Greetz

Greetz folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Greetz

Vergelijkbare winkels

Libris
smartphoto
Greetz
Bookspot
Standaard Boekhandel
Proxis
eci
Boekenvoordeel

Populaire folders

Tips voor Greetz korting

Greetz folders

Wil je een gepersonaliseerd cadeautje versturen? Wil je een leuke kaart sturen? Of wil je iets attents naar één van jouw vrienden, dierbaren of collega’s toesturen? Ongeacht wat je precies naar wie toe wilt sturen, ben je hiervoor bij Greetz aan het juiste adres. Deze firma is eigenlijk de nummer 1 op het gebied van unieke en persoonlijke producten. Niet alleen qua originaliteit en diversiteit, maar ook qua prijsstelling. Bij Greetz geniet je namelijk met enige regelmaat van flinke promoties. Deze promoties vind je in de Greetz folders, maar ook in de webshop van Greetz. Daarnaast houden wij ook een overzicht bij met daarin de beste Greetz promoties. Houd ons overzicht goed in de gaten en profiteer daarmee van fikse aanbiedingen.

Greetz België

In 2004 begon Greetz in Nederland. De firma begon als een ‘traditionele wenskaartenservice’, maar richtte zich al direct op de online kanalen. Al snel wist Greetz uit te groeien tot een volwaardig cadeaubedrijf. Een bedrijf waar veel consumenten terecht konden voor bijvoorbeeld bloemen, ballonnen, chocolade, kaarten en aanverwante cadeaus. Met name sinds 2009 is Greetz ongekend hard gegroeid. Niet alleen binnen de landsgrenzen van Nederland, maar óók in ons land. Ook wij kunnen immers al vele jaren gebruik maken van de diensten van Greetz. Het leuke is dat Greetz door de jaren heen haar aanbod ook alleen maar uit heeft weten te breiden. Als je op dit moment nog op zoek naar een leuk cadeautje bent, hoef je eigenlijk alleen maar de website van Greetz te checken. Dat is een luxe waar alle Belgen nu gebruik van kunnen maken.

Cadeaus voor speciale momenten

Staat Sinterklaas weer voor de deur? Is het bijna Valentijnsdag? Is het bijna Vader- of Moederdag? Of wil je iemand op een originele manier met zijn/haar verjaardag feliciteren? Voor allerlei speciale momenten komen de cadeaus van Greetz prima van pas. Op de website van Greetz kun je deze cadeaus ook echt per moment uitzoeken. Als je bijvoorbeeld op het moment ‘Geboorte’ klikt, krijg je alle geschikte cadeaus voor de geboorte van een baby te zien. Onder meer dankzij de opzet van de website is het voor iedereen makkelijk om een geschikt cadeau uit te kiezen. Een cadeau dat ook nog eens uniek is; daar zorgt Greetz maar al te graag voor.

Greetz app

Wil je het bestellen bij Greetz een stuk makkelijker maken? Dan is het aan te raden om de Greetz app te downloaden. Met deze app plaats je niet alleen makkelijk een bestelling, maar je personaliseert het cadeau ook moeiteloos. Zo kun je bijvoorbeeld direct vanaf je smartphone de gewenste foto uploaden. Deze foto kun je vervolgens op bijvoorbeeld een mok, een taart of een ander cadeau laten drukken. Met de Greetz app wordt het bestellen van producten bij Greetz eigenlijk nóg makkelijker.

Aanbod op de website

Als je producten bij Greetz wilt bestellen, moet je dit via de website doen. Logischerwijs heeft deze firma geen fysieke winkels, maar dus wel een hele uitgebreide website. Zodra je op de website terechtkomt, weet je niet waar je moet kijken. Je krijgt allemaal leuke cadeautjes te zien en kunt hiermee de nodige inspiratie op doen. Als je eenmaal een gewenst cadeau gevonden hebt, kun je dit cadeau ook nog personaliseren. Dankzij deze personalisatiemogelijkheden is elk cadeau bij Greetz eigenlijk uniek. Ongeacht voor wie je naar een cadeau op zoek bent, geniet je bij Greetz van een uitgebreid aanbod. Neem echt even je tijd voor het uitkiezen van een cadeau, zodat je een goede vergelijking kunt maken. Mogelijk kun je ook nog iets voor jezelf in jouw Greetz winkelmandje stoppen. Het is immers ook wel leuk om jezelf af en toe te verwennen.

Nieuwsbrief

Door je voor de Greetz nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van nieuwe kortingscodes. Greetz stunt met enige regelmaat met kortingscode, waarmee je bijvoorbeeld een paar euro kunt besparen. Ook zijn er speciale kortingscodes waarmee je voor extra korting kunt sparen. Daarnaast blijf je via de nieuwsbrief ook op de hoogte van nieuwe producten en de nieuwste promoties. Je bent eigenlijk als eerste op de hoogte van alles wat met Greetz te maken heeft.

Social media

Blijf je graag op de hoogte van dit unieke bedrijf? Dan kun je Greetz ook via social media gaan volgen. Het bedrijf is actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. Via YouTube kun je veel leuke en inspiratievolle filmpjes vinden, terwijl via Facebook ook op de hoogte van de actuele promoties blijft. Greetz is in ieder geval behoorlijk actief op de social media kanalen.

Over Greetz

De Nederlandse firma Greetz was in 2004 de eerste online wensenkaartservice. Het idee werd bedacht door Simen Schimmel en Johan van Vulpen en sloeg eigenlijk direct aan. De firma wist met name vanaf 2009 een flinke groei door te maken, waarbij het assortiment ook verder en verder uitgebreid werd. Hedendaags omschrijft Greetz zichzelf als hét online platform voor persoonlijke verrassingen.

Als Belg zijnde kan je deze persoonlijke verrassingen via de Nederlandse website van Greetz bestellen. Je dient hierbij bij het invoeren van je adres het land België te selecteren, waarna de website hier ook de verzendkosten op aanpast. Op de website van Greetz kan je in ieder geval tussen de volgende productcategorieën kiezen: Kaarten, Bloemen, Ballonnen, Chocolade & Gebak, Dranken, Cadeaubonnen & boeken, Beauty en Overige verrassingen. Per categorie vind je onwijs leuke verrassingen terug waar je een ander héél blij mee kunt maken. Uiteraard is het ook mogelijk om al deze verrassingen te personaliseren; zo kan je een foto of een tekst aan nagenoeg alle verrassingen toevoegen.

Bij het bestellen van de verrassingen is het aan te raden om goed naar de verzendkosten te kijken. De hoogte van de verzendkosten is namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Het is mogelijk om producten binnen een periode van 14 dagen te retourneren, maar dat geldt niet voor de gepersonaliseerde producten. Voor die producten telt het Herroepingsrecht immers niet. Mocht je niet-gepersonaliseerde producten willen retourneren, dien je zelf voor de kosten op te draaien.

Op werkdagen van 08.30 tot 20.00 en in het weekend van 09.30 tot 18.00 uur. Dat zijn de openingstijden van de klantendienst van Greetz. Je kunt hiervoor een live chat starten, een bericht via facebook sturen, een bericht via Twitter sturen of een online contactformulier invullen. Tot slot is het ook nog mogelijk om te bellen naar 020 56 06 581.