Campusshop.be

Campusshop.be folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Campusshop.be

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Campusshop.be korting

Mijn Campusshop

Alvorens online te kunnen bestellen bij Campusshop, moet u een persoonlijk account aanmaken. Dit doet u simpelweg in een paar klikken via “Mijn CampusShop” op de website. Uiteraard hoeft u slechts eenmalig een account op te zetten. Eens dit is gebeurd, houdt u altijd het overzicht van uw bestellingen en kunt u naar hartenlust shoppen op Campusshop.be!

Snelle studenten service

De studenten service van Campusshop is een extra garantie, speciaal voor studenten. Deze garantie biedt ruimere bescherming dan de standaard fabrieksgarantie. Wat houdt het juist in? Bij een defect aan uw laptop wort hij de volgende werkdag thuis opgehaald en binnen de 5 werkdagen opgelapt. Mocht het niet lukken om de laptop binnen 5 dagen te maken, krijgt u gratis een vervanglaptop. De snelle studenten service is gratis bij aanschaf van een Campusshop laptop en geldt voor 2 jaar. Voor en nog ruimere bescherming biedt Campusshop ook de mogelijkheid om een Premium of Pro pakket te pakken. Deze pakketten komen met nog snellere reparatie en vervanglaptops in dien nodig. De Premium en Pro diensten zijn wel betalend per 2 of 3 jaar.

Tool voor laptopkeuze

Een laptop is mogelijk het belangrijkste instrument voor de meeste studenten. Maar niet iedereen gebruikt het toestel even intensief en voor dezelfde redenen. Om te studenten te helpen de ideale laptop te kiezen voor hun noden, voorziet CampusShop een ware laptopkeuzehulp. Het systeem is eenvoudig. Kies het formaat dat u nodig hebt (klein, compact, normaal, groot). Selecteer vervolgens het type laptop (prijsbreker, allround, grafische krachtpatser). Duid tot slot het vereiste geheugen aan en klaar is kees. De laptops die nu op uw scherm verschijnen voldoen aan al de criteria die u zelf hebt gekozen.

Korting in prijs verwerkt

CampusShop richt zich haast uitsluitend op (toekomstige) studenten en is de kampioen in laptopdeals. Omdat studentenkortingen het DNA van de onderneming uitmaken, zit het studentenvoordeel rechtstreeks in de geafficheerde prijzen verwerkt. Wanneer u als student dus een laptop koopt bij CampusShop betaalt u hoe dan ook een voordelig tarief! Het voordeel dat in de prijs verwerkt zit, kan oplopen tot maar liefst € 250. Soms uit de korting zich niet rechtstreeks in de prijs, maar wel in de gratis verzekering (Snelle Studenten Service). Dit is bijvoorbeeld het geval bij de aankoop van een Windows laptop. Kortom: welke laptop u ook verkiest, u profiteert als student sowieso van een aantrekkelijk voordeel.

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat u een product aankoopt maar dat het toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Een laptop in de toonzaal of op een scherm zien, is dan ook niet hetzelfde als er effectief mee werken. Gelukkig begrijpt ook CampusShop dit maar al te goed. Zij bieden u de mogelijkheid om aankopen tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, zomaar zonder reden – mits aan alle voorwaarden is voldaan. Gebruik hiervoor het retourformulier dat op de website van CampusShop te vinden is. Na teruggave krijgt u zo snel mogelijk het integrale aankoopbedrag terugbetaald. Uiteraard kunt er ook voor kiezen het product om te ruilen voor een ander.

Deskundig advies (ook van op afstand)

De CampusShop klantendienst staat steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen. Aarzel niet om hen te contacteren via e-mail, chat of telefoon voor meer informatie of persoonlijk advies. Naast de klantendienst kunt u uiteraard ook in de Paradigit winkels terecht, waar deskundige medewerkers voor u klaar staan met advies. Uiteraard is een defecte laptop erg vervelend. Daarom hoeft u voor sommige problemen uw laptop zelfs niet binnen te brengen. Inderdaad, CampusShop voorziet hulp van op afstand. De experten kijken dan mee op uw computer en nemen zelfs de controle over om het probleem te verhelpen. Uiteraard gebeurt dit enkel als de veiligheid dit toelaat en zijn sommige problemen te complex om op deze manier aan te pakken.

Koopgidsen

CampusShop werkt samen met Paradigit. Op de website van deze laatste vindt u dan ook een ruimer aanbod aan laptops van alle merken. Maar enkel de laptops die op Campusshop.be te koop zijn, gaan gepaard met alle voordelen, waaronder de Snelle Studenten Service. Toch kunt u bij Paradigit terecht om inspiratie op te doen, dankzij de Paradigit Koopgidsen. Deze gidsen nemen u bij de hand doorheen het duizelingwekkend aanbod aan laptops. Zo maakt u ongetwijfeld de beste mogelijke keuze, op maat van uw noden.

Nieuwbrief

CampusShop biedt een aantal nieuwsbrieven aan, zodat u nooit een actie hoeft te missen. Schrijf u in en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en andere nieuwtjes van CampusShop. Wenst u de nieuwsbrief toch niet langer te ontvangen? Dat is geen probleem. Uitschrijven is altijd mogelijk via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Over Campusshop.be

Ben je al student zijnde op zoek naar een geschikte laptop? Daarvoor ben je bij Campusshop.be aan het juiste adres. Deze Belgische website richt zich volledig op het aanbieden van laptops aan studenten. Dit businessmodel blijkt prima aan te slaan, aangezien het bedrijf ook in Nederland actief is.

Als je een kijkje op de website van Campusshop.be neemt, zie je verschillende categorieën naar voren komen: Laptops, Qwerty laptops en Macbooks. Als je voor één van deze categorieën kiest, kan je gericht op zoek gaan naar de geschikte laptop. Maar, je kunt ook de school intypen waar je studeert of je studie intypen. Door dit te doen, toont de zoekmachine van Campusshop.be direct de laptops die voor jouw studie/school geschikt zijn. Onwijs handig!

Een absoluut voordeel van deze webshop is dat je van fraaie kortingen kunt genieten. Ook kan je van verschillende diensten gebruik maken; die diensten zijn volledig voor studenten ontwikkeld en geoptimaliseerd. Met dank aan de handige filterfunctie is het bovendien een fluitje van een cent om de perfecte laptop te vinden.

Bestel je voor meer dan 25 euro bij Campusshop.be? Dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere bestellingen dien je een bedrag van 4,95 euro aan verzendkosten te betalen. Heb je uiteindelijk de laptop ontvangen maar ben je niet tevreden met de laptop? Dan kan je binnen 14 dagen gebruik maken van het retourformulier en de laptop retourneren. Voor deze retourzending rekent Campusshop.be 4,95 euro aan retourkosten. Indien gewenst is het ook mogelijk om de laptop te ruilen tegen een andere laptop uit het uitgebreide assortiment.

De servicedesk van Campusshop.be staat graag voor je klaar om allerlei vragen te beantwoorden. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen, een bericht via Facebook Messenger sturen of bellen naar 078 155737. Op werkdagen is de servicedesk tussen 09.00 en 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur.