Schmidt

Schmidt folders

Schmidt Folder

Geldig van 12.01 t/m 31.12

Profiteer nog 308 dagen van deze Schmidt Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste Schmidt aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Schmidt korting

Schmidt folders

In elk huis is de keuken een onmisbare plek. De plek waar het eten gekookt wordt. De plek waar je alle voorraad qua eten en drinken bewaart. De plek waar je quality time met elkaar door kunt brengen; jij aan het koken en je partner rustig een boekje aan het lezen. En het is de plek waar je eventuele kinderen zich ook maar al te graag begeven. Aangezien de keuken een populaire ruimte in het huis is, is het zaak om deze ruimte volledig naar wens te maken. Om je keuken volledig naar wens te maken, zit je bij Schmidt goed. Deze firma is een specialist in de wereld van keukens; bij Schmidt stel je gemakkelijk de gewenste keuken samen. Hierbij kun je óók nog van interessante promoties genieten; de beste promoties vind je in de Schmidt folders. In de Schmidt folders zijn bijvoorbeeld flinke kortingen op randapparatuur te vinden. Dankzij een dergelijke korting wordt het kopen/inrichten van je keuken alleen maar voordeliger.

Schmidt België

In Duitsland start de heer Hubert Schmidt in 1935 met zijn eigen bedrijf. Hij start met het maken van huizen, waarna hij vanaf 1946 ook start met het maken van meubelen. Hierbij valt het hem op dat ongeveer 90% van al zijn meubelen door Fransen gekocht worden. Hij besluit dan ook om met zijn bedrijf de overstap naar Frankrijk te maken. Dat is het startschot voor de expansie van zijn bedrijf Schmidt Keukens. Door de jaren heen heeft hij niet alleen de overstap naar Frankrijk gemaakt, maar ook naar ons land. In ons land heeft Schmidt zelfs meerdere showrooms in ons land geopend. In deze showrooms bekijk je de keukens van Schmidt, stel je de gewenste keuken samen en plaats je je bestelling. Uiteraard word je in deze showrooms bijgestaan en geadviseerd door ware specialisten. Al met al is Schmidt in ons land uitgegroeid tot één van de specialisten in de wereld van keukens.

Schmidt showrooms

Het kopen van een keuken doe je waarschijnlijk niet via het internet. Het is immers een forse investering én de keuken moet echt voor de volle 100% naar je wens zijn. Om dat voor elkaar te krijgen, is het advies om langs te gaan bij één van de showrooms van Schmidt. Deze keten zelf noemt deze gebouwen overigens ‘Adviescentra’. Een leuke term voor de gebouwen waarin je tal van keukens kunt bekijken en waarin je van goed advies voorzien wordt. De showrooms van Schmidt zijn bovendien door het gehele land gevestigd. Op de website van deze keukenboer vind je een lijst van de showrooms, inclusief de adresgegevens en openingstijden. Op het moment van schrijven heeft Schmidt meer dan 15 showroom in ons land!

3D configurator

Wil je graag je eigen keuken samen gaan stellen? Dat is mogelijk met de 3D configurator van Schmidt. Deze configurator is via de website te gebruiken en biedt ongekend veel mogelijkheden. Je stelt je keuken geheel naar wens, je voegt zelfs de kleinste details toe en je krijgt daarmee een duidelijke indruk van het geheel. De 3D configurator van Schmidt is overigens niet alleen voor keukens geschikt, maar ook voor inloopkasten.

Aanbod op de website

De kans is groot dat je niet zo snel online een keuken bestelt. Tegelijkertijd is de kans ook groot dat je wel online inspiratie op wilt doen. Daarvoor zit je op de website van Schmidt goed. Deze firma heeft er namelijk voor gekozen om alle keukens op de website te zetten. Je krijgt hiermee een duidelijke indruk van de mogelijkheden en actuele trends. Dit geldt overigens niet alleen voor de keukens, maar ook voor de andere producten van Schmidt. Deze firma biedt namelijk ook leefvertrekken, badkamers en tafel & stoelen aan. Op de website van Schmidt vind je hier alle informatie over.

Schmidt catalogus

Bij Schmidt kun je voor meerdere ruimtes in je huis terecht. Je kunt bij deze firma je eigen keuken samenstellen, maar je kunt ook voor je badkamer en eetkamer terecht. Om hier veel informatie en inspiratie voor op te doen, kun je de Schmidt catalogus aanvragen. In deze catalogus vind je alle informatie over het bedrijf Schmidt en over de actuele producten. Je merkt al snel op dat de geleverde kwaliteit door Schmidt dik in orde is.

Afspraak

Wil je graag een keuken bij Schmidt samen laten stellen? Of ben je op zoek naar andere producten voor in je woning? Het advies is om een afspraak via de website te maken. Je geeft hierbij zelf aan in welke vestiging je de afspraak wilt hebben. Op het afgesproken tijdstip staat een deskundige medewerkeer voor je klaar om je te helpen. Van A tot Z!

Over Schmidt

In het jaar 1934 opent de heer Hubert Schmidt zijn eerste huizenbouwbedrijf. In een kleine Duitse plaats opent hij uiteindelijk in 1946 ook zijn eigen meubelfabriek, waarbij het opvallend is dat 90% van alle klanten uit Frankrijk afkomstig is. Mede daardoor opent Schmidt in 1959 ook een vestiging in een klein Frans plaatsje, waarna het bedrijf verder en verder blijft groeien.

Uiteindelijk heeft deze firma zich op verschillende vakgebieden weten te specialiseren. Schmidt biedt hedendaags allerlei prachtige keukens aan, maar maakt ook eigen opbergmeubelen, eigen tafels & stoelen en biedt allerlei inbouwtoestellen aan. Om het helemaal af te maken, biedt Schmidt ook nog producten/meubels voor in de badkamer aan.

Door de jaren heen heeft Schmidt ook meerdere winkel in ons land weten te openen. Op het moment van schrijven heeft Schmidt zeven winkels in ons land: in Waterloo, Boncelles, Faimes, St. Vith, Gembloux, Naninne en Froyennes. In deze winkels kan je naar hartenlust shoppen, prachtige keukens bekijken en jouw huis compleet naar wens inrichten.

Via de website kan je ook een duidelijke indruk krijgen van het hedendaagse assortiment. Je kunt daarvoor in de menubalk op ‘Catalogussen’ klikken, waarna je drie verschillende catalogussen naar voren ziet komen: één catalogus voor de keuken, één catalogus voor tafels & stoelen en één catalogus voor meer informatie over het merk en allerlei soorten meubelen voor in huis.

Als je uiteindelijk de producten van Schmidt aan wilt schaffen, dien je hiervoor naar één van de winkels van Schmidt te gaan. In deze winkels kan je zelf een keuken ontwerpen, kan je van passend advies voorzien worden en kan je allerlei soorten meubelen voor in huis aanschaffen.

Heb je op dit moment vragen? Daarvoor kan je het beste via de website een online contactformulier invullen. Geef daarbij jouw voorkeursfiliaal op, waarna dit filiaal contact met jou op gaat nemen!