Tanger Markt

Tanger Markt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tanger Markt

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Tanger Markt korting

Tanger Markt folders

Gezond eten is erg belangrijk. Dit is goed voor je algehele gezondheid, voor je lichaam, voor je brein en voor je lichaamsgewicht. Het lastige is alleen dat je voor veel gezonde voeding diep in de buidel moet tasten. Het is daarom voordeliger om toch maar ongezond te eten. Gelukkig zijn er ook manieren waarop je voordelig gezond kunt eten. Dit doe je bijvoorbeeld door je boodschappen bij Tanger Markt te doen. Bij deze supermarktketen geniet je van heerlijk én vers eten, zonder dat je hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten. Ook ben je bij deze supermarktketen voor enkele extra’s aan het juiste adres, waaronder een halalgarantie. Wil je het boodschappen doe graag zo voordelig mogelijk houden? Check dan de Tanger Markt folders. In deze folders vind je de beste aanbiedingen van dit moment, waarmee boodschappen doen een heel stuk leuker wordt.

Tanger Markt België

Voor de historie van Tanger Markt moeten we naar het land van onze noorderburen. In Nederland begon dit bedrijf met slechts één supermarkt, waarin drie waarden een centrale rol speelden: de beste kwaliteit, de laagste prijs en het verlenen van service met een glimlach. Deze waarden sloegen al snel aan, waardoor Tanger Markt meer en meer supermarkten in Nederland kon openen. Uiteindelijk besloot de firma dat ze ook de stap naar het buitenland wilde zetten. De stap naar België was snel gezet. De eerste winkel werd in Antwerpen geopend, waarna ook nog meer winkels in Anderlecht en Brussel zouden volgen. Ook heeft Tanger Markt inmiddels de stap naar Frankrijk gezet. We kunnen dus gerust stellen dat Tanger Markt uitgegroeid is tot een grote internationale supermarktketen.

Tanger Markt supermarkten

Wil je graag op een voordelige manier boodschappen doen? Dan zit je in de Tanger Markt supermarkten goed. In deze supermarkten geniet je van scherpe prijzen én van bijzondere producten. Dat laatste is aan onder andere de halalgarantie te danken. De supermarkten van Tanger Markt in ons land zijn op dit moment te vinden in Anderlecht, Antwerpen en Brussel. In Antwerpen heeft Tanger Markt inmiddels al drie winkels geopend, waardoor mensen uit Antwerpen dubbel veel geluk hebben. Op de website van Tanger Markt vind je in ieder geval een overzicht van deze winkels. Je vindt hier onder meer de adresgegevens, evenals de openingstijden en contactgegevens.

Halal- en versgarantie

Neem je een kijkje op de website van Tanger Markt? Dan zit je direct twee garanties naar voren komen. Ten eerste de halalgarantie. Voor het kopen van 100% halal-waardig vlees zit je in de supermarkten van Tanger Markt goed. Deze supermarktketen doet er alles aan om 100% halal-waardig vlees te leveren, waaronder speciale kip. Voor deze kip werkt Tanger Markt samen met één specifieke slachterij. Verder biedt Tanger Markt een versgarantie. Al het werk, groenten en overige producten die je bij Tanger Markt kunt kopen, zijn 100% vers. Hiermee geniet je van een heerlijke smaak, maar ook van de gewenste gezondheid. De verse producten van Tanger Markt zijn het toppunt van gezonde producten!

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Tanger Markt? Dan zou je hiervoor naar één van de supermarkten toe moeten gaan. Het is namelijk niet zo dat het uitgebreide aanbod op de website te vinden is. Wel vind je op de website van Tanger Markt meer informatie, bijvoorbeeld over de halalgarantie en de versgarantie. Ben je op zoek naar de beste promoties? Dan klik je op de website in de menubalk op ‘Aanbiedingen’. Je krijgt vervolgens een overzicht van de beste aanbiedingen van deze supermarktketen te zien. Om het aanbod zelf te ontdekken, zou je dus naar één van de vestigingen toe moeten gaan.

Contact

Zit je met een vraag? Of wil je bijvoorbeeld een klacht uiten? In beide gevallen kun je het beste even naar 070 430 0261 bellen. De vriendelijke medewerkers staan je graag te woord. Een andere optie die je hebt, is om het online contactformulier in te vullen. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je hier spoedig reactie op. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om naar één van de supermarkten te gaan. Op de website vind je het overzicht van deze supermarkten.

Social media

Wil je veel inspiratie opdoen? Of wil je op de hoogte blijven van deze unieke supermarktketen? Dat doe je via onder meer Facebook, YouTube en Instagram. Op deze social media kanalen is Tanger Markt actief, waarbij ze ook de actuele aanbiedingen delen. Houd ook zeker de Tanger Markt folders op deze website in de gaten!

Over Tanger Markt

Vind jij het heerlijk om maaltijden van over de gehele wereld te eten? Wil je bijvoorbeeld op maandag een lekkere Franse maaltijd eten en op dinsdag vervolgens een Arabische maaltijd? Niet bij alle supermarkten kan je de juiste ingrediënten en kruiden voor buitenlandse maaltijden aanschaffen, maar gelukkig wel bij Tanger Markt. Bij deze supermarktketen vind je namelijk een uitgebreid aanbod van buitenlandse producten en kruiden.

Deze supermarktketen is in Nederland door de jaren heen behoorlijk populair geworden. Mede door die populariteit heeft deze onderneming ook de stap naar het buitenland kunnen maken. In onder meer Frankrijk en in ons land zijn nu ook vestigingen van Tanger Markt te vinden. In ons land vind je deze vestigingen in Antwerpen (3 vestigingen) en in Brussel (1 vestiging).

Welke producten je zoal in deze vestigingen kunt vinden? Eigenlijk allerlei producten die je ook in andere supermarkten kunt vinden, alleen is het dan aanbod dan een stuk veelzijdiger. Je vindt bijvoorbeeld in het assortiment van Tanger Markt speciale cous cous rijst, speciale olijfolie, speciale karnemelk en speciale chili saus.

Tanger Markt valt dus enigszins met andere supermarkten te vergelijken. Desalniettemin is het aanbod bij Tanger Markt eigenlijk een stuk tropischer; je vindt hier namelijk allerlei producten uit andere landen, waaronder heerlijke kruiden en specerijen. Bovendien geniet je bij deze supermarktketen van een uitgebreid aanbod van verse producten.

Wil je graag op de hoogte blijven van de promoties van deze supermarktketen? Daarvoor kan je op de website klikken op ‘Aanbiedingen’. Ook kan je via de website meer informatie vinden over bijvoorbeeld de versgarantie en de halalgarantie.

De klantendienst van Tanger Markt staat graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 070 430 0261.