Orange

Orange folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Orange

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Orange korting

Orange folders

Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Wil je een nieuwe smartphone aanschaffen? Of wil je een nieuw alles-in-één pakket voor thuis afsluiten? Voor dergelijke diensten en producten ben je bij de provider Orange aan het juiste adres. Deze provider is in ons land erg populair geworden; iets wat uiteraard niet zonder reden is. Nee, bij deze provider geniet je van heel veel voordelen én van hele scherpe deals. Wil je optimaal profiteren van de deals van Orange? Dan raden wij je aan om goed deze pagina in de gaten te houden. Wij verzamelen namelijk de actuele Orange folders voor je en delen deze op onze pagina. Als je van de deals uit deze Orange folders weet te profiteren, weet je simpelweg veel geld te besparen. Er zijn bovendien nóg meer mogelijkheden om geld te besparen bij Orange; daar geven we je hieronder enkele handige tips voor.

Orange België

In ons land is Orange één van de populairste providers. Dat is niet alleen nu het geval, maar is eigenlijk in de afgelopen tientallen jaren al het geval. Lange tijd heette deze provider in ons land Mobistar, maar sinds 2016 heet de provider Orange. De provider Orange is niet alleen in ons land actief, maar over de gehele wereld. Dit is één van de weinige wereldwijde aanbieders van mobiele telefonie. Door de jaren heen heeft deze provider in ieder geval een indrukwekkende naam op weten te bouwen. In ons land is Orange bovendien meer en meer tot een invloedrijke partij uitgegroeid. Zo is Orange in ons land bewust bezig met duurzaam ondernemen.

Orange Blog

Is het de hoogste tijd om een nieuwe smartphone aan te schaffen? Heb je alleen geen enkel idee hoe je de beste smartphone uit kunt kiezen? Met het Orange blog maak je dit voor jezelf een stuk makkelijker. Dit is een speciaal onderdeel van de website van Orange, waarin men allerlei blogartikelen plaatst. In deze blogartikelen vind je bijvoorbeeld de beste tips voor het aanschaffen/uitkiezen van een nieuwe smartphone. In andere blogartikelen lees je weer veel informatie over het veilig instellen van je telefoon, over het streamen van een game of voorkomen dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Uit deze blogartikelen blijkt in ieder geval duidelijk dat Orange méér is dan alleen een aanbieder van diensten en producten. Deze provider is simpelweg een autoriteit in ons land en in veel andere (Europese) landen.

Particulieren en zelfstandigen

Met het uitgebreide aanbod van producten en diensten richt Orange zich op veel soorten klanten. Het gaat hierbij namelijk om zowel particulieren als om zelfstandigen. Ben je in ons land actief met je eigen onderneming? Dan is het interessant om voor één van de zakelijke diensten/producten van Orange te kiezen. Mocht je als consument/particulier op zoek naar een nieuwe smartphone of nieuwe dienst zijn, kun je uiteraard ook bij Orange terecht. Eigenlijk staat deze provider voor alle Belgen klaar.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd wat Orange op dit moment precies te bieden heeft? Wij raden je in dat geval graag aan om eens op de website van Orange te kijken. Op de website van Orange kun je namelijk kennismaken met alle producten en diensten van deze provider. Als je bijvoorbeeld op ‘Particulieren’ klikt, kun je kiezen uit onder meer Mobiel, Internet, TV, Toestellen en Promoties. Onder de laatstgenoemde categorie vind je de actuele deals van Orange. Deze deals zijn behoorlijk interessant, zowel qua prijsstelling als qua voorwaarden. Tevens is het via de website van Orange mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Ook dankzij zo’n pakket kun je het nodige geld besparen.

Orange-Shops

Vind je het lastig om via het internet de juiste keuzes te maken? Wil je liever in een fysieke winkel van goed advies voorzien worden? Ook dat is mogelijk bij deze provider. Orange heeft in ons land namelijk meerdere zogeheten Orange-shops geopend. Dit zijn winkels waar je binnen kunt lopen, waar je je vragen kunt stellen en waar je de gewenste producten/diensten direct kunt kopen c.q. kunt bestellen. Op de website van Orange vind je een overzicht van alle shops in ons land. Vul je woonplaats in en de tool toont direct de dichtstbijzijnde Orange shop aan.

Nieuwsbrief & social media

Wil je van de beste deals van Orange profiteren? Meld je dan zeker voor de nieuwsbrief aan. Via de Orange nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van de laatste trends, nieuwste producten en het laatste nieuws. Dat is ook het geval als je Orange via social media volgt. Deze provider is actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Over Orange

Voor de geschiedenis van de telecomaanbieder Orange moeten we terug naar 1995. In dat jaar kreeg de telecomaanbieder Mobistar namelijk een licentie van de Belgische regering, waardoor dit bedrijf telecomdiensten aan kon gaan bieden in ons land. Dit heeft het bedrijf Mobistar lange tijd gedaan, totdat het bedrijf in 2016 een naamswijziging kreeg. Vanaf 9 mei 2016 gaat het bedrijf Mobistar namelijk door het leven als Orange.

De telecomaanbieder Orange is inmiddels uitgegroeid tot één van de drie grootste telecomaanbieders in ons land. Het bedrijf heeft een gigantische groei door weten te maken en maakt reeds veel mensen in ons land blij met uiteenlopende telecomdiensten.

Op de website van Orange vind je meer informatie over de verschillende telecomdiensten. Je kunt daarvoor in de bovenbalk eerst een keuze maken tussen de drie volgende categorieën: Particulieren, Zelfstandigen en Bedrijven. Kies je voor de categorie particulieren? Dan krijg je de volgende producten te zien: Promoties, Packs, Abonnementen, Smartphones, Herlaadkaarten en Internet. Je kunt bij Orange bijvoorbeeld een losse smartphone kopen, maar je kunt ook een compleet abonnement aanschaffen. De keuze is in ieder geval reuze bij Orange.

Via de website van Orange kan je direct jouw bestelling plaatsen. Let daarbij wel goed op de geldende voorwaarden. Deze voorwaarden verschillen namelijk van product tot product; het is dus zeker de moeite waard om de webpagina even goed door te lezen.

Heb je vragen over een bepaalde dienst of wellicht over jouw bestelling? De klantendienst van Orange staat graag voor je klaar. Je kunt daarvoor bellen naar 0800 8 5000; dit telefoonnummer is op werkdagen van 09.15 tot 19.45 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.45 tot 17.45 uur. Ook kan je via de website een online contactformulier invullen.