JAVA

JAVA folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor JAVA

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Tips voor JAVA korting

JAVA folders

Ben je met jouw bedrijf actief in de zorgsector? Ben je actief in het onderwijs, in de horeca of ben je werkzaam voor de overheid? Voor al deze sectoren is JAVA één van de beste horecabedrijven. Dit bedrijf heeft zich volledig gericht op het aanbieden van voeding gerelateerde producten. JAVA richt zich hierbij niet op particulieren, maar juist op (grote) zakelijke klanten. Dit doet JAVA in ieder geval met verve, aangezien het bedrijf een flinke groei doorgemaakt heeft. Deze groei is te danken aan het uitgebreide aanbod, maar ook aan de interessante prijstelling. Als je een klant bent, ontvang je de speciale JAVA folders. In déze folders vind je de beste actuele aanbiedingen. Deze JAVA folders kun je overigens ook raadplegen via de website; klik daarvoor op het menu-item ‘Ondersteuning’.

JAVA België

Voor de oprichting van het bedrijf JAVA moeten we terug naar het jaar 1925. In dat jaar starten Eduard Wuyts en Elisa Debleekcer met een eigen winkel in Wezemaal. Vanuit deze winkel wordt gehandeld in koloniale waren. In 1935 start JAVA ook met een eigen koffiebranderij, waarna vanaf 1984 het bedrijf écht gaat veranderen. Vanaf dat moment komt de focus meer en meer op grote sectoren te liggen. Eigenlijk is vanaf dat moment JAVA een heus foodservicebedrijf; een bedrijf dat de beste voeding gerelateerde producten voor zakelijke klanten aanbiedt. Door de jaren heen heeft JAVA in ons land in ieder geval een sublieme groei doorgemaakt. Een groei die onder meer heeft geleid tot de uitbreiding van het distributiecentrum en hoofdkantoor van JAVA. Het hoofdkantoor van JAVA is gevestigd in Rotselaar.

Verschillende sectoren

Bij JAVA kun je als particulier niet terecht. Nee, dit foodservicebedrijf richt zich uitsluitend op zakelijke klanten. Hierbij richt JAVA zich echter niet op alle zakelijke klanten, maar juist op enkele sectoren. Het gaat hierbij om de volgende sectoren: Zorgsector, Onderwijs, Bedrijven, Horeca, Overheid en Vereniging. Op de website van JAVA kun je op één van deze sectoren klikken, waarna je direct voor een sub sector kunt kiezen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je via de website van JAVA direct alle informatie vinden. Ook kun je via die weg direct in contact komen met JAVA óf direct klant worden. Veel bedrijven zijn je in ieder geval al voorgegaan; het is niet voor niets dat JAVA één van de grootste foodservicebedrijven van ons land is.

Divers aanbod

Voor wat voor producten ben je bij JAVA aan het juiste adres? Nou, eigenlijk voor alles wat met voeding te maken heeft. Daarnaast biedt JAVA sinds een lange tijd ook non food producten aan. Als je bijvoorbeeld jouw eigen café hebt, kun je voor alle gewenste producten bij JAVA aankloppen. Dat is ook het geval als je aan het roer van een flinke onderneming staat of als je een eigen bedrijf in de zorgsector hebt. Met het diverse aanbod van JAVA kun je in ieder geval prima uit de voeten.

Veel gemak

Ben je op zoek naar goede food én non food producten? Hiervoor ben je bij JAVA dus aan het juiste adres. Dit bedrijf onderscheidt zich niet alleen met het diverse aanbod, maar ook met het bieden van veel gemak. Zo is JAVA een zogeheten one-stop shop. Alles wat je bij JAVA aan wilt schaffen, vind je onder één dak. Volgens JAVA brengt dit de nodige voordelen met zich mee. Zo krijg je alle producten in 1 vrachtwagen geleverd, krijg je slechts 1 factuur vanuit JAVA en krijg je slechts 1 zendnota vanuit JAVA. Dankzij dit gemak is het nóg leuker en makkelijker om bij JAVA een bestelling te plaatsen.

Ondersteuning, inspiratie & advies

Door de jaren heen is het bedrijf JAVA ongekend gegroeid. Dat wordt ook direct duidelijk als je op de website op ‘Ondersteuning’ klikt. Via dat menu-item kun je direct de JAVA folders inzien, kun je meer informatie vinden over de JAVA vakbeurzen én over de JAVA opleidingen. Tevens kun je op die manier ook de nodige tips doornemen en de nodige adviezen opvolgen. We kunnen gerust stellen dat JAVA méér is dan alleen een leverancier van food- en non food producten.

Social media

Wil je klant worden bij JAVA? Je kunt je via de website makkelijk aanmelden. Wil je vervolgens op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste promoties? Daarvoor kun je JAVA volgen via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Mocht je vragen hebben, kun je ook via deze kanalen contact opnemen. Het is echt ook mogelijk om te bellen of te mailen naar JAVA: [email protected] of +32 16 58 99 00.

Over JAVA

Naar eigen zeggen is JAVA één van de grootste foodservicebedrijven van ons land. De focus binnen dit bedrijf ligt op het verlenen van een ‘doorgedreven’ service en het aanbieden van een zo’n uitgebreid mogelijk assortiment. Al in 1925 werd de fundering voor deze firma gelegd; destijds starten Eduard Wuyts en Elisa Debleecker met een handelswinkel in Wezemaal. Na tien jaar ging hun firma – JAVA genaamd – ook eigen koffie fabriceren en werd gaandeweg het assortiment verder en verder uitgebreid.

Met het huidige uitgebreide assortiment richt JAVA zich op de zorgsector, op het onderwijs, op bedrijven, op de horeca, op de overheid en op verenigingen. Voor al deze instanties biedt het bedrijf de juiste foodproducten aan. Doordat het assortiment zo uitgebreid is, is er bovendien meer dan genoeg keus.

Als je op de website van JAVA een kijkje gaat nemen, kan je kiezen tussen één van de bovengenoemde sectoren. Vervolgens kan je tussen meerdere sub sectoren kiezen, waarna je op de website allerlei relevante informatie kunt vinden. Informatie over onder meer het assortiment, de service en de overige diensten zijn op de website uitgebreid te vinden.

Zodra je klant bij JAVA geworden bent, is het ook mogelijk om online alle gewenste producten te bestellen. Op de website kan je daarvoor rechtsboven op ‘JAVA online’ klikken. Vervolgens dien je jouw inloggegevens in te voeren, waarna je vanuit een persoonlijk dashboard alle bestellingen kunt plaatsen. Met speciale gekoelde vrachtwagens worden de bestelde artikelen vervolgens op het gewenste adres bezorgd.

Wil je hier meer over weten? Of heb je vragen over het assortiment? Je kunt op verschillende manieren in contact met JAVA komen. Je kunt bellen naar +32 16 58 99 00, je kunt een online contactformulier invullen of je kunt een mail sturen naar [email protected]. Via onder meer Facebook, Twitter en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en diensten van deze firma!