Boeken

Proxis folders

Ontvang nu korting bij Proxis met folder aanbiedingen

Proxis folders

advertentie
advertentie

Meer Boeken folders

Standaard Boekhandel Folder

Geldig van 07.09.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Boekenvoordeel Folder

Geldig van 19.11.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Boekenvoordeel Folder

Geldig van 28.11.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Boekenvoordeel Folder

Geldig van 05.12.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Standaard Boekhandel Folder

Geldig van 06.12.2021 t/m 26.12.2021

> Folder bekijken

Meer Boeken winkels

Populaire folders

Over Proxis

Wil je graag een boek bestellen? Dan is de kans groot dat je het gewenste boek bij Proxis kunt vinden. In de wereld van online verkoop van boeken is Proxis namelijk de marktleider in ons land; het bedrijf werd in 1997 opgericht en heeft sindsdien dus een indrukwekkende groei door weten te maken. Het hoofdkantoor van Proxis is in Anderlecht gevestigd, terwijl het bedrijf oorspronkelijk in Brussel gestart is.

Als je nieuwe boeken wilt kopen, kan je het beste naar de online webshop van Proxis gaan. In de webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Boeken, E-books, Anderstalig, Strips, Gadgets & Spellen, DVD & Blu-ray en CD & LP. Het assortiment is door de jaren heen ook steeds verder uitgebreid, waardoor je tegenwoordig veel meer dan alleen boeken kunt kopen bij Proxis. Opvallend is overigens dat Proxis zowel Franstalige- als Nederlandstalige boeken aanbiedt; voor alle Belgen zijn er dus wel geschikte boeken bij deze online boekhandel te vinden.

Bestel je via de webshop van Proxis voor meer dan 30 euro? Dan hoef je helemaal geen rekening te houden met verzendkosten; Proxis neemt in dat geval de verzendkosten voor haar eigen rekening. Bij een kleinere order betaal je enkele euro’s aan verzendkosten, waarna je de beste artikelen binnen enkele werkdagen geleverd krijgt.

Ben je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen boeken? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Je kunt deze terugsturen naar het magazijn van Proxis in Boortmeerbeek, waarbij je zelf de retourneringskosten dient te betalen.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor via de website van Proxis een online contactformulier invullen. Vervolgens krijg je binnen enkele werkdagen een reactie op jouw bericht/vraag.