IT Resellers

www.itresellers.be

Elektronica

IT Resellers folders

IT Resellers folders

Ontvang nu korting bij IT Resellers met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Apple Store Folder

Geldig van 17.10.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Vanden Borre Folder

Geldig van 03.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Kamera Express Folder

Geldig van 25.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 27.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

ElectroStock Folder

Nog 4 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 08.02.2023

> Folder bekijken

Conrad Folder

Geldig van 14.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Base Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Verlopen IT Resellers folders

Populaire folders

Tips voor IT Resellers korting

IT Resellers folders

Heb jij een webshop in de wereld van computers of laptops? Of bied je met jouw bedrijf speciale IT oplossingen aan? Of bied je met jouw bedrijf reparaties aan voor particulieren? Ongeacht wat je precies met computers of laptops doet, is het mogelijk om je aan te melden ij IT Resellers. Dit is een groepering van onafhankelijke computer solution providers, waarmee je van meerdere voordelen kunt genieten. Eén van de voordelen is dat je tegen lage prijzen bepaalde producten in kunt kopen. Dat wordt ook al direct duidelijk als je op de website van IT Resellers op ‘Folders’ klikt. Nadat je dat gedaan hebt, zie je direct de huidige IT Resellers folders naar voren komen. Blader de folders digitaal door en bestel – als lid van deze groep – direct de gewenste producten.

IT Resellers België

Als je in de wereld van computers, laptops en aanverwante accessoires actief bent, heb je de keus uit veel mogelijkheden. Je kunt rechtstreeks met fabrikanten/merken samenwerken, maar je kunt ook gebruik maken van een inkooporganisatie. Als we het in ons land over een succesvolle inkooporganisatie hebben, hebben we het absoluut over IT Resellers. Deze inkooporganisatie begon ruim 14 jaar geleden relatief klein, maar is uitgegroeid tot een waanzinnige inkooporganisatie. Ruim 200 leden/partners hebben zich bij deze organisatie aangesloten, terwijl de organisatie ook de overstap naar Nederland heeft gemaakt. In ons land en in het land van onder noorderburen maakt IT Resellers nog steeds een flinke progressie.

IT Resellers leden

Voor particulieren is het niet mogelijk om lid bij IT Resellers te worden. Nee, als je lid bij IT Resellers wilt worden, dien je echt een eigen onderneming te hebben. Als je eenmaal lid van IT Resellers bent geworden, geniet je echter ook direct van zwaarwegende voordelen. Je kunt hierbij denken aan toegang tot speciale diensten, een marktpositie waarmee je kunt scoren, een prima marketingondersteuning en lagere algemene kosten. Eigenlijk kun je dus op een betere en succesvollere manier ondernemen. Bij IT Resellers gaat het hierbij niet alleen om de schaalvoordelen, maar ook om bijvoorbeeld de ondersteuning op het gebied van marketing. Uniek.

IT Resellers partners

Hoe het kan dat IT Resellers zoveel leden aangetrokken heeft? Dat is te danken aan de unieke voorwaarden, maar ook aan de samenwerkingsverbanden met partners. Als je op de website van IT Resellers op ‘Partners’ klikt, krijg je een compleet overzicht van alle partners te vinden. Dit zijn eigenlijk de merken waar IT Resellers mee samenwerkt. Als je dat lijstje bekijkt, zie je alle bekende merken naar voren komen. Acer, Apple, Asus, Brother, Canon, HP, Lenovo, Logitech, Philips, Samsung, Synology en Toshiba zijn enkele partners van IT Resellers. Dit lijstje laat direct zien dat IT Resellers in de wereld van IT een gerespecteerd bedrijf is.

Aanbod op de website

Ben je nu benieuwd naar wat IT resellers precies te bieden heeft? Op de website van deze inkooporganisatie kun je hier enigszins een indruk van krijgen. Zo kun je dus op ‘partners’ klikken, waarna je alle merken naar voren ziet komen. Je kunt daarnaast ook online de folder inzien en je kunt direct verschillende producten bekijken. Op de hoofdpagina van de website zie je bijvoorbeeld direct een laptop, een printer, cartridges en een computer naar voren komen. Je krijgt met dank aan dergelijke voorbeelden een duidelijke indruk van het totale aanbod. Hierbij is het sowieso goed om te weten dat je in het aanbod alleen maar producten van kwaliteitsmerken aantreft. Dat is ook iets wat voortdurend door IT Resellers benadrukt wordt.

IT Resellers online winkel

Als je op de website terecht bent gekomen, zie je rechtsboven ook ‘Winkel’ staan. Als je een aangesloten lid bij IT Resellers bent, kun je via deze link inloggen. Nadat je ingelogd bent, kun je de gewenste producten direct bestellen. Je geniet hierbij niet alleen van een divers en uitgebreid aanbod, maar ook nog van hele scherpe prijzen. Het feit dat IT Resellers je toegang tot exclusieve deals geeft, is al veelzeggend.

Extra service

Bij IT Resellers ben je ook nog aan het juiste adres voor extra service. Zo kun je bij IT Resellers altijd voor hulp op de deur kloppen. Tevens kun je in contact komen met andere leden. Mocht je vragen hebben, kun je daarvoor ook direct contact opnemen met het hoofdkantoor van IT Resellers. Dit hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen en is bereikbaar op +32 3 425 51 30. Je kunt eventueel ook een mailtje sturen naar [email protected]

Over IT Resellers

De IT Resellers Group is een verbond van onafhankelijke computer solution providers. Verschillende bedrijven kunnen zich bij dit verbond aansluiten, waarna ze genieten van interessante deals. Deze deals hebben onder meer betrekking op lagere prijzen, op een betere rentabiliteit en op een betere marketing.

Als je je als lid bij IT Resellers aan gaat melden, moet je eerst door een strenge keuring heen. Mocht je die keuring doorstaan hebben, kan je direct gebruik gaan maken van de expertise en de machtspositie van de IT Resellers Group. Deze groep is namelijk in staat om optimaal van schaalvoordelen te profiteren én om een uitgebreid assortiment aan te bieden.

Op de website van IT Resellers valt te lezen dat je bij hun leden van meerdere voordelen kunt genieten. Zo bieden alle aangesloten leden louter kwaliteitsmerken tegen de beste prijzen aan. Door deze unieke prijs-kwaliteitsverhouding weten de leden van IT Resellers zich al direct te onderscheiden. Daarnaast bieden de leden ook nog service na aankoop en komen ze regelmatig met promoties op de proppen. Deze promoties worden niet door de leden zelf geregeld, maar daar is juist de IT Resellers Group voor. Het laatste voordeel is, naar eigen zeggen, het feit er onwijs veel know how aanwezig is. Door deze kennis is dit verbond, inclusief alle leden, in staat om de best mogelijke service te verlenen.

Heb je interesse om een aankoop te doen bij één van de leden bij jou in de buurt? Dan kan je een mailtje sturen naar [email protected] Vermeld in dit mailtje jouw postcode, waarna je een lijst teruggestuurd krijgt met de aangesloten leden bij jou in de buurt. Mocht je meer informatie over het concept van IT Resellers willen krijgen, is dat ook mogelijk. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar +32 (0)3 425 51 30 of +32 (0)477 59 83 49.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Klik daarvoor op de website van IT Resellers op ‘Folders’.