Supermarkt

Peltri folders

Ontvang nu korting bij Peltri met folder aanbiedingen

advertentie

Peltri Folder

Geldig van 29.06.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Supermarkt folders

ALDI Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 04.07.2022 t/m 09.07.2022

> Folder bekijken

Auchan Folder (FR)

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22.06.2022 t/m 05.07.2022

> Folder bekijken

Colruyt Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 29.06.2022 t/m 12.07.2022

> Folder bekijken

Carrefour Folder

Geldig van 13.07.2022 t/m 18.07.2022

> Folder bekijken

Auchan Folder (FR)

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22.06.2022 t/m 05.07.2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 04.07.2022 t/m 09.07.2022

> Folder bekijken

Bon Ap Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22.06.2022 t/m 05.07.2022

> Folder bekijken

Bon Ap Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 06.07.2022 t/m 12.07.2022

> Folder bekijken

Meer Supermarkt winkels

Verlopen Peltri folders

Populaire folders

Peltri folders

TitelStartdatumEinddatum
Peltri Folder29.06.202209.08.2022
Peltri Folder04.05.202217.05.2022
Peltri Folder20.04.202203.05.2022
Peltri Folder06.04.202219.04.2022
Peltri Folder23.03.202205.04.2022

Tips voor Peltri korting

Peltri folders

Shop je graag bij een buurtwinkel? Of doe je liever je boodschappen bij een grote supermarktketen? Als je voorkeur naar een buurtwinkel uit gaat, doe je er verstandig aan om eens bij Peltri te gaan kijken. Dit is een firma die in eerste instantie als een kleine buurtwinkel begon, maar door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt heeft. Dit is ook duidelijk aan het aanbod terug te zien; men heeft meer en meer producten in haar aanbod opgenomen. Bovendien is men zich ook gaan richten het online vlak. Je bent nu namelijk ook in staat om boodschappen bij Peltri te doen. Wil je dit graag zo voordelig mogelijk doen? Dan kun je het beste de Peltri folders in de gaten houden. In de Peltri folders staan de beste promoties van het moment, maar ook de nieuwste producten en dergelijke. Door af en toe deze folders door te bladeren, blijf op de hoogte van alles wat met Peltri te maken heeft!

Peltri België

De heen Henri Vanduffel startte in 1950 in de plaats Pelt met een kleine buurtwinkel. Deze winkel kreeg in eerste instantie de naam ‘De Oude Hesp’, maar deze naam werd na verloop van tijd aangepast. Dat gebeurde in het jaar 1960 om precies te zijn; toen maakte de heer Vanduffel met zijn winkel namelijk de overstap naar een grotere locatie. Hij had in de eerste tien jaren een flinke groei met zijn buurtwinkel doorgemaakt, waardoor de oude locatie te klein geworden was. Met de overstap naar de grotere winkel besloot hij ook direct om de naam van de winkel aan te passen. Door de jaren heen is Peltri op die plek blijven zitten. Bovendien heeft men er bewust voor gekozen om niet nog meer winkels te openen. Door alle focus op één winkel te richten, is men bij Peltri in staat om de beste kwaliteit te leveren. Zoals gezegd is het nu dus wel mogelijk om online bij Peltri te shoppen.

Peltri klantenkaart

Wil je voor extra korting bij Peltri shoppen? Dat is mogelijk! Je kunt namelijk in de winkel van de Super Shopping Peltri een klantkaart bestellen, waarmee je van de nodige voordelen gaat profiteren. Zo is het met de klantenkaart mogelijk om extra spaarpunten te verdienen. Indien je meer dan 1000 punten hebt, ontvang je bij je volgende bezoek aan de winkel een waardebon. Deze bon heeft een waarde van 10 euro en kun je vervolgens verzilveren in de cadeaushop van Peltri.

Peltri cadeaushop

Heb je dankzij je Peltri klantenkaart een waardebon gekregen? Dan kun je deze verzilveren in de cadeaushop van Peltri. Dit is een online shop waarin de allerleukste cadeaus van Peltri te vinden zijn. Zo kun je in deze shop een fraai deksel kopen, een complete bestekset, een fluitketel, kookpot of een set van gourmetpannetjes. De producten die je in deze cadeaushop ziet staan, zijn in de basis al aantrekkelijk geprijsd. Met dank aan de waardebon valt de prijs voor deze producten alleen maar lager uit!

Aanbod op de website

Sinds enige jaren is het mogelijk om bij Peltri online te shoppen. Ga hiervoor naar de webshop van deze buurtsuper en klik in de menubalk op ‘Online bestellen’. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je vijf categorieën te zien: Bereide gerechten, Gourmet, Wild, BBQ en Kaas of Charcuterie schotel. Per categorie vind je verse producten die je met één druk op de muisknop kunt bestellen. De bestelde producten kun je vervolgens op het afgesproken tijdstip afhalen in de buurtwinkel van Peltri. Het is op dit moment niet mogelijk om de producten te laten bezorgen, maar mogelijk verandert Peltri dit op termijn nog.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Peltri? En wil je ook graag op de hoogte blijven van de beste promoties? Dan doe je er verstandig aan om je aan te melden voor de Peltri nieuwsbrief. Dit doe je gemakkelijk via de website, waarna je wekelijks de Peltri folder in je mailbox ontvangt. Wil je graag te allen tijde de Peltri folders in kunnen zien? Ga dan naar de website van Peltri en klik in de menubalk op ‘Folders’. Je krijgt vervolgens de keuze tussen twee folders: de normale folders waarin de beste promoties te vinden zijn en een speciale kookfolder.

Social media & contact

Peltri is op dit moment actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen blijf je ook op de hoogte van nieuwe producten en promoties. Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected], bel naar 011 640 676 of ga langs in de winkel van Peltri.

Over Peltri

In 1950 werd in de plaats Pelt een winkel met de naam ‘De Oude Hesp’ geopend. Deze winkel was eigendom van Henri Vanduffel en ging eigenlijk door het leven als een buurtwinkel. Een winkel waar de inwoners van Pelt allerlei producten konden kopen en waarbij de sfeer zeer gezellig te noemen was. In 1960 was de buurtwinkel eigenlijk al uit zijn jasje gegroeid, waarna de winkel verhuisde naar een grotere locatie. De naam werd toen ook aangepast naar Peltri; dat is uiteraard een verwijzing naar de plaats waarin de winkel gevestigd was. In de jaren daarna wist Peltri verder en verder te groeien.

Hedendaags heeft Peltri nog één vestiging in ons land. Deze vestiging is nog steeds in het centrum van Pelt gevestigd en gaat eigenlijk nog steeds als een buurtwinkel door het leven. Er is in de loop der jaren echter wel het een en ander veranderd bij Peltri. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om een bestelling online te plaatsen.

Je kunt daarvoor op de website van Peltri klikken op ‘Online bestellen’. Vervolgens krijg je vier categorieën te zien: BBQ, Kaas of Charcuterie schotel, Wild en Gourmet. Je kunt deze bestelling vervolgens via de website plaatsen, waarna je de bestelling op het afgesproken tijdstip op kunt halen in de winkel van Peltri. Deze firma biedt helaas niet de mogelijkheid om de bestelde artikelen te laten bezorgen op een gewenst adres. Nee, je moet écht naar de winkel van Peltri toe om de bestelde artikelen op te halen.

Op de website van deze firma vind je meer informatie over de winkel, inclusief de adresgegevens en de openingstijden. Mocht je vragen hebben, kan je daarvoor een online contactformulier invullen, bellen naar 011 640 676 of mailen naar [email protected] De klantendienst is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.