Lidl

Lidl folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Lidl

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Lidl korting

Lidl folders

Het leven is al duur genoeg. Deze uitspraak hoor je eigenlijk al jarenlang, maar zéker in de afgelopen jaren is deze uitspraak waarheid geworden. Als je naar de gemiddelde prijzen van boodschappen kijkt, weet je bijvoorbeeld niet wat je ziet. De prijzen zijn echt exorbitant gestegen, maar gelukkig kun je alsnog voordelig boodschappen doen. Hoe je dat doet? Dat doe je door naar één van de Lidl supermarkten te gaan. Deze supermarktketen staat te boek als een discountketen; dit betekent dat Lidl zich richt op de laagst mogelijke prijzen. Iets wat ook blijkt als je de Lidl folders openslaat. In deze folders vind je de beste promoties van dit moment bij Lidl, waardoor je nóg voordeliger jouw boodschappen kunt doen. Voldoende reden dus om regelmatig de Lidl folders te bekijken.

Lidl België

Is Lidl van oorsprong een Belgische supermarktketen? Nee, deze supermarktketen vindt haar oorsprong in Duitsland. In Duitsland begon in 1930 de heer Joseph Schwarz met zijn eigen groothandel. Uiteindelijk nam zijn zoon het over, waarna zijn zoon met Ludwig Lidl samen ging werken. Beide heren sloegen vervolgens de hand ineen om samen de eerste supermarkt van Lidl te openen. In 1993 maakte Lidl vervolgens ook de overstap naar ons land. Opvallend genoeg werden pas in 1995 de deuren van de eerste Lidl supermarkt in ons land geopend. Maar, het waren dan ook direct 8 supermarkten die in dat jaar geopend werden. Door de jaren heen zijn er ruim 300 Lidl supermarkten in ons land én in Luxemburg geopend. Dankzij deze groei is Lidl één van de grotere supermarktketens in ons land.

Lidl Plus

Wil jij van de beste promoties bij Lidl genieten? Dan is het advies dus om regelmatig de Lidl folders te checken. Een andere tip die wij je mee kunnen geven, is om je als Lidl Plus lid aan te melden. Als je eenmaal een Lidl Plus member bent, geniet je van meer en meer korting. Zo kun je bijvoorbeeld voor gratis producten en extra’s sparen. Ook krijg je als Lidl Plus Member extra korting in de online webshop van Lidl. Tot slot kun je met dit membership ook nog van extra veel voordelen op leuke diensten en activiteiten genieten.

Lidl supermarkten

De supermarkten van Lidl vallen niet op door hun pracht en praal. Nee, de supermarkten van deze keten zijn juist zo eenvoudig mogelijk ingericht. Zo worden niet alle verpakkingen uit de dozen gehaald, maar worden de complete dozen gewoon in de winkel neergezet. Dit staat wellicht ietwat rommelig, maar dit is wel één van de redenen waarom Lidl de prijzen zo laag kan houden. Door deze manier van vullen hoeft Lidl namelijk niet al te veel vakkenvullers in dienst te nemen. Feit is bovendien dat de supermarkten van Lidl steeds moderner worden. Voor een compleet overzicht van alle Lidl supermarkten in ons land kun je het beste de website even raadplegen.

Aanbod op de website

Door de jaren heen heeft Lidl haar aanbod flink uit weten te breiden. Je vindt bij deze supermarkt eigenlijk alle dagelijkse boodschappen, maar ook alle aanverwante producten. Zo stunt Lidl regelmatig met hoge kortingen op elektrische apparaten, op accessoires voor in huis en op schoonmaakartikelen. Als je in de webshop van Lidl een kijkje neemt, kun je het huidige aanbod inzien. Ideaal is hierbij dat je ook alle Lidl promoties in kunt zien. Mocht je het liefste online producten bij Lidl willen bestellen, is dat ook mogelijk. Enige tijd geleden werd namelijk de online Lidl-Shop geopend. In deze online webshop vind je niet zozeer de dagelijkse boodschappen, maar juist aanverwante producten.

Lidl app

Wil je het boodschappen doen bij Lidl nóg leuker voor jezelf maken? Dan is het advies om de Lidl app te downloaden. Met deze Lidl app kun je nog meer voordelen scannen, kun je van persoonlijke kortingscoupons genieten en krijg je exclusieve aanbiedingen voorgeschoteld. Tevens kun je de Lidl folders via de app inzien. Voor, tijdens en na het boodschappen doen komt deze app eigenlijk goed van pas. Dit is overigens ook nog te danken aan het feit dat je alle kassabonnen digitaal in kunt zien. Deze bonnen hoef je dus niet allemaal meer in jouw portemonnee te bewaren. Hoe handig is dat?

Inspiratie & advies

Wil je op de hoogte blijven van de Lidl? Meld je dan voor de nieuwsbrief aan of volg deze supermarktketen op één van de social media kanalen. Ook is het interessant om regelmatig de website van Lidl raad te plegen. Zo vind je op de website bijvoorbeeld de leukste en lekkerste seizoensgebonden recepten.

Over Lidl

In 1930 startte in Duitsland de heer Joseph Schwarz met zijn eigen bedrijf. Dit bedrijf was van origine een voedselgroothandel. Na enkele jaren nam Dieter Schwarz de taken van zijn vader over, waarna hij samen met Ludwig Lidl aan de touwtjes ging trekken. Hieruit ontstond uiteindelijk de supermarktketen Lidl waarbij de focus op lage prijzen kwam te liggen. In 1973 werd de eerste Lidl supermarkt in Duitsland geopend, waarbij de Aldi-formule eigenlijk als voorbeeld gold.

Momenteel zijn de supermarkten van deze keten in meer dan 20 landen te vinden. Ook in België vind je meerdere supermarkten van Lidl terug. Voor een compleet overzicht van deze winkels kan je het beste de website van de Lidl raadplegen. Daarbij vind je tevens per winkel de openingstijden, adresgegevens en contactgegevens.

Hedendaags richt Lidl zich nog steeds op het aanbieden van hoogwaardige producten tegen bodemprijzen. Wil je graag van deze bodemprijzen genieten? Dan kan je ook shoppen in de Belgische webshop van Lidl. In deze webshop heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Tuin, Mode, Klussen, Wonen, Koken en huishouden, Sport, Vrije tijd, Multimedia, Baby en Mooi & gezond. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van voordelig geprijsde producten terug.

Bij een standaard bestelling worden er verzendkosten van 3,99 euro gerekend. Indien je een groot artikel besteld, komen de verzendkosten hoger te liggen. Als je af gaat rekenen, zie je in jouw winkelmandje exact staan wat de verzendkosten zijn. Binnen 90 dagen na aankoop kan je artikelen gratis retourneren. Je kunt hiervoor de retourinstructies op de website van Lidl aanhouden.

Vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice van Lidl is dagelijks bereikbaar via een online contactformulier of op telefoonnummer 0800 73520. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur.