Disco G.V.

Disco G.V. folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Disco G.V.

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Disco G.V. korting

Tevreden klanten

Vorige klanten bij Disco GV toonden zich erg enthousiast over deze tuinmeubelspecialist. Op basis van recensies door de jaren heen kan het bedrijf uitpakken met een tevredenheidsscore van 4,5 op 5. Een cijfer om trots op te zijn, want tevreden klanten hebben, is een prioriteit voor iedere onderneming. De eerlijke reviews van andere klanten zijn ook de beste graadmeter voor de nieuwe klanten. Zo weten zij op voorhand wat ze van Disco GV mogen verwachten.

Tuinmeubelspecialist

Als rasechte specialist in tuinmeubelen, beschikt Disco GV over een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Van ligbedden, parasols, barbecues of hele loungesets; het is allemaal te vinden bij Disco GV. Aarzel niet om naar de website van Disco GV te gaan om er het rijke assortiment te doorbladeren. Laat u inspireren, en transformeer uw tuin tot een plek waar u volledig kunt ontspannen, omgeven door meubels en accessoires zoals u ze graag heeft.

Gratis levering

Het is perfect mogelijk om uw bestelling bij Disco GV tot aan uw voordeur te laten leveren. Handig, want tuinmeubilair is al snel groot en log, waardoor het zich niet zo makkelijk laat verplaatsen. Zeker bij grote bestellingen is een gewone gezinswagen vaak niet voldoende om de levering te volbrengen. Net voor deze grote bestellingen van € 1000 en meer is levering dan ook volledig gratis. Bij lagere bedragen wordt er steeds een kleine verzendkost aangerekend. Binnen de 48 uur ontvangt u uw bestelling bij u thuis. Haalt u liever zelf uw producten op? Dat is uiteraard ook een mogelijkheid. Aangezien Disco GV alles op voorraad heeft, kunt u de dag zelf nog om uw bestelling gaan.

Outlet

Een tuin volledig naar uw smaak inrichten is een fijne, maar vaak ook dure, aangelegenheid. Iedere besparing is hier dan ook meer dan welkom. Een goede tip is om een kijkje te nemen in de outlet-sectie op de website van Disco GV. Daar ziet u in een oogopslag alle artikelen die aan lagere prijs de deur uit mogen. De kortingen kunnen erg hoog oplopen omdat het soms opruimingen, laatste stuks of showroommodellen betreft. Met andere woorden: een ideale manier om uw slag te slaan!

Folder

Om een goed beeld te krijgen van de tuincollectie van Disco GV is de folder een aanrader. Hier ontdekt u namelijk de nieuwe en doet u inspiratie op voor uw eigen tuin. De foto’s in de folder geven uitstekend weer hoe een tuininrichting met verve kan gedaan worden. Bovendien is de folder ook doorspekt met promoties. Volg deze pagina op de voet en blijf op de hoogte van de laatste folders.

Blijf op de hoogte

Volg Disco GV op sociale media om mee te zijn met de laatste trends. Op Facebook en Instagram deelt deze tuinspecialist voortdurend inspirerende foto’s. Maar ook acties, promoties of gewoon praktische informatie wordt via deze weg gedeeld. Krijgt u niet genoeg van Disco GV? Schrijf u dan ook in op de nieuwsbrief. Dan ontvangt u alle promoties, nieuwtjes en acties rechtstreeks in uw mailbox. Uitschrijven is uiteraard steeds mogelijk.

Deskundige begeleiding

Disco GV is meer dan louter een tuinmeubelwinkel, in die zin dat het bedrijf ook projectbegeleiding op maat aanbiedt. Staat u voor een groot project zoals een nieuwe woning of een professionele activiteit? Doe dan een beroep op Disco GV. Zij nemen u bij de hand van bij de start en zorgen voor een vlot verloop van het project. Van de eerste ideeën tot samenstelling, levering en plaatsing. Disco GV helpt u graag. Geef een seintje aan de medewerkers van Disco GV als u de samenwerking wil aangaan en profiteer van deskundige begeleiding.

Shop fysiek én online

Bij Disco GV winkelt u zowel online als in het echt, aan u de keuze. De winkel zelf is in Haacht gelegen en is meer dan een bezoekje waard. Er gaat niets boven de echte winkelervaring waar u met eigen ogen uw toekomstig meubilair of andere producten kunt uittesten. Maakt u liever niet de verplaatsing of weet u gewoon precies wat u wilt? Dan is de webshop er natuurlijk ook! Bestel de artikelen van Disco GV waar en wanneer u maar wilt. Het is in een paar klikken geklaard. Bovendien verloopt de betaling ook vlot en veilig volgens de gangbare betaalmethoden.

Doe-het-zelf

Hoewel tuinmeubilair de specialisatie van Disco GV blijft, heeft het ook doe-het-zelf oplossingen in huis. Vooral als u zelf aan het schilderen of behangen wil gaan, helpt deze tuinspecialist u graag op weg. Advies, inspiratie, verf of behangpapier; Disco GV het behoort allemaal tot het assortiment. Vraag ernaar bij een van de medewerkers. Zij helpen u met de glimlach verder.

Over Disco G.V.

Bij de naam Disco G.V. denk je misschien direct aan een discotheek. Dat is echter niet het geval. Bij deze Belgische firma kan je namelijk allerlei producten voor in de tuin kopen. Naar eigen zeggen is Disco G.V. zelfs dé tuinspecialist van heel België.

Door de jaren heen heeft Disco G.V. een leuke groei door weten te maken. Het bedrijf heeft door de jaren heen het aanbod flink uit weten te breiden en heeft ook nog een uitgebreide showroom in Haacht. Op de website van Disco G.V. kan je meer informatie vinden over de openingstijden en de adresgegevens van deze showroom.

Via de webshop van Disco G.V. kan je het uitgebreide assortiment in zien. Je kunt daarbij kiezen tussen de volgende productcategorieën: Loungesets, Tuinsets, BBQ & Heaters, Parasols, Ligbedden, Kussenboxen en Accessoires. Als je op het menu-item ‘Alle producten’ klikt, kan je bovendien het gehele assortiment inzien.

Heb je in het assortiment de perfecte meubelen of accessoires gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en op het gewenste adres laten bezorgen. Indien je voor meer dan 1000 euro een bestelling plaatst, betaal je géén verzendkosten. Bij orders van 400 tot 1000 euro betaal je 50 euro aan verzendkosten. Bij orders van maximaal 399 euro betaal je 10 euro aan verzendkosten. Het is echter ook mogelijk om de producten af te halen in de showroom in Haacht. Het retourneren van de artikelen is ook mogelijk, maar daar stelt Disco G.V. wel de nodige voorwaarden aan. Raadpleeg dus goed de website en laat je eventueel informeren door de klantenservice.

Wil je in contact komen met de klantenservice? Dan kan je een online contactformulier invullen of bellen naar 016 60 89 71. Ook kan je een bericht via Facebook of Instagram sturen; via die twee social media kanalen kan je ook de nieuwste aanbiedingen en collecties in de gaten houden.