AVEVE

AVEVE folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor AVEVE

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor AVEVE korting

My AVEVE

Trouwe klanten bij AVEVE doen er goed aan zich te registreren bij My AVEVE. Dankzij uw persoonlijk account ontvangt u tal van voordelen en kunt u meedoen aan het AVEVE-spaarprogramma. Spaar voortaan My AVEVE-punten bij iedere aankoop en krijg per schijf van 250 gespaarde punten een korting van € 2,50. Hebt u al een My AVEVE kaart op zak? Koppel deze dan aan uw online account zodat u uw puntensaldo steeds kunt raadplegen. Punten sparen is niet het enige voordeel bij My AVEVE. Door uw voorkeuren aan te geven ontvangt u kortingen en advies op maat, rechtstreeks in uw mailbox. Houdt u van tuinieren of bakken? Of komt u vooral voor uw huisdieren bij AVEVE? Laat het weten zodat u persoonlijk advies ontvangt. Tip: AVEVE zet haar trouwe klanten graag in de bloemetjes. Als lid van My AVEVE wacht u een kleine attentie op uw verjaardag. Hoera!

Klantendienst

Zit u met prangende vragen rond AVEVE? Vraag het aan Marie en Michel. Dit olijke duo vertegenwoordigt de klantendienst van AVEVE en staat steeds klaar om u te helpen. Telefonisch zijn Marie en Michel bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17u. Er is daarnaast een online contactformulier om hen per e-mail te bereiken. De snelste manier is misschien de live chat. Via deze chat stelt u meteen uw vraag aan Michel en Marie en mag u rap antwoord verwachten! Uiteraard is het personeel in de winkel ook altijd bereid u te helpen. Aarzel niet om het gesprek aan te knopen.

Wedstrijden

AVEVE organiseert heel het jaar door wedstrijden waar diverse prijzen te winnen vallen. Wat er op dit moment te winnen is, leest u gewoon op de specifieke wedstrijdpagina. Soms zijn het tickets voor een evenement, andere keren misschien eerder AVEVE-producten. Hou de wedstrijdpagina dan ook goed in de gaten om geen wedstrijd te missen. Weet ook dat sommige wedstrijden uitsluitende voor My AVEVE-kaarthouders zijn voorbehouden (dit staat ook aangegeven door het ‘My AVEVE exclusive’ icoon). Wedstrijden waar dit icoon niet op staat, zijn open voor iedereen.

Workshops

Indien u interesse hebt om een workshop te volgen bij AVEVE, kunt u op de website meer informatie vinden. Of u nu benieuwd bent naar hoe een professionele bakker zijn brood bakt, of hoe uw verrassend lekkere confituur kunt maken; u kunt online een overzicht vinden van alle AVEVE workshops, demo’s en baklessen. Neem een kijkje en leer alles bij over uw favoriete hobby.

Promo’s

De huis- en tuinwinkel heeft online drie soorten promoties lopen. Enerzijds zijn er de seizoensgebonden promoties die op een aparte sectie op de website te vinden zijn. Daarnaast is er een doorlopende promotie voor paardenliefhebbers. Zij kunnen bij AVEVE terecht om hun paardendekens aan voordelige prijzen te laten reinigen in deelnemende winkels. Volg de promotiepagina van AVEVE op de voet om geen enkele aanbieding te missen.

AVEVE magazines

AVEVE verspreid doorheen het jaar verschillende magazines op maat van specifieke doelgroepen. De bakgidsen voorzien u van advies en inspiratie voor nog meer bakplezier. In het inspiratieboekje vindt u tal van recepten voor de lekkerste broodjes! Klanten die groene vingers hebben, vinden hun gading bij één van de vele tuinmagazines. Verschillende uitgaven spitsen zich toe op een specifiek onderwerp. Zo zijn er magazines over de moestuin, het gazon, tuinmachines, ongedierte, barbecues en nog veel meer! Laat er geen gras over groeien en duik in één van de vele AVEVE magazines.

Ecologisch

Als tuinliefhebber draagt u misschien graag uw steentje bij tot een beter milieu. Dat kan bij AVEVE, simpelweg door uw lege plantenpotjes of plantenbakjes terug te brengen. Potjes en bakjes van het type PP (polypropylene) en PS (polystyreen) worden gereycleerd. PVC of biodegadeerbare materialen worden echter niet toegelaten. Daarnaast kan een groot deel van het AVEVE-assortiment via ecocheques aangekocht worden. Ecocheques dienen in de regel voor de betaling van ecologische producten en diensten. Bij AVEVE lenen de tuinproducten, bloemen en planten zich hier bij uitstek toe.

Huis-tuin-en-keukentips

AVEVE is een keten die marktleider is in het verkopen en leveren van goederen en diensten zoals veevoer aan de professionele sector. Daarnaast heeft de keten ook winkels voor particulieren in België. U vindt er producten voor tuin, dier en keuken, maar ook brandstoffen. Voor de tuin heeft AVEVE naast producten ook een online tuinkalender. Volg deze kalender op de voet om uw tuin in topvorm te krijgen. De sectie ‘SOS Garden’ helpt u om zieke planten of andere problemen te verhelpen. Een andere sectie is interessant voor de dierenvrienden. Daar voorziet AVEVE namelijk tips per diersoort (van honden, konijn, katten tot siervogels en schapen). Tips gaan van het kiezen van een hondenras tot het inrichten van uw tuin voor vlinders. De wakkere bakkers kunnen dan weer terecht in de sectie ‘Thuisbakken’. Daar geeft AVEVE tips voor een variatie aan broden, taarten en confituren. Er zijn uiteraard ook verschillende recepten te vinden.

Over AVEVE

Het bedrijf AVEVE werd in 1901 in Leuven opgericht. Het bedrijf was vanaf het allereerst moment actief in de land- en tuinbouw en wist al snel behoorlijk te groeien. Binnen deze branche is het zelfs één van de meest toonaangevende bedrijven. Dat is niet alleen nu het geval, maar was ook het geval in het verleden. Dit bedrijf is namelijk opgericht door de Boerenbond; men wilden de krachten bundelen en daardoor van inkoopkortingen profiteren.

In het jaar 2018 werd de naam van AVEVE veranderd naar Arvesta. Hedendaags kennen veel mensen dit bedrijf echter nog steeds onder de naam AVEVE. Op dit moment is het bedrijf in België marktleider op het gebied van goederen en dienstenlevering aan de professionele sector. Het bedrijf levert onder meer veevoer, maar heeft ook meerdere tuincentra door het gehele land. Deze tuincentra richten zich op de particulieren in ons land.

Als je een kijkje op de website van AVEVE neemt, kan je direct kiezen tussen AVEVE winkels en AVEVE agrarisch. Als je voor AVEVE winkels kiest, kan je het geheel assortiment van dit bedrijf inzien. Je kunt daarbij kiezen voor de volgende categorieën: Tuin, Dier, Thuisbakken, Andere en Producten. Per categorie vind je een onwijs uitgebreid aanbod van verscheidene producten.

Wil je graag online de gewenste producten kopen? Dat is helaas nog niet mogelijk. Wel is het dus mogelijk om online de producten in te zien en deze vervolgens bij één van de winkels aan te schaffen. Deze winkels bevinden zich in verschillende regio’s van het land. Als je op de website op ‘Winkels’ klikt, kan je direct het overzicht van de winkels bekijken. Je vindt op die manier snel de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

De klantenservice van AVEVE is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 0800 18 380, een live chat via de website starten of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook bij één van de AVEVE winkels terecht voor het stellen van je vragen.