Tom tailor

Tom Tailor folders

Tom Tailor Folder

Geldig van 12.10 t/m 30.04

Profiteer nog 17 dagen van deze Tom Tailor Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste Tom tailor aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Tom Tailor korting

Tom Tailor folders

Hoe belangrijk vind jij het om er elke dag verzorgd bij te lopen? Hecht je hier veel waarde aan? En vind je het daarom ook leuk om regelmatig nieuwe kleding te kopen? Of vind je het wellicht leuk om regelmatig met meerdere kledingitems te variëren? Als je je garderobekast met de juiste kleding wilt vullen, zit je hiervoor bij Tom Tailor goed. De kleding van dit merk is naar de laatste trends, maar is ook nog eens van de juiste kwaliteit. Je bent hierdoor in staat om jarenlang van de kleding van Tom Tailor te genieten! Dit alles kent uiteraard wel zijn prijs, maar gelukkig kun je profiteren van promoties uit de Tom Tailor folders. In de Tom Tailor folders vind je altijd de beste aanbiedingen van dit moment, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. Check direct de Tom Tailor folders en shop nog voordeliger de perfecte mode-items.

Tom Tailor België

Zoals je mogelijk al verwacht had, is Tom Tailor geen Belgische firma. Dat klopt, aangezien deze firma uit Duitsland komt. In het jaar 1962 werd de firma in Duitsland opgericht, waarbij het al snel meerdere winkels zou openen. De eerste winkel werd in Hamburg geopend, maar al snel zouden meer en meer winkels volgen. Door de jaren heen heeft Tom Tailor naar allerlei andere landen eveneens de stap gemaakt. Het bedrijf is goed vertegenwoordigd in ons land, maar dit geldt in principe voor alle Europese landen. Jammer genoeg heeft de firma weinig tot geen winkels in ons land geopend, maar gelukkig heeft de firma wel voor een prima webshop gezorgd. Dankzij deze webshop is het voor alle Belgen mogelijk om de gewenste kleding van Tom Tailor aan te schaffen.

Duurzaamheid

Ben je begaan met het milieu? En met het behouden van onze aardbol? Dan zit je bij de firma Tom Tailor goed. De meeste modemerken zijn niet zozeer goed voor het milieu, maar daar probeert deze firma een stokje voor te steken. Binnen de gehele bedrijfsvoering draait namelijk alles om duurzaamheid. De firma probeert bijvoorbeeld om alleen duurzame kleding op de markt te brengen. Dit is kleding die jarenlang mee gaat en die eventueel hergebruikt kan worden. Dit blijkt onder meer uit de materialen waar de meeste kledingitems van Tom Tailor tegenwoordig van worden gemaakt. Als je hier meer over wilt weten, kun je het beste even de website van deze firma bekijken.

Tom Tailor winkels

Door de jaren heen heeft Tom Tailor in Europa veel winkels geopend. Van deze winkels bevinden zich er slechts twee in ons land; in Maasmechelen en in Lommel om precies te zijn. In deze twee winkels kun je naar hartenlust shoppen en van goed advies voorzien worden. Overigens kun je de kleding van Tom Tailor ook bij veel andere wederverkopers in ons land aanschaffen. Bij meerdere multibrand stores kun je ook de fraaie kleding van dit modemerk aanschaffen. Maar, wil je voor alléén de kleding van dit merk gaan? Dan zit je in één van de twee winkels van Tom Tailor goed.

Aanbod op de website

Als je op zoek naar nieuwe kleding bent, zit je in de webshop van Tom Tailor goed. Deze webshop is overzichtelijk en herbergt het diverse aanbod van dit merk. Daarvoor heeft men voor meerdere categorieën gekozen: Dames, Heren, Kinderen en Home. Zoals je kunt zien, biedt Tom Tailor mode voor het gehele gezin aan. Als je bij één firma in een keer wilt slagen, zit je bij deze firma dus ook goed. En als je voor één van deze categorieën kiest, krijg je tal van productcategorieën te zien. Met dank aan deze categorieën ben je in staat om snel de gewenste mode-items te vinden. Opvallend is overigens ook nog de categorie ‘Denim Tom Tailor’. Onder deze categorie vind je de beste denim kledingitems voor zowel dames als voor heren.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de promoties van dit merk? Dan kun je de Tom Tailor folders checken, maar je kunt je ook voor de nieuwsbrief aanmelden. Als je je nu voor de nieuwsbrief van dit modemerk aanmeldt, krijg je direct 15% korting op je volgende aankoop. Dat is toch wel een hele makkelijke besparing.

Contact & social media

Wil je nóg meer inspiratie opdoen? Dat is mogelijk via de social media kanalen van Tom Tailor. Dit modemerk is actief op Facebook, Pinterest, YouTube, Instagram en TikTok. Via deze kanalen kun je ook je vragen stellen, maar je kunt hiervoor ook bellen naar 02 400 65 15. En het is mogelijk om een mailtje te sturen naar [email protected].

Over Tom Tailor

Het Duitse kledingbedrijf Tom Tailor werd al in 1962 opgericht. In dat jaar werd de eerste winkel geopend in Hamburg, waarna al snel vele winkels zouden volgen. Op het moment van schrijven is Tom Tailor over de gehele wereld actief.

Deze groei heeft het merk onder meer te danken aan het uitgebreide assortiment. Tom Tailor richt zich niet alleen op vrouwen of alleen op mannen, maar juist op het gehele gezin. Voor zowel mannen en vrouwen als voor jongens en meisjes vind je bij dit Duitse kledingbedrijf een uitgebreid aanbod.

Dat zie je ook direct terug als je een kijkje in de webshop van Tom Tailor neemt. In deze webshop kan je direct een keuze maken tussen Dames, Heren, Kinderen en Home. Als je voor de categorie Heren kiest, krijg je de volgende subcategorieën te zien: Kleding, Schoenen, Onderkleding en Accessoires. Per subcategorie vind je ook weer allerlei soorten producten terug, waardoor het aanbod al met al als héél uitgebreid bestempeld kan worden.

Ook voor vrouwen en kinderen vind je bij dit Duitse kledingbedrijf een uitgebreid aanbod terug. Daarnaast kan je ook nog voor de categorie ‘Home’ kiezen, waaronder je onder meer hoeslakens, handdoeken, kussens, dekens en badjassen vindt.

Wil je een bestelling plaatsen via de website van Tom Tailor? Je weet dan één ding zeker: de verzendkosten bedragen 3,95 euro. Deze verzendkosten zijn altijd hetzelfde, ongeacht de order van de bestelling. Nadat je de producten in ontvangst hebt genomen, heb je 60 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren hoef je niet op extra kosten te rekenen; Tom Tailor biedt namelijk een gratis retournering aan. Check hiervoor de retourinstructies door Tom Tailor met de bestelling mee stuurt.

De klantenservice van Tom Tailor staat op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 070 66 34 78 of mailen naar [email protected].