Jysk

Jysk folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jysk

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Jysk korting

Jysk folders

Ben je bezig met het inrichten van jouw woning? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Je kunt namelijk ongekend veel kanten op, waardoor je lastige keuzes moet gaan maken. Als je op zoek nar de beste huishoudelijke artikelen bent, ben je bij Jysk sowieso aan het juiste adres. Dit bedrijf maakt het voor jou een stuk makkelijker om jouw woning in te richten; het bedrijf biedt namelijk voor in elke ruimte wel geschikte meubelen en artikelen aan. Bovendien geniet je bij Jysk van de nodige aanbiedingen. Check direct de Jysk folders, kies de gewenste producten uit en geniet van de flinke aanbiedingen. Het inrichten van jouw woning wordt dankzij Jysk leuker én voordeliger.

De Deense firma Jysk zag in 1979 het levenslicht in de stad Aarhus. De oprichter, Lars Larsen, had de droom om in Denemarken de beste meubelen te gaan verkopen. Om dat mogelijk te maken, opende hij in 1979 zijn eerste winkel. Deze winkel werd al snel populair, waarna hij meer en meer winkels wist te openen. Door de jaren heen wist hij met zijn bedrijf ook de overstap naar het buitenland te maken. Zo opende hij in 2017 de eerste winkels in ons land; sinds dat moment zijn er nog veel winkels bijgekomen. Op de website van Jysk kun je een compleet overzicht vinden van alle winkels in ons land. Vind direct de dichtstbijzijnde Jysk winkel bij jou in de buurt en shop naar hartenlust!

Producten voor in elke woonruimte

Wil jij jouw woonkamer van een make-over voorzien? Of wil je graag jouw keuken, tuin of slaapkamer anders in gaan richten? Met dank aan de artikelen van Jysk is dit mogelijk. Dit Deense merk biedt namelijk voor in nagenoeg elke woonruimte interessante producten aan. Het gaat hierbij niet alleen om meubelen, maar ook om tal van accessoires. Juist door de juiste accessoires in een woonruimte te plaatsen, kun je de ruimte helemaal naar wens maken. Dat heeft men bij Jysk uiterst goed begrepen. Overigens ben je ook voor relatief speciale producten, zoals opbergsystemen en gordijnen, bij Jysk aan het juiste adres!

De beste merken

Worden de producten in het aanbod van Jysk in eigen beheer ontwikkeld? Nee, zeker niet. Jysk werkt bewust samen met de beste merken. Het gaat hierbij om onder meer Dreamzone, Hoie, Dunlopillo, Temprakon en Jutlandia. Zoals je al enigszins aan de namen kunt zien, gaat het hierbij veelal om Scandinavische merken. Precies hetgeen je zou kunnen/mogen verwachten bij een Deens merk.

Aanbod op de website

Als je met het inrichten van jouw woning bezig bent, ben je ongetwijfeld veel aan het vergelijken. verschillende stijlen met elkaar vergelijken, maar mogelijk ook verschillende soorten meubelen. Nou, daarvoor ben je bij de webshop van Jysk ook aan het juiste adres. Via deze webshop kun je namelijk het uitgebreide aanbod inzien. Mocht je de perfecte meubelen vinden, kun je deze via de webshop ook direct bestellen. Het is hierbij niet mogelijk om de producten te laten bezorgen, maar je kunt de producten wel afhalen in één van de Jysk winkels. Via de website van Jysk kun je direct de winkelvoorraad van producten inzien.

Inspiratie & advies

Vind je het inrichten van jouw woning lastig? Of ben je tussen meerdere woonstijlen aan het twijfelen? Via de website – en in de winkels – van Jysk kun je de nodige inspiratie op doen. Je kunt veel stijlen bekijken, je kunt veel soorten meubelen bekijken en je kunt uiteindelijk de knoop voor jezelf doorhakken. Mocht je van advies voorzien willen worden, kun je daarvoor ook terecht in/bij de winkels van Jysk. In deze winkels vind je het divers aanbod én deskundige werknemers. De werknemers van Jysk helpen je graag met de inrichting van jouw woning. Overigens kun je via de website van Jysk ook veel inspiratie op doen. Zo heeft Jysk veel inspiratieblogs op haar website geplaatst, inclusief veel handige tips!

Nieuwsbrief & social media

Wil jij op de hoogte blijven van de promoties van Jysk? Dit kun je eigenlijk op drie manieren doen; via de website, via de nieuwsbrief of via social media. Op de website komen eigenlijk alle promoties te staan. Iets wat ook geldt voor de nieuwsbrief; in de nieuwsbrief vind je ook nog handige tips. Als je je voor de Jysk nieuwsbrief aanmeldt, maak je ook nog kans op een cadeaukaart van 50 euro. Op de hoogte blijven is dus ook mogelijk via de social media kanalen van Jysk. Je kunt dit Deense merk volgen via Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Over Jysk

De Deense winkelketen Jysk werd in de Deense plaats Aarhus opgericht. Al in het jaar 1979 werd in die stad de eerste vestiging van Jysk geopend. Daar bleef het absoluut niet bij; het bedrijf wist al snel een flinke groei door te maken. Momenteel is het bedrijf in meer dan 50 landen actief en heeft het meer dan 2500 winkels. Deze winkels zijn óók in ons land te vinden.

Op de website van Jysk kan je meer informatie vinden over de verschillende winkels van het land. Als je op de website terecht komt, kan je rechtsboven klikken op ‘Winkels’. Vervolgens kan je jouw woonplaats invoeren, waarna je direct te zien krijgt waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is. Feit is dat Jysk behoorlijk veel winkels door het gehele land heeft zitten.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop van Jysk aankopen te doen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Slaapkamer, Badkamer, Bureau, Woonkamer, Eetkamer, Opbergsystemen, Gordijnen, Tuin en Interieur inrichting. Per categorie vind je een divers aanbod terug van gevarieerde producten. Deze producten zijn van een hoge kwaliteit én zijn voordelig geprijsd; de prijs-kwaliteitverhouding is bij Jysk dus prima op orde.

Bij het bestellen heb je de keus tussen twee leveringsmethodes; je kunt de producten gratis afhalen in één van de winkels of je kunt de producten betaald laten verzenden. De verzendkosten die je hiervoor moet betalen, zijn afhankelijk van meerdere factoren. Let hier dus goed op bij het afrekenen van jouw virtuele winkelmandje. Binnen een termijn van 14 dagen is het mogelijk om de producten retourneren. Voor het retourneren dien je een online annuleringsformulier in te volgen; vervolgens kan je de retourinstructies van Jysk opvolgen.

Heb je vragen? De klantendienst van Jysk is op twee manieren te bereiken: via de mail ([email protected]) of via de telefoon (03 808 28 03). Uiteraard kan je in de winkels van Jysk jouw vragen stellen of om advies vragen.