Beerwulf

Beerwulf folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Beerwulf

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Tips voor Beerwulf korting

Gratis verzending bij ieder vol pack

Bij Beerwulf hoeft u nooit erg lang op uw bestelling te wachten. Ze doen er alles aan om uw dorst zo snel mogelijk te lessen. Als u voor 17u bestelt, ontvangt u het pakket de volgende dag al bij u thuis. Tenzij u in het weekend bestelt, natuurlijk. Vanaf vrijdag 18u zult u iets meer geduld moeten hebben. Levering gebeurt snel en komt aan een standaard verzendkost van € 4,95. Packs worden dan weer volledig gratis geleverd! Vanaf een pakket van 16 bieren betaalt u helemaal geen leveringskosten, ongeacht of het een voorgemaakt pack is of dat u het zelf heeft samengesteld.

Supermarktprijzen

Online bier kopen bij Beerwulf betekent geenszins dat u meer hoeft te betalen dan elders. Beerwulf volgt steeds de prijs die brouwers zelf aanbevelen én ziet er nauwlettend op toe dat prijzen in de buurt liggen van de prijs in de gewone supermarkt. Met als verschil dat u online gewoon meer keuze hebt én u hoeft de deur niet.

Online shop en aanbod

Beerwulf is wereldwijd actief. Dankzij deze webshop bestelt u in een paar klikken bier in verschillende maten en gewichten. Beerwulf is van oorsprong Nederlands en wordt ondersteund door de bekende biergigant Heineken. Huiver niet, Heineken heeft misschien haar reputatie tegen in België, maar het is wel één van de populairste bieren ter wereld. Bovendien bezit Heineken massa’s andere merken, denk bijvoorbeeld aan Affligem, Amstel, Ciney of Cristal. Uiteraard is het bieraanbod niet beperkt tot Heineken-merken. Het aanbod bij Beerwulf is erg divers en bevat heel veel gekende bieren alsook creaties van kleinere brouwerijen. Zelfs het soms moeilijk te vinden Westvleteren bier is er te koop. Tip: ga naar het aanbod, filter op “sales” en koop aan verlaagde tarieven!

Brouwerij van de maand

Iedere maand zet Beerwulf een brouwerij in de schijnwerpers. Zo leert u niet alleen bij over de brouwerij in kwestie, maar ontdekt u ongetwijfeld ook nieuwe bieren waar u nog niet eerder van gehoord had. Aan de hand van korte filmpjes wordt de geschiedenis, de werkwijze en het aanbod belicht, niet zelden in de woorden van de brouwers zelf. U ziet bijgevolg wie er achter had bier zit dat u zo graag drinkt en ontdekt de verhalen die ze met zich meedragen. Naast de brouwerij van de maand, verschijnen er voortdurend nieuwe blogartikelen op de website van Beerwulf. Duik mee in de wereld van het bier en ontdek er alles over speciale bieren, bierstijlen, foodpairing en het brouwproces.

Ideaal geschenk

Een biermand of pakket is een uitstekend cadeau voor bierliefhebbers. Bij Beerwulf bent u hiervoor aan het perfecte adres. Geef bijvoorbeeld een special bier, een thuistap of een bierpakket cadeau. Beerwulf heeft verschillende pakketten samengesteld, allen zorgvuldig uitgekozen. Gaat u liever zelf aan de slag? Stel dan zelf uw bierpakket samen. Kies gewoon de bieren die u graag in het pakket wilt steken en laat ze gratis bezorgen aan de gelukkige. Voeg nog een persoonlijke boodschap toe aan het geschenk en maak het cadeau zo helemaal af!

Nieuwsbrief

Als Belg bent u ongetwijfeld tuk op uw favoriete biermerk. De biercultuur in dit land is uniek in de wereld. Nergens anders is er zo veel variatie aan kwalitatieve bieren op zo’n kleine oppervlakte. Niet alleen de bieren zijn divers, er moet uiteraard ook telkens een bijhorend glas bij, op maat van het bier dat u drinkt. Wilt u niets missen van het laatste nieuws omtrent bier? Schrijf u dan in op de Beerwulf. Zo blijft u op de hoogte en mist u zelfs geen enkele aanbieding!

Voordeelverpakkingen

Beerwulf biedt geregeld packs aan tegen een lagere prijs dan wanneer u de bieren afzonderlijk zou kopen. Deze voordelige packs staan gebundeld op de website van Beerwulf onder – hoe kan het ook anders - “voordelige packs”. Het zijn meestal pakketten van één bepaald merk, qua hoeveelheid te vergelijken met een bak bier. Soms zijn er ook samengesteld pakketten te vinden. Hou de website van Beerwulf goed in de gaten om van de beste deals te profiteren. Nodig uw vrienden uit om samen van uw bierpakket te genieten. Want in gezelschap smaakt het toch altijd dat tikkeltje beter.

Klantendienst

De klantendienst van Beerwulf helpt u graag verder bij al uw vragen. Ook als het technische vragen zijn, bijvoorbeeld over de installatie van een vat bier dat u hebt aangekocht. Het behoort tot de expertise van het personeel om u op alle vlakken bij te staan. De klantendienst is telefonisch bereikbaar maar ook via de live chat op de website. Kijk zeker ook eerst bij de veelgestelde vragen, misschien vindt u daar al een oplossing voor uw probleem.

Over Beerwulf

In ons land zijn onwijs veel mensen gek van een lekker speciaal biertje. Voor het aanschaffen van allerlei soorten bier ben je aan het perfecte adres bij Beerwulf. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden en verkopen van allerlei soorten bieren. Door de jaren heen is het bedrijf groter en groter geworden; dat is onder meer terug te zien aan het assortiment en aan de landen waarin het bedrijf actief is. Beerwulf is niet alleen in ons land actief, maar ook in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Oostenrijk en Portugal. Immers lusten onwijs veel mensen in onwijs veel landen wel een lekker biertje.

Voor het aanschaffen van het bier kan je terecht in de webshop van Beerwulf. In deze webshop heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Bieren, Thuistap, Bierpakketten en Cadeaus. Onder de noemer Sale vind je bovendien verschillende bieren en bierpakketten die in de aanbieding zijn. Onder de noemer Bieren vind je allerlei verschillende soorten bieren. Deze bieren zijn onderverdeeld in verschillende stijlen en in verschillende landen. Ook vind je in dit assortiment bijvoorbeeld biologische bieren, glutenvrije bieren en vegan bieren.

Bestel je bij Beerwulf meer dan 16 losse biertjes? Dan geniet je van gratis verzending. Indien je een mindere hoeveelheid biertjes gaat bestellen, betaal je 4,95 euro aan verzendkosten. Indien je de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur plaatst, heb je de biertjes meestal de volgende dag al in huis. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om de bieren te retourneren. Alle retourvoorwaarden en retourinstructies zijn te vinden op de website van Beerwulf.

Heb je vragen over bepaalde bieren? Of wil je van advies voorzien worden? je kunt hiervoor op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur bellen naar +32 800 26 036. Ook is het mogelijk om een live chat te starten via de website van Beerwulf. Deze live chat verschijnt aan de rechteronderkant van het scherm.