Luxury Outlet

Luxury Outlet folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Luxury Outlet

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Over Luxury Outlet

Wil je graag prachtige producten van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen aanschaffen? Dat is mogelijk bij Luxury Outlet. Deze firma heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van designerproducten tegen zéér scherpe prijzen. Je hoeft voor de producten van Luxury Outlet dus nooit teveel te betalen, terwijl je geniet van de kwaliteit die door de designermerken geleverd worden.

Door de jaren heen is Luxury Outlet in staat geweest om het aanbod gaandeweg uit te breiden. Je vindt momenteel in het assortiment daarom drie verschillende categorieën terug: Fashion & Accessoires, Jewelry & Watches en Health & Beauty. Per categorie vind je een divers aanbod van de meest gerenommeerde merken. Noem een willekeurig gerenommeerd merk en de kans is zéér groot dat dit merk ook bij Luxury Outlet te vinden is.

Mocht je nóg voordeliger willen shoppen, kan je ook naar de zogeheten Blow Out Sales van Luxury Outlet gaan. Deze Blow Out Sales worden jaarlijks op verschillende plekken in ons land georganiseerd, waarbij je van nóg lagere prijzen geniet.

Het is uiteraard ook mogelijk om de producten van Luxury Outlet via de webshop te bestellen. Bij het plaatsen van de bestelling moet je goed naar de verzendkosten kijken; de verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van de orderwaarde en van het soort product dat je gaat bestellen. Raadpleeg dus altijd de hoogte van de verzendkosten voordat je een definitieve bestelling gaat plaatsen. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Neem in dat geval contact op met de klantendienst van Luxury Outlet.

Voor de klantendienst van Luxury Outlet kan je bellen naar 0900 87 088 of mailen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om een bericht via Facebook te sturen.