Bio Shop

Bio Shop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bio Shop

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Bio Shop korting

BioShop huismerk

Naast gekende biologische merken, heeft Bio Shop ook haar eigen huismerk. Kazen, graanproducten, noten, zaden, confituren en allerlei andere categorieën zijn beschikbaar onder het Bio Shop merk. Ontdek zeker ook de wijnen van het huismerk die volledig van biologisch geteelde druiven gemaakt zijn, zonder gebruik van chemische middelen. Het huismerk staat garant voor kwaliteit tegen een correcte prijs. Naast aan rijk assortiment van het eigen merk zijn er ook tal van andere producten te koop van gekende en lokale producenten.

Bio Shop sterprijzen

Biologische producten hebben de reputatie van nogal prijzig te zijn. In veel gevallen klopt dat ook en wel om begrijpelijke redenen. Door geen gebruik te maken van chemische middelen is er vaak meer arbeid nodig om hetzelfde resultaat te bekomen – maar dan op een meer duurzame manier. De Bio Shop sterprijzen laten u toe om biologische producten te kopen aan een lagere prijs dan gewoonlijk. U herkent de producten met sterprijzen aan de groene ster die erbij staat. Ga lustig op zoek naar de groene ster in de winkel en koop uw favoriete merkartikelen heel het jaar door aan deze spotprijs.

Bio Shop kaart

De Bio Shop kaart is de veruitwendiging van het spaarprogramma voor trouwe Bio Shop klanten. Wie vaak bij de Bio Shop komt winkelen, doet er goed aan een spaarkaart te gebruiken en zo aanspraak te maken op de bijhorende voordelen. Spaar dankzij de Bio Shop kaart voor een aankoopcheque van € 5, gewoon door middel van aankopen te doen.

Winkels in uw buurt

Bio Shop is eigenlijk een netwerk van zelfstandige natuurvoedingswinkels. De vereniging heeft met andere woorden filialen verspreid over heel België. Zoek het filiaal in uw buurt en proef de heerlijke biologische producten van bio Shop! Hoewel de organisatie en het bestuur door het team van Bio Shop zelf gebeurt, is het best mogelijk dat uw lokale filiaal eigen promoties in huis heeft. Verschillende zelfstandige Bio Shop houders beschikken bijvoorbeeld over een eigen Facebook-kanaal, waar ze u bijpraten over nieuwe producten en andere onderwerpen. Zoek dus zeker uit of de Bio Shop winkel in uw buurt ook online te vinden is en haal er uw voordeel uit.

Recepten en blog

Voor lekkere en gezonde recepten moet u op de website van Bio Shop zijn. Alle recepten zijn uiteraard op en top biologisch. Blader lustig door alle recepten en laat u inspireren. Dankzij niet al te moeilijke bereidingswijzen tovert u in geen tijd een heerlijk gezond gerecht op tafel. Elke maand krijgt één biologisch recept een streepje extra aandacht, in de vorm van “het recept van de maand”. Ga naar de website van Bio Shop en ontdek de vele recepten.

Bio Shop Winkelkrant

De Bio Shop winkelkrant staat bol van promoties voor de komende maand(en). Profiteer van kortingen op allerlei biologische producten, zowel van het huismerk als van andere merken. Naast aanbiedingen bevat de winkelkrant heerlijke receptjes om thuis uit te proberen. Als rasechte speciaalzaak in biologische producten weet men als geen ander de beste biologische producten uit te kiezen. Let wel op: niet alle promoties zijn beschikbaar in elke vestiging van Bio Shop. Lokale filialen doen soms andere acties, uitsluitend voor hun winkel. Het Bio Shop promotieteam zorgt ervoor dat de winkelkrant maandelijks verspreid wordt.

Kortingen

Doorheen het jaar zijn er verschillende tijdelijke acties en promo’s bij Bio Shop. Toch zijn er ook een aantal vaste waarden onder de aanbiedingen, zoals de 10% korting per 12 stuks. Inderdaad, bij aankoop van 12 stuks van een bepaald product ontvangt u gegarandeerd 10% korting. Een handige korting wanneer u grote inkopen doet. Voor andere tijdelijke acties houdt u best de winkelkrant in de gaten of schrijft u zich best in voor de nieuwsbrief. Sommige acties zijn enkel bij bepaalde filialen geldig dus volg zeker ook de kanalen van de Bio Shop vestiging in uw buurt.

Deskundig advies

De medewerkers van Bio Shop hebben een hart voor gezonde en biologische voeding. Door de jaren heen hebben zij expertise opgebouwd, dankzij ervaring en permanent bijscholing. Zij helpen u dan ook graag verder bij al uw vragen over de artikelen of andere voeding-gerelateerde thema’s.

Biogarantie en kwaliteit

De voedingsspecialisten bij Bio Shop waken nauwgezet over de kwaliteit van de producten in het assortiment. Elke dag controleert het kwaliteitsteam het aanbod van nieuwe producten, maar ook het Bio Shop huismerk. Bovendien worden de verschillende vestigingen ook extern gecontroleerd. Dit kan heel het jaar door gebeuren op verschillende onverwachte momenten. De erkende organisatie Integra controleert of alle producten daadwerkelijk biologisch zijn, door uit te spitten wat de herkomst ervan is. Dankzij deze jaarlijkse controle, kan Bio Shop pronken met het Biogarantie label, dat de kwaliteit en het “bio-gehalte” garandeert.

Over Bio Shop

De keten Bio Shop is een vereniging van zelfstandige natuurvoedingswinkels. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de focus hierbij volledig op biologische producten. De aangesloten winkels zijn stuk voor stuk begaan met het milieu en voorzien jou graag van de juiste producten. Doordat deze winkels de handen in een hebben geslagen, kunnen ze ook de prijzen zo laag mogelijk houden. Ze profiteren immers van schaalvoordelen op het gebied van inkoop.

In ons land zijn door de jaren heen steeds meer vestigingen van Bio Shop opgericht. Deze vestigingen zijn te vinden in onder meer Borgerhout, Bornem, Brussel, Gent, Malmedy, Ninove, Pelt, Schilde en Wilrijk. Wil je een compleet overzicht van alle winkels van deze keten in ons land? Daarvoor kan je op de website gaan naar ‘Onze winkels’. Je krijgt een compleet overzicht van alle winkels te zien inclusief openingstijden, adresgegevens en contactgegevens.

Op deze website is overigens nog veel meer informatie over Bio Shop te vinden. Je kunt onder meer meerdere lekkere en gezonde recepten vinden. Met de artikelen uit de natuurvoedingswinkels is het een fluitje van een cent om deze recepten te maken. Daarnaast vind je ook op de website meer informatie over de voordelen van Bio Shop. Zo geeft de keten aan dat je kunt genieten van kortingen dankzij een speciale Bio Shop kaart. Ook is het mogelijk om van 10% korting te profiteren indien je meer dan 12 stuks van hetzelfde product aanschaft.

Wil je meer informatie over wil je graag van deskundig advies voorzien worden? Daarvoor kan je online een contactformulier invullen. Het is echter ook mogelijk om in één van de winkels je vragen te stellen. Deze winkels zitten verspreid door het gehele land; er is ongetwijfeld ook een Bio Shop winkel bij jou in de buurt te vinden. Via de Bio Shop Facebook pagina blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en promoties.