Proxis

Proxis folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Proxis

Vergelijkbare winkels

Libris
smartphoto
Greetz
Bookspot
Standaard Boekhandel
Proxis
eci
Boekenvoordeel

Populaire folders

Tips voor Proxis korting

Proxis folders

Vind je het heerlijk om even rustig een boek te lezen? Kom je volledig tot rust als je een boek leest? En kun je helemaal opgaan in de avonturen die in een strip beleefd worden? Door een goed boek te lezen, geniet je van tal van voordelen. Door de komst van alle elektronische apparaten kiezen helaas steeds minder mensen hiervoor, maar gelukkig zijn nog voldoende mensen gek op het lezen van een boek. Geldt dat ook voor jou? Dan zit je bij de firma Proxis goed. Deze firma heeft zich namelijk volledig gespecialiseerd in het aanbieden van boeken. Hierbij gaat het niet alleen om fysieke boeken, maar ook om bijvoorbeeld e-books. Om zo voordelig mogelijk bij Proxis te kunnen shoppen, kun je het beste de Proxis folders in de gaten houden. In de Proxis folders vind je de beste promoties van dit moment terug!

Proxis België

Belgische webshop, koop lokaal. Dat zijn de eerste woorden die je op de website van Proxis ziet staan. Dat deze firma uit ons land komt, klopt. In 1996 werd het bedrijf Medio in Brussel opgericht. Dit bedrijf naam in 2004 de website Azur.be over, waarna in 2010 jaar een fusie volgde. Het bedrijf Medio/Azur.be ging samen met Proxis; uiteindelijk werd besloten om de naam Proxis aan te houden. Dit bleek een prima zet te zijn, aangezien Proxis toen al een flinke naamsbekendheid had. Deze naamsbekendheid is door de jaren heen alleen maar verder toegenomen. Als je in ons land nu over een boekenhandel begint, hebben veel mensen het direct over Proxis. Overigens is Proxis alleen in ons land actief, maar dat geldt niet voor het moederbedrijf. Het moederbedrijf MedioEurope, is namelijk ook actief in Nederland en Frankrijk.

Proxispunten

Doe je met enige regelmaat een aankoop bij Proxis? Dan is het aan te raden om de zogeheten Proxispunten te punten. Deze punten krijg je bij elke aankoop en hiermee spaar je voor extra korting. Om de Proxispunten te kunnen sparen, hoef je alleen maar een account bij deze boekenhandel aan te maken. Voor het aanmaken van dit account ga je naar de website en klik je op ‘Proxispunten’. Je komt nu direct op een scherm uit waarbij je je eigen account kunt maken. Met dank aan de Proxispunten spaar je dus voor extra korting bij Proxis. Wil je sowieso van de nodige korting genieten bij deze boekhandel? Check dan goed de Proxis folders.

Standaard korting

In Proxis folders vind je met de beste promoties van dit moment. Proxis heeft er echter ook voor gekozen om het gehele jaar door een standaard korting aan te bieden. Het gaat hierbij om een korting van 6% die op alle boekenbestsellers geldt. Dankzij deze extra korting wordt het kopen van een boek bij Proxis nog voordeliger. Voor meer informatie over deze korting kun je het beste de website van Proxis even raadplegen.

Aanbod op de website

Ben je op zoek naar de leukste boeken van dit moment? Daarvoor zit je in de webshop van Proxis prima. In deze webshop vind je het uitgebreide aanbod van boeken, van e-books en van strips. Je kunt bij Proxis ook allerlei boeken in andere talen bestellen; erg leuk als je bijvoorbeeld een andere moedertaal dan Belgisch hebt. Verder ben je ook voor allerlei gadgets, spellen, dvd’s, blue ray’s en audioproducten bij Proxis aan het juiste adres. In de webshop vind je al deze producten in verschillende categorieën, waardoor het aanbod lekker overzichtelijk is!

Prima leveringsvoorwaarden

Kom je in de webshop van Proxis interessante producten tegen? Dan is het goed om te weten dat je deze met een paar muisklikken al kunt bestellen. Daarbij ben je ook nog eens van interessante leveringsvoorwaarden verzekerd. Indien je bijvoorbeeld voor meer dan 30 euro een bestelling plaatst, geniet je van een gratis bezorging. De bestelde artikelen worden ook nog eens snel thuisbezorgd; op elk adres in België kun je de bestelde producten thuis laten bezorgen.

Social media & contact

Wil je op de hoogte blijven van deze boekenhandel? Dan kun je Proxis via meerdere social media kanalen volgen: Facebook, Twitter en Pinterest. Verder is het mogelijk om via de website contact op te nemen met Proxis. Als je in de menubalk op ‘Contact’ klikt, krijg je een paar velden te zien. Vul deze velden in en Proxis neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Over Proxis

Wil je graag een boek bestellen? Dan is de kans groot dat je het gewenste boek bij Proxis kunt vinden. In de wereld van online verkoop van boeken is Proxis namelijk de marktleider in ons land; het bedrijf werd in 1997 opgericht en heeft sindsdien dus een indrukwekkende groei door weten te maken. Het hoofdkantoor van Proxis is in Anderlecht gevestigd, terwijl het bedrijf oorspronkelijk in Brussel gestart is.

Als je nieuwe boeken wilt kopen, kan je het beste naar de online webshop van Proxis gaan. In de webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Boeken, E-books, Anderstalig, Strips, Gadgets & Spellen, DVD & Blu-ray en CD & LP. Het assortiment is door de jaren heen ook steeds verder uitgebreid, waardoor je tegenwoordig veel meer dan alleen boeken kunt kopen bij Proxis. Opvallend is overigens dat Proxis zowel Franstalige- als Nederlandstalige boeken aanbiedt; voor alle Belgen zijn er dus wel geschikte boeken bij deze online boekhandel te vinden.

Bestel je via de webshop van Proxis voor meer dan 30 euro? Dan hoef je helemaal geen rekening te houden met verzendkosten; Proxis neemt in dat geval de verzendkosten voor haar eigen rekening. Bij een kleinere order betaal je enkele euro’s aan verzendkosten, waarna je de beste artikelen binnen enkele werkdagen geleverd krijgt.

Ben je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen boeken? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Je kunt deze terugsturen naar het magazijn van Proxis in Boortmeerbeek, waarbij je zelf de retourneringskosten dient te betalen.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor via de website van Proxis een online contactformulier invullen. Vervolgens krijg je binnen enkele werkdagen een reactie op jouw bericht/vraag.