Henders & Hazel

www.hendersandhazel.be

Wonen

Henders & Hazel folders

Henders & Hazel folders

Ontvang nu korting bij Henders & Hazel met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Wonen folders

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Krea Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Brico Folder

Geldig van 01.08.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Geldig van 15.03.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

IKEA Folder

Geldig van 04.10.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Euroshop Folder

Geldig van 30.09.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen winkels

Populaire folders

Tips voor Henders & Hazel korting

Henders & Hazel folders

Wil je nieuwe meubelen of accessoires voor in jouw woning aanschaffen? Dan kun je rekening houden met een vrij forse investering. Het is immers een feit dat meubelen en woonaccessoires vrij prijzig zijn. Gelukkig kun je bij Henders & Hazel continu profiteren van de beste aanbiedingen. Al deze aanbiedingen kun je wekelijks terugvinden in de Henders & Hazel folder. Via de webshop van deze keten kun je de folder inzien, waarbij je direct kennis kunt maken met de beste aanbiedingen. In de folders van Henders & Hazel komen in ieder geval interessante aanbiedingen naar voren; de korting loopt vrij hoog op bij deze keten!

Henders & Hazel België

Ontspannen in een huis waar jij je thuis voelt. Dat is eigenlijk het doel van Henders & Hazel al vanaf het moment dat dit bedrijf opgericht werd. Sinds de oprichting van dit bedrijf heeft men een indrukwekkende groei door weten te maken. Deze groei is te danken aan het assortiment dat steeds uitgebreider geworden is, maar is ook te danken aan de expansie van Henders & Hazel. Dit bedrijf is namelijk hedendaags in meerdere landen actief, waaronder in ons land. Sterker nog: in ons land heeft Henders & Hazel meerdere winkels weten te openen. De winkels van deze keten zijn eigenlijk in alle provincies in ons land te vinden. Op de website van Henders & Hazel vind je niet alleen de actuele folders, maar ook een lijst met alle winkels van deze keten in ons land.

Henders & Hazel online nieuwsbrief

Wil jij graag binnenkort jouw huis van een make-over voorzien? Wil jij graag de gehele inrichting aanpassen? Of wil je mogelijk enkele nieuwe meubelen voor in jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer aanschaffen? Voor allerlei meubelen en woonaccessoires ben je bij Henders & Hazel aan het juiste adres. Indien je je voor de online nieuwsbrief van Henders & Hazel aanmeldt, blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste producten. Om het nog mooier te maken: dankzij de online nieuwsbrief van Henders & Hazel maak je ook direct kennis met de actuele aanbiedingen. Het besparen op jouw aankopen bij deze keten begint al bij het aanmelden voor de online nieuwsbrief!

De beste producten

Wil jij jouw huis helemaal naar wens in gaan richten? Wil jij je vervolgens thuis gaan voelen in jouw huis? Dat is precies het doel van Henders & Hazel. Om dat doel te kunnen behalen, biedt men bewust alleen maar de beste producten aan. Om de beste producten aan te kunnen bieden, is Henders & Hazel samenwerkingsverbanden met de beste merken aangegaan. In het aanbod van deze keten vind je echt alleen maar de beste producten, waardoor je van een lange levensduur weet te genieten. Daar staat een prijskaartje tegenover, maar gelukkig kun je ook van veel aanbiedingen bij Henders & Hazel genieten. Al met al is de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten bij deze keten dus prima te noemen!

Aanbod in de webshop

Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen van Henders & Hazel? Dan is het ook aan te raden om de webshop van deze firma in de gaten te houden. Via deze webshop maak je niet alleen kennis met alle producten, maar je kunt de producten ook direct bestellen. Je hebt hiervoor in de webshop keus tussen meerdere categorieën: Salons, Kasten, Stoelen, Tafels, Verlichting en Woonaccessoires. Per categorie vind je een divers en uitgebreid aanbod van de beste producten. Producten waardoor jij je thuis gaat voelen in jouw huis; het feit dat je ook nog van aanbiedingen kunt genieten, is hierbij mooi meegenomen!

Inspiratie & advies

Vind je het lastig om jouw woning geheel naar wens in te gaan richten? De medewerkers van Henders & Hazel staan graag voor je klaar om jou van passend advies te voorzien. Via de website kun je hier direct een afspraak voor maken bij de Henders & Hazel winkel bij jou in de buurt. In deze winkel kun je vervolgens ook van de beste aanbiedingen genieten. Om inspiratie op te doen, ben je ook bij Henders & Hazel aan het juiste adres. Op de website kun je namelijk op ‘Inspiratie’ klikken, waarna je direct tal van wooninspiratie en leuke styling tips aantreft. Ook kun je het speciale magazine van Henders & Hazel inzien; in dit magazine kun je kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van wooninrichting. Ook via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube kun je inspiratie op doen. Via deze social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen van Henders & Hazel!

Over Henders & Hazel

Ben je op zoek naar prachtige meubelen voor in huis? Dan is kans groot dat je gaat slagen bij Henders & Hazel. Deze firma heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van fraaie én voordelig geprijsde meubelen. Het doel van deze firma is om een eigentijdse en gevarieerde collectie aan te bieden, zodat iedereen zijn/haar huis met de meubelen van Henders & Hazel in kan richten.

Voor het aanschaffen van de meubelen van deze firma kan je terecht in één van de winkels. Deze winkels bevinden zich op behoorlijk veel verschillende plekken in ons land. Door op de website van het merk naar ‘Winkels’ te gaan, krijg je direct een overzicht te zien van alle winkels in ons land. Vervolgens kan je per winkel de openingstijden bekijken, evenals de adres- en contactgegevens. In deze winkels ben je vervolgens aan het juiste adres voor het kopen van de meubelen én/of voor het krijgen van interieuradvies. Henders & Hazel hecht namelijk ook veel waarde aan het verlenen van de juiste service; in de ogen van het bedrijf gaat dat gepaard met het geven van vakkundig interieuradvies.

Via de website kan je ook het totale assortiment inzien. Je hebt hierbij keus tussen de volgende productcategorieën: Salons, Kasten, Stoelen, Tafels, Verlichting en Woonaccessoires. Per categorie vind je een divers aanbod van interessante producten. Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze direct in jouw winkelmandje doen en online bestellen bij de Henders & Hazel winkel bij jou in de buurt. Deze winkel neemt vervolgens rechtstreeks met jou contact op om alles te bespreken. De winkel informeert je hierbij ook over de verzendkosten en alle andere voorwaarden.

Vragen? Vul een online contactformulier via de website in of ga langs bij één van de Henders & Hazel winkels. Daarvoor kan je via de website ook direct een online afspraak maken!