Auchan

Auchan folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Auchan

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Auchan korting

Hypermarkt

Auchan is een van oorsprong Franse hypermarkt dat ondertussen filialen over heel de wereld heeft (vooral in Europa maar ook in bijvoorbeeld Taiwan en Rusland). Een hypermarkt is eigenlijk groter dan de supermarkten die in België gekend zijn. Het verschil tussen een hyper- en supermarkt is niet alleen de grootte; in een hypermarkt zijn er ook ‘warenhuisartikelen’ te vinden of andere artikelen dan de dagelijkse boodschappen.

Tegen de Belgische grens

In België heeft Auchan geen enkel filiaal. Toch gaan veel Belgen al te graag even de grens over om er hun inkopen te doen. Vooral het filiaal in Ronk (Roncq in het Frans) is drukbezocht. Deze gemeente ligt vlakbij de Belgisch grens, langs de kanten van Kortrijk. Vanuit het besef dat Belgen graag langskomen, voorziet het filiaal in Ronk als enige ook een Nederlandstalige website. Zo kunt u alle informatie, promoties en het hele aanbod in uw eigen taal raadplegen.

Auchan folder

Alle aanbiedingen van Auchan staan gebundeld in de maandelijkse folder. Deze folder is uiteraard online te raadplegen (ook in pdf-formaat). Maar ook op deze pagina verschijnt steeds de laatste folder. Aarzel niet om hier regelmatig een kijkje te nemen zodat u geen editie mist en als eerste op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.

Klantenkaart

Waaoh, zo heet de klantenkaart van Auchan. Vrij vertaald komt het misschien nog het meest overeen met ‘wauw’. De voordelen die met de klantenkaart gepaard gaan, zijn dan ook erg interessant! Zo krijgt u 10% korting op biologische producten (uitgezonderd verse groenten en fruit), 10% korting op babyproducten, 5% korting op dierenvoeding en tot 50% korting op een selectie van producten die in de winkel te vinden zijn. Naast deze mooie kortingen profiteert u ook van persoonlijk aanbiedingen, op maat van uw aankoopgedrag. Tip: Activeer uw Waaoh-klantenkaart in de app zodat u ze altijd binnen handbereik hebt.

Auchan-app

De Auchan-app komt met allerlei voordelen die het winkelen aangenamer maken. Het maakt winkelen niet alleen aangenamer, maar levert soms ook tijdswinst op. De drive-functie in de app laat u toe om producten te bestellen en ze af te halen via de drive-in. Lang aanschuiven in de winkel en tijdverlies bij het zoeken naar uw producten, is niet meer aan de orde. Nog een meerwaarde van de app is dat u op voorhand uw boodschappenlijstje kunt aanvullen rekening houdend met de aanbiedingen van het moment. Door tegelijk de promoties, folder en loyaliteitskortingen van de Waaoh-kaart in ogenschouw te nemen, maakt u een boodschappenlijstje dat voordeliger is dan ooit.

Auchan Drive

Het Auchan Drive systeem is betrekkelijk eenvoudig. Doe uw boodschappen online via de site of app, wanneer u maar wilt, waar u maar wilt. Valideer uw mandje en kies een tijdsspanne om uw bestelling op te halen van maandag tot en met zaterdag. Haal uw Auchan Drive bestelling op en leg uw boodschappen direct in uw kofferbak. U verliest geen tijd bij het aanschuiven. Ophalen en inladen neemt normaal niet langer dan vijf minuten in beslag. Wat een tijdwinst!

De Auchan Community

Auchan & Moi is een platform voor de Auchan gemeenschap. Liefhebbers en volgers van Auchan vinden hier hun gading. Aan de hand van artikels en video’s worden interessante inzichten, tips en adviezen gedeeld. Deze kunnen gaan over recepten, trends, innovaties en veel meer. Bovendien is de hastag #Auchan&Moi ook dé manier om inspirerende posts mee terug te vinden op sociale media. Dankzij dit platform blijft u hoe dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Krijgt u nog niet genoeg van wat Auchan te bieden heeft? Schrijf u dan ook in op de nieuwsbrief. Zo mist u geen promoties en ontvangt u alle nieuwtjes als eerste, rechtstreeks in uw mailbox.

Heel het jaar korting

Bij Auchan zijn er heel het jaar door kortingsprijzen beschikbaar. De hypermarktketen engageert zich om u het hele jaar door de ruimste keuze te bieden in alle prijsklassen om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Op een catalogus van enkele duizenden producten werken de teams van Auchan voortdurend door zodat ze u lage prijzen en een keuze aan kwaliteit kunnen garanderen.

Over Auchan

Over de gehele wereld zijn onwijs veel verschillende hypermarktketens te vinden. Sommige ketens richten zich puur op één land, terwijl andere ketens hun vleugels over de gehele wereld uitspreiden. Dat is absoluut het geval bij Auchan; deze hypermarktketen heeft winkels in onder andere China, Frankrijk, Hongarije, Rusland, Spanje en Taiwan. Van origine is deze supermarktketen Frans, waardoor de meeste winkels in Frankrijk te vinden zijn.

In België heeft Auchan géén winkels, maar toch zijn enkele winkels van het merk bijzonder goed aan te reizen voor Belgen. Veel winkels van Auchan bevinden zich namelijk in de grensstreek van Frankrijk en België. Deze winkels herbergen een onwijs uitgebreid assortiment. Dit assortiment is ook via de website van Auchan inzichtelijk.

Als je een kijkje op de website neemt, zie je verschillende productcategorieën naar voren komen: Huishoudelijke apparaten, Beddengoed, Baby, Kind, Speelgoed, Videospellen, Meubels, Wijn, Tuin, Doe-het-zelf, Mode, Bagage en Decoratie. Eigenlijk is Auchan dus dé plek voor het aanschaffen van alle producten die je in en rondom je huis nodig hebt. Door het uitgebreide assortiment kan je ongetwijfeld de gewenste producten bij Auchan vinden.

Via de website kan je ook de dichtstbijzijnde winkel vinden. Vul je woonplaats in België in en de Winkel Locator laat je direct zien waar de dichtstbijzijnde winkel is. Het is overigens via de website ook mogelijk om online producten te bestellen. Deze producten moet je vervolgens wel in één van de winkels van Auchan ophalen. Alleen als je woonachtig in Frankrijk bent, is het mogelijk om de producten thuis te laten bezorgen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice van Auchan is te bereiken op telefoonnummer 03 5390 5930. Houd er wel rekening mee dat deze klantenservice Franstalig is. Uiteraard kan je ook in één van de hypermarkten van Auchan terecht voor het stellen van al je vragen.