Delhaize Wineworld

Delhaize Wineworld folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Delhaize Wineworld

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Over Delhaize Wineworld

oor de jaren heen is de Belgische supermarktketen Delhaize onwijs gegroeid. Deze supermarktketen begon ooit klein met slechts één supermarktje in de buurt van Charleroi. Die supermarkt werd opgericht door Jules Delhaize en zijn broers. Eigenlijk bleek al snel dat het concept, de service en het aanbod van Delhaize bij veel Belgen in de smaak vielen.

De broers Delhaize besloten daarom om meer en meer supermarkten te openen. Dat heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen; Delhaize is uitgegroeid tot één van de grootste supermarktketen in ons land. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook meerdere concepten op de markt gebracht, waaronder Delhaize Wineworld. Zoals de naam al doet vermoeden, was je bij Delhaize Wineworld aan het juiste adres voor alles wat met wijn te maken heeft.

Enkele jaren lang is Delhaize Wineworld een zelfstandig orgaan geweest binnen de supermarktketen van Delhaize. Enige tijd geleden is echter besloten om Delhaize Wineworld weer volledig op te nemen in het assortiment van Delhaize en ook in de webshop van Delhaize. Als je nu naar Delhaize.be gaat, kan je kiezen voor Wijn & Bubbels. In die categorie vind je het uitgebreide assortiment terug van wat voorheen door het leven ging als Delhaize Wineworld.

In de webshop van Delhaize vind je allerlei soorten wijn en bubbels. Je kunt hierbij filteren op smaak, op soort wijn en op alle andere filters. Door deze filters ben je in staat om razendsnel de perfecte wijn te vinden. Uiteraard kan je voor Delhaize Wineworld óók terecht in één van de vele vestigingen van Delhaize.

Heb je vragen over de wijnen van Delhaize? Dan kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Delhaize. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar +32 2 412 21 11.