ging in Kortrijk de eerste vestiging van Bio Planet open. Deze keten van supermarkten is onderdeel van de Colruyt Group en richt zich volledig op een duurzame wereld. In het assortiment zijn verscheidene duurzame producten te vinden, waardoor je bewust met het milieu bezig bent. Door de jaren heen zijn er meerdere vestigingen van Bio Planet in ons land geopend.

Via de website van Bio Planet kan je en compleet overzicht van deze winkels vinden. Als je jouw woonplaats of postcode invoert, krijg je tevens direct te zien waar je de dichtstbijzijnde vestiging kunt vinden. Het is overigens ook mogelijk om de producten te bestellen via de webshop van Bio Planet. Deze webshop wordt door het beschrijven zelf omschreven als een ‘online bio supermarkt’.

In deze webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Groenten en fruit, Bereidingen/Charcuteria/Vis/Veggie, Zuivel, Brood/ontbijt, Kruidenierswaren/droge voeding, Conserven, Koekjes/chocolade/snoep, Chips/borrelhapjes, Dranken, Wijn, Baby, Voedingssupplementen, Sportvoeding, Lichaamsverzorging/parfumerie, Onderhoud/huishouden en Dier. Je kunt dus eigenlijk alle dagelijkse boodschappen bestellen via deze webshop.

Het is níet mogelijk om deze producten naar huis te laten versturen. Je kunt echter een afhaalpunt naar keuze selecteren, waarna je vanaf het afgesproken tijdstip daar de bestelde artikelen af kunt halen. Je kunt ter plekke betalen en de spullen direct in jouw auto laden. In totaal heeft Bio Planet in ons land meer dan 200 afhaalpunten.

Heb je vragen over de webshop van Bio Planet? Daarvoor kan je bellen naar 02 363 50 05 of mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om bij één van de vele afhaalpunten je vragen te stellen. Kom je liever in contact met het hoofdkantoor van Bio Planet? Daarvoor kan je op werkdagen tussen 07.00 en 20.00 uur contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor mail je naar [email protected] of je belt naar 02 363 50 10.