Pronti

Pronti folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Pronti

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Pronti korting

Pronti folders

Good Shoes, Good Mood. Dit is al decennialang de slogan van het modemerk Pronti. Bij dit merk ben je voor allerlei schoenen aan het juiste adres, maar ook voor steeds meer accessoires. Belangrijk voordeel hierbij is dat Pronti zich op het gehele gezin richt. Als je voor je kinderen en voor jezelf nieuwe schoenen wilt kopen, hoef je dus maar naar één winkel toe te gaan. In het aanbod van Pronti vind je bovendien veel schoenen tegen schappelijke prijzen. Als je van nóg interessantere prijzen wilt genieten, is het aan te raden om de Pronti folders te checken. In de Pronti folders staan namelijk de beste promoties van dit moment. Door van deze promoties te profiteren, wordt het shoppen bij Pronti alsmaar leuker. Met onderstaande tips wordt het shoppen overigens nóg voordeliger.

Pronti België

In 1996 werd het Belgische modemerk Pronti opgericht. Dit bedrijf richtte zich in eerste instantie op het aanbieden van hoogwaardige schoenen. Deze focus is nooit meer uit het oog verloren geraakt. Het aanbod van Pronti bestaat uitsluitend uit zorgvuldig geselecteerde producten. Daarbij richt Pronti zich overigens ook op de meest actuele trends. Dat Pronti dit op een succesvolle manier heeft gedaan, blijkt duidelijk uit de groei in de afgelopen tientallen jaren. Op het moment van schrijven heeft Pronti méér dan 40 winkels in ons land. Ongeacht waar je in ons land woont, vind je wel een vestiging van dit modemerk. In deze vestiging kun je naar hartenlust shoppen en schoenen voor het gehele gezin kopen.

Pronti vestigingen

Vind je het fijn om schoenen in het echt te bekijken en eventjes te passen? Daarvoor zit je bij de firma Pronti goed. Deze firma heeft – zoals gezegd – meer dan 40 winkels in ons land geopend. Al deze winkels beschikken over een uitgebreid aanbod en over gespecialiseerde medewerkers. Mocht je graag van goed advies voorzien willen worden, is dat dus bij Pronti ook mogelijk. Voor een overzicht van alle Pronti winkels verwijzen wij je graag naar de webshop. In de webshop vind je een compleet overzicht van de winkels, waarbij je ook je woonplaats/postcode in kunt vullen. De tool toont direct de dichtstbijzijnde Pronti vestiging aan.

Pronti cadeaukaart

Weet je van een vriend of familielid dat hij/zij graag bij Pronti shopt? Hoe leuk is het dan om een Pronti cadeaukaart aan hem/haar te geven? De waarde van deze kaart moet tussen de 1 en 200 euro liggen en is te kopen in één van de Pronti winkels. Mocht je zelf nog op zoek naar een leuk cadeau zijn om te vragen, is de Pronti cadeaukaart uiteraard ook een goed idee. Nadat je deze cadeaukaart als cadeau gekregen hebt, kun je voordelig shoppen bij Pronti. Daarbij kun je ook nog de Pronti folders goed in de gaten houden. Zoals hierboven al gesteld, geniet je bij Pronti immers van interessante promoties. De Pronti folders check je via onze website of via de webshop van Pronti.

Aanbod op de website

Ben je een liefhebber van online shoppen? Dan zit je in de webshop van Pronti goed. Dit Belgische modemerk heeft enige tijd geleden een moderne webshop gelanceerd. In deze webshop vind je het uitgebreide aanbod terug, waarbij je de gewenste producten snel en veilig kunt bestellen. Aangezien het aanbod bij dit merk zo divers is, heeft men voor meerdere categorieën gekozen. Je kunt hierbij kiezen tussen onder meer Dames, Heren, Meisjes en Jongens. Shop je liever accessoires bij Pronti? Dan kun je terecht bij de categorieën Lederwaren, Accessoires en Sport.

Nieuwsbrief

Ben je gek op het diverse aanbod van Pronti? En blijf je graag op de hoogte van de nieuwste producten, nieuwste collecties en beste promoties? Dan doe je er verstandig aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Pronti. Met deze nieuwsbrief hoef je niks meer te missen van dit modemerk. Ook is het ideaal dat in deze nieuwsbrief de nieuwste trends naar voren komen. Een overzicht van deze trends vind je overigens ook op de website van Pronti. Ga hiervoor naar de website toe, scroll naar beneden en klik op ‘Trends’.

Social media & Contact

Een andere manier op de hoogte van Pronti te blijven, is mogelijk via de social media kanalen. Je kunt Pronti volgen via Facebook en via Instagram. Mocht je in contact met dit modemerk willen komen, is dat ook mogelijk via deze social media kanalen. Je kunt echter ook op de website een online contactformulier invullen.

Over Pronti

‘Good shoes, Good mood’. Deze slogan is zéér treffend voor het schoenenmerk Pronti. Dit schoenenmerk heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van schoenen en doet dat met verve. Veel mensen shoppen hun schoenen bij deze firma en krijgen daar een ‘good mood’ van.

Door de jaren heen heeft Pronti een flinke groei door weten te maken. De firma werd in ons land in 1996 opgericht en heeft sindsdien meer dan 50 winkels weten te openen. Via de website van deze firma kan je direct achterhalen waar deze winkels te vinden zijn. Je kunt daarvoor het beste linksboven op de website jouw woonplaats invullen; vervolgens krijg je direct te zien waar de dichtstbijzijnde winkel van Pronti bij jou in de buurt zit.

Als je via de webshop wilt gaan shoppen, heb je de keus tussen de volgende categorieën: Dames, Heren, Meisjes, Jongens, Lederwaren, Accessoires, Sports en Trends. Per categorie vind je een behoorlijk divers en uitgebreid aanbod van prachtige schoenen; het merk biedt daarnaast ook nog verschillende accessoires aan.

Bestel je voor meer dan 50 euro via de webshop van Pronti? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je een paar euro voor de verzending te betalen. Je kunt er ook nog voor kiezen om de bestelde artikelen gratis te laten leveren in één van de winkels van deze firma. Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen; je dient wel eerst zelf de kosten hiervoor te betalen.

Als je vragen hebt, kan je op verschillende manieren in contact met Pronti komen. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected], je kunt een online contactformulier invullen en/of je kunt bellen naar +32 2 344 44 30. Uiteraard ben je ook van harte welkom om in één van de winkels van Pronti jouw vragen te stellen.