Standaard Boekhandel

Standaard Boekhandel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Standaard Boekhandel

Vergelijkbare winkels

Libris
smartphoto
Greetz
Bookspot
Standaard Boekhandel
Proxis
eci
Boekenvoordeel

Populaire folders

Tips voor Standaard Boekhandel korting

Standaard Boekhandel folders

Standaard Boekhandel is in ons land één van de grootste aanbieders van boeken. Deze firma biedt echter niet alleen boeken aan, maar ook tal van andere producten. Zo kun je bij Standaard Boekhandel ook naar hartenlust e-readers, e-books, cd’s, dvd’s en aanverwante producten aanschaffen. Niet alleen de diversiteit valt bij deze keten op, maar ook de prijsstelling. Standaard Boekhandel doet er namelijk alles aan om de prijzen zo interessant mogelijk te maken. Dit doet men onder meer door regelmatig producten in de aanbieding aan te bieden. Met de Standaard Boekhandel folders blijf je op de hoogte van alle actuele promoties. Op onze website verzamelen wij de actuele Standaard Boekhandel folders, waarmee jij veel geld kunt besparen. Het shoppen bij deze firma wordt dankzij de Standaard Boekhandel folders alleen maar leuker en voordeliger.

Standaard Boekhandel België

In ons land is Standaard Boekhandel uitgegroeid tot één van de grootste ketens. Dit was in 1919 niet voor mogelijk gehouden; in dat jaar zag Standaard Boekhandel het levenslicht in ons land. Vanaf het eerste moment is het doel om ontspanning te bieden, maar ook om mensen wegwijs te maken in de wereld van cultuur en creativiteit. Dit gaat Standaard Boekhandel bijzonder goed af, onder meer doordat deze keten goed vertegenwoordigd is in ons land. Men heeft een populaire en uitgebreide webshop én heeft meer dan 140 winkels in ons land geopend. De kans is hierdoor heel groot dat ook bij jou in het dorp een vestiging van Standaard Boekhandel te vinden is.

Standaard Boekhandel winkels

Vind je het leuk om in levende lijve verschillende boeken te bekijken? Of ga je graag in levende lijve op zoek naar de beste videogames? Of vind je het leuk om in een fysieke winkel allerlei hobbyartikelen te bekijken? In al deze gevallen kun je terecht bij één van de Standaard Boekhandel winkels. Deze firma heeft meer dan 140 winkels in ons land geopend, waardoor er bij jou in de buurt altijd wel een vestiging te vinden is. Voor een volledig overzicht van alle Standaard Boekhandel winkels verwijzen wij je graag naar de website. Op de website kun je je woonplaats/postcode invullen, waarna de website direct weergeeft waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

Standaard Boekhandel leveringsvoorwaarden

Bij Standaard Boekhandel kun je naar hartenlust shoppen in één van de ruim 140 winkels, maar je kunt dit ook in de webshop doen. In de webshop geniet je niet alleen van een divers aanbod, maar ook van prima leveringsvoorwaarden. Bestel je in de webshop van Standaard Boekhandel bijvoorbeeld voor meer dan 25 euro? Dan krijg je de bestelling geheel gratis thuisbezorgd. Heb je liever dat je de bestelde artikelen in één van de winkels ophaalt? Ook dat is mogelijk. Afhalen na 1 uur na het plaatsen van de bestelling is al mogelijk, indien de winkel de betreffende producten op voorraad heeft.

Aanbod op de website

Dat Standaard Boekhandel zo’n grote keten geworden is, is onder meer aan het diverse aanbod te danken. In totaal biedt deze keten meer dan 10 miljoen producten aan. Deze ongekende hoeveelheid producten staan overzichtelijk in de webshop van Standaard Boekhandel, waarbij je op meerdere categorieën kunt filteren. Zo kun je kiezen voor Boeken & E-books, maar ook voor Vrije Tijd. Onder Vrije Tijd vind je onder meer muziek, films, hobbyboeken en knutselmateriaal. En ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Klik dan in de webshop van Standaard Boekhandel op ‘Geschenken’.

Inspiratie & advies

Wil je graag nieuwe boeken lezen? Of wil je graag leuke spellen kopen? In beide gevallen is het aan te raden om naar de website van Standaard Boekhandel te gaan. Op de website kun je namelijk onwijs veel inspiratie opdoen; dit doe je alleen al door het aanbod van Standaard Boekhandel te bekijken. Mocht je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf zijn, is dit uiteraard ook een goed idee. Wil je van goed advies voorzien worden? Dan neem je het beste even contact met Standaard Boekhandel op óf je gaat langs in één van de winkels. In de winkels staan deskundige medewerkers graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren.

Social media & nieuwsbrief

Standaard Boekhandel volgen doe je via Facebook, Twitter en Instagram. Via deze kanalen doe je inspiratie op, blijf je op de hoogte van nieuwe producten en blijf je op de hoogte van de beste promoties. Dit doe je ook door je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze keten. Met dank aan deze nieuwsbrief hoef je nooit meer een promotie of evenement te missen.

Over Standaard Boekhandel

Al in 1919 werd de Belgische winkelketen Standaard Boekhandel opgericht. Zoals de naam van deze keten duidelijk doet vermoeden, lag de focus in eerste instantie volledig op het aanbieden van boeken. Door de jaren heen is het assortiment verder en verder uitgebreid; onder meer muziek cd’s, dvd’s en verschillende soorten spellen maken nu ook onderdeel uit van het assortiment.

Sinds de oprichting in 1919 is Standaard Boekhandel een graag geziene gast in het straatbeeld in ons land. Dat blijkt ook wel uit de hoeveelheid winkels die in ons land te vinden zijn. Op het moment van schrijven heeft Standaard Boekhandel 145 winkels in ons land; via de website kan je razendsnel de dichtstbijzijnde winkel vinden.

Als je liever online shopt, is dat ook mogelijk bij Standaard Boekhandel. In de webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Boeken, E-books, Geschenkbonnen, Papierwaren, Gezelschapsspellen en Alle Producten. In totaal biedt deze firma meer dan 10 miljoen verschillende producten aan; je kunt dus altijd wel een geschikt product in het assortiment van Standaard Boekhandel vinden.

Bestel je voor meer dan 25 euro? Dan geniet je ook nog van een gratis verzending. Bij kleinere orders moet je rekening houden met slechts enkele euro’s aan verzendkosten. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de artikelen online te bestellen en vervolgens af te halen in één van de winkels van deze keten.

Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen, maar je dient wel zelf de kosten voor deze retournering te betalen. Wil je dat liever niet? Het is gratis om de artikelen te retourneren in één van de winkels. Het retourneren van een e-book of een digitale boekenbon is niet mogelijk.

De klantenservice van Standaard Boekhandel staat van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 03 361 51 30 of een online contactformulier invullen.