Delitraiteur

Delitraiteur folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Delitraiteur

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Tips voor Delitraiteur korting

My Fidelity Club

Het getrouwheidsprogramma van Delitraiteur verloopt anders dan vele anderen omdat er gewoonweg geen klantenkaart voor nodig is. Louter het vertoon van uw identiteitskaart volstaat om u in het systeem in te schrijven en vervolgens van de vele voordelen te genieten. Die voordelen zijn er trouwens niet naast! Als lid van My Fidelity ontvangt u 20% korting voor “ontdekkingsproducten”. Dit is iedere maand een nieuwe selectie van producten die in de kijker staat. Bovenop deze actie is er ook een spaarsysteem. Oftewel, een beloning bij iedere aankoop. Iedere euro gespendeerd bij Delitraiteur komt overeen met één punt. In ruil voor punten krijgt u leuke geschenken, en zelfs een verjaardagsattentie!

Eat & Go

Delitraiteur beschikt over tientallen filialen verspreid over heel België, in de buurt van de meeste steden. Dit zijn de zogezegd “klassieke” traiteurszaken waar u terecht kunt voor de heerlijke bereide gerechten en andere culinaire hoogstandjes waar Delitraiteur zo gekend voor is. Bovenop deze winkels pakt Delitraiteur ook uit met een nieuw concept, genaamd Eat & Go. Daar zijn klanten op ieder moment van de dag welkom om even uit te blazen bij een lekker ontbijt, lunch, diner of gewoon een tussendoortje. Dit restaurantconcept is meestal te vinden in stadcentra of langs doorgangsroutes. Handig voor wie op de baan is of zin heeft in een snelle hap!

Missie

Klanten laten genieten, dat is de rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie van Delitraiteur. Om dit te bereiken, zorgt het voor altijd hoogwaardige gerechten, bereid door deskundig personeel. Dankzij een niet-aflatende nieuwsgierigheid speuren de experten van Delitraiteur de wereld af naar unieke producten om aan te bieden en te gebruiken in gerechten. Als klant profiteert u mee van deze filosofie. Tegelijk streeft Delitraiteur ernaar milieuvriendelijk te handelen, op een verantwoorde manier. Waar mogelijk kiest het voor lokale producenten. Delitraiteur stelt alles in het werk om u een aangenaam moment aan tafel te bezorgen.

Groenten en fruit in de kijker

Iedere maand zet Delitraiteur een bepaalde groente of fruit in de kijker. Een handige manier om nieuwe producten te ontdekken of gewoon bij te leren over een gekend product. Leden van My Fidelity genieten bovendien een korting van 20% op deze producten. Naast deze maandelijkse aanrader, schotelt Delitraiteur tal van tips & tricks voor op haar website – uiteraard gerelateerd aan voeding. Zo doet men bijvoorbeeld uit de doeken hoe een bepaald gerecht te bereiden, welke combinaties een winner zijn, of men pikt er gewoon een kwalitatief product uit. Neem een kijkje op de website van Delitraiteur en pluk de vruchten van hun deskundige aanbevelingen.

Deli Deals

Voor ieder moment van de dag heeft Delitraiteur aanbiedingen in petto. Bovendien bewijst deze traiteurzaak dat heerlijke gerechten niet duur hoeven te zijn. Één van de knallers is de ontbijtaanbieding waar u voor een spotprijs een koffie plus een koffiekoek krijgt. Maar ook voor de lunch of warme gerechten heeft men aanbiedingen in huis. Tip: kijk in de winkel uit naar het rode kartonnetje naast bepaalde artikelen. Die geven aan dat het product in kwestie aan een verlaagde prijs te koop staat. Delitraiteur verlaagde de prijs van honderden merkproducten, dus haal er uw voordeel uit.

Kant-en-klaar

Heeft u een drukke dag achter de kiezen en geen tijd gehad om te koken? Of u heeft gewoon een avondje geen zin om te koken? Dan zijn de bereide maaltijden van Delitraiteur een perfect alternatief. Het enige dat u nog rest is de maaltijd in kwestie correct op te warmen en van uw maaltijd te genieten. Kant-en-klaar betekent overigens niet dat de kwaliteit er minder om is. Delitraiteur zorgt steeds voor hoogwaardige en heerlijke gerechten.

Event-formules

Bent u benieuwd naar wat Delitraiteur allemaal te bieden heeft? De Deli brochure bevat een overzicht van het volledige assortiment van deze traiteurszaak. Alle bereide gerechten, slaatjes en broodjes die in de zaak te vinden zijn, ontdekt u in deze brochure. Maar dat is niet alles. Wist u dat u ook voor evenementen bij Delitraiteur terecht kunt? Raadpleeg de brochure van Deli en ontdek de verschillende formules.

MyFreedelity app

Dankzij het systeem van Freedelity heeft u geen andere klantenkaart nodig om aan het loyaliteitsprogramma deel te nemen. Uw identiteitskaart alleen is voldoende. Geen zorgen, Freedelity waarborgt uw privacy en veiligheid te allen tijde. Door de MyFreedelity app te downloaden heeft u bovendien uw voordelen altijd bij de hand, zeker als u lid bent van het getrouwheidsprogramma van Delitraiteur (My Fidelity Club). Zo ziet u meteen het aantal punten dat u gespaard heeft, waar er een winkel in de buurt is of welke acties er momenteel lopen. Via de app kunt u ook bijdragen aan Androïd 34 - een goed doel dat Delitraiteur ondersteunt. Deze vereniging levert sportprotheses en ander specifiek materiaal aan kinderen met een beperkte mobiliteit.

Over Delitraiteur

Volgens Delitraiteur is het leven een stuk leuker als je lekker te eten hebt. Het bedrijf biedt – mede daarom – allerlei lekkernijen aan. Dankzij deze lekkernijen maak je jouw leven niet alleen leuker, maar je maakt het koken ook een stuk makkelijker voor je. Deze Belgische firma is door de jaren heen behoorlijk gegroeid; zo heeft het bedrijf momenteel meer dan 35 verkooppunten in België. Ook in het Groothertogdom Luxemburg heeft Delitraiteur een verkooppunt.

Ben je benieuwd waar de verkooppunten van Delitraiteur te vinden zijn? Neem daarvoor een kijkje op de webshop en klik op ‘Waar vind je ons?’. Door jouw woonplaats/postcode in te voeren, zie je direct waar het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden is.

Op de website kan je ook meer informatie vinden over het concept van Delitraiteur én over de producten die door het bedrijf aangeboden worden. Zo heb je de keus uit allerlei bereide maaltijden, belegde broodjes, wraps, salades en heerlijke desserts. Neem op de website een kijkje in de digitale brochure van Delitraiteur en je krijgt direct een duidelijk beeld van het uitgebreide assortiment.

Ook kan je op de website veel inspiratie op doen. Als je op de website op ‘recepten’ klikt, kan je namelijk allerlei recepten vinden voor zowel het ontbijt en de lunch als voor het diner en voor de snack. Deze recepten staan volledig uitgewerkt op de website en geven de benodigde inspiratie.

Delitraiteur maakt overigens gebruik van een franchiseformule. Voor alle ondernemers is het dus mogelijk om een eigen verkooppunt te starten, indien je aan alle voorwaarden voldoet. Heb je vragen over de franchiseformule of over bepaalde producten van Delitraiteur? Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 067 70 53 00.