Cortefiel

Cortefiel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Cortefiel

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Cortefiel korting

Sociale media

Volg Cortefiel op sociale media zoals Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest om nieuwe artikelen en collecties te ontdekken. Er worden voortdurend nieuwe artikels uitgelicht en mooie combinaties aangeprezen. Perfect om inspiratie op te doen! Bovendien valt er af en toe ook iets moois te winnen. Weggeef acties verschijnen meestal op Instagram of Facebook. Kijk ook geregeld op de website van Cortefiel want de wedstrijden worden daar ook altijd gedeeld, vergezeld van alle details. Veel geluk alvast!

Wereldwijd bekend

Cortefiel is een klinkende naam op zich, maar in de structuur is het één van de vier grote merken van het bedrijf Tendam. Ook Springfield, Women'Secret en Pedro del Hierro vallen onder Tendam, de één is al bekender dan de ander in België. Elk merk heeft uiteraard zijn eigen stijl gemaakt door een eigen ontwerpteam. Cortefiel is het originele merk van Tendam dat ondertussen in landen over heel de wereld filialen heeft.

Eco-friendly

Cortefiel schaart zich achter de principes van duurzame ontwikkeling en doet er alles aan om te blijven innoveren op dit gebied. Klanten kunnen kiezen voor een aparte collectie van eco-friendly artikelen bij deze kledingwinkel. Het volstaat om de specifieke sectie op de website aan te klikken en alle milieuvriendelijke kleding is er in één handig overzicht te zien. Uiteraard wilt dit niet zeggen dat andere kleren niet met respect voor mens en milieu gemaakt worden. Maar deze collectie gaat nog dat tikje verder op het vlak van duurzame productie en innovatie.

Nieuwsbrief

Zich inschrijven op de nieuwsbrief van Cortefiel is een aanrader. Niet alleen is het de ideale manier om nieuws en inspiratie te rapen. U krijgt er ook een korting van 10% voor in ruil! Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste collectie en laatste mode? Dan is inschrijven op de nieuwsbrief een must. Geef gewoon uw e-mailadres op en u ontvangt het beste van Cortefiel rechstreeks in uw mailbox. Kampt u op termijn met een overvolle mailbox? Geen nood, uitschrijven is steeds mogelijk door op de uitschrijfknop te klikken onderaan de nieuwsbrief.

Promoties

De artikelen die in promotie zijn, staan bij Cortefiel gecatalogeerd onder “Special prices”. Al deze kledingstukken zijn sterk afgeprijsd, soms tegen meer dan de helft van de prijs of zelfs goedkoper. Ga gewoon kijken en bekijk de pagina’s vol met promo’s. Wie weet gaat u met een stijlvol item naar huis tegen een spotprijs. Het maakt niet uit naar welk product u op zoek bent want kortingen doen zich voor op alle producten uit het assortiment. Sweaters, broeken, jassen, blazers, t-shirts, noem maar op. Vooral alle categorieën valt er vast wel een korting te rapen.

Online exclusive

Cortefiel beschikt wereldwijd over een ruime netwerk van filialen, uitgebaat als franchises. Vooralsnog is er in België helaas geen fysiek verkooppunt beschikbaar. Al sluit niets uit dat het in de toekomst nog gebeurt, want iedereen die franchisehouder wilt worden, kan altijd contact opnemen met het bedrijf om zelf een shop uit te baten. Andere merken van Tendam, zoals Springfield, hebben namelijk wel ingang gevonden in de Belgisch markt. Uiteraard wilt het gebrek aan fysiek verkooppunt in België geenszins zeggen dat de producten hier niet te koop zijn. Via online bestellingen belanden Cortefiel kleren zonder problemen tot aan uw voordeur.

Levering

Hoewel Cortefiel geen winkels in België heeft, is het heel eenvoudig om online producten te bestellen en tot hier te laten leveren. Vooraleer u online kunt bestellen, dient u wel eerste een account aan te maken. Het leveringsadres hoeft niet hetzelfde te zijn als het adres waarop u factureert. Weet wel dat de prijs van levering verschilt, afhankelijk van het bedrag van uw bestelling. Hier zijn verschillende gradaties in. Vanaf een bestelling van € 150 is levering in ieder geval volledig gratis! Betalen gebeurt op het moment dat u de bestelling plaatst via een betaalmethode naar keuze. De Cortefiel webshop aanvaardt betalingen via kredietkaart (Visa, MasterCard, American Express) en via debetkaart (Maestro). Aarzel niet en bestel uw favoriete outfits bij deze trendsetter!

Vind uw maat

Online kleren kopen heeft enorm veel voordelen, maar het belangrijkste nadeel is waarschijnlijk dat u kleren niet zelf kunt passen alvorens ze te kopen. Cortefiel probeert u zo goed mogelijk bij te staan zodat u de kleren zo fijn mogelijk afstemt op uw maat. Voor elk product is er de mogelijkheid om na te gaan welke maat u nu precies nodig hebt. Geef gewoon uw lichaamsbouw en afmetingen door en Cortefiel doet de rest. Nog niet verder geholpen? Bekijk dan de maattabel van Cortefiel en baseer u op de afmetingen uit de tabel.

Over Cortefiel

In 1945 werd het kledingmerk Cortefiel opgericht. Dit merk werd door de onderneming Tendam opgericht en richtte zich specifiek op mannen en vrouwen tussen de 35 en 45 jaar. De focus lag hierbij op de jeugdige kijk op het leven én de open, onderzoekende geest van de mannen en vrouwen uit deze leeftijdscategorie.

Door de jaren heen is Cortefiel uitgegroeid tot een internationaal opererend modemerk. De producten van dit merk zijn momenteel in 34 landen, waaronder ons land, verkrijgbaar. Voor het aanschaffen van de prachtige kleding kan je gebruik maken van de officiële webshop van het merk.

In deze webshop kan je allereerst een keuze maken tussen ‘Men’ en ‘Women’. Als je voor bijvoorbeeld de herencategorie kiest, krijg je verscheidene productcategorieën te zien. Je kunt hierbij denken aan jackets, blazers, shirts, polo’s, jeans, bermuda’s, swimwear en knitwaer. Ook allerlei accessoires, zoals sokken, ondergoed, pyjama’s, riemen en tassen behoren tot het assortiment van Cortefiel. Om het assortiment helemaal af te maken, biedt Cortefiel ook nog hoogwaardige kostuums aan.

Normaliter dien je een bedrag van 9,95 euro aan verzendkosten te betalen. Als je voor 100 tot 150 euro een bestelling plaatst, bedragen de verzendkosten nog maar 5,95 euro. Mocht je een bestelling van meer dan 150 euro plaatsen, hoef je helemaal geen verzendkosten meer te betalen. De verzending neemt 6 tot 8 werkdagen in beslag. Indien je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten hiervoor neemt Cortefiel voor haar rekening; alle retourinstructies zijn te vinden op de website van het bedrijf en via je Cortefiel account.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor bellen naar +32 800 31 048 of mailen naar [email protected]. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.