Woodtex

Woodtex folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Woodtex

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Woodtex korting

Woodtex folders

Woodtex omschrijft zichzelf als een bouw- én houtmarkt. Een correcte omschrijving, aangezien je voor allerlei houtsoorten bij Woodtex aan het juiste adres bent. Zo kun je speciaal tuinhout kopen, maar ook houten trappen, MDF platen en zelfs betonplex. Daar blijft het echter niet bij. Ook op het gebied van bijvoorbeeld isolatie en verluchting biedt Woodtex inmiddels allerlei interessante producten. Het aanbod van Woodtex is zeker in de afgelopen jaren flink uitgebreid, waardoor je naar hartenlust bij deze firma kunt shoppen. Profiteer je van de promoties uit de Woodtex folders? Dan geniet je van nóg meer plezier tijdens het shoppen bij Woodtex. Doordat de promoties uit de Woodtex folders vrij hoog oplopen, is het prijstechnisch nog interessanter om bij deze firma te shoppen. Het kopen van hout is bij Woodtex in ieder geval een feestje, zowel vanwege het gemak als vanwege de prijzen.

Woodtex België

Woodtex is een hout- en bouwmarkt gevestigd in Antwerpen. In de showroom van deze firma zijn alle mogelijke houtsoorten te vinden én kun je van het juiste advies voorzien worden. Dat is te danken aan de vakmensen die voor deze firma werken. Deze firma is overigens al ruim 40 jaar actief in ons land. In deze 40 jaar heeft Woodtex een goede naam opgebouwd en reeds veel klanten blij gemaakt. Men richt zich hierbij op zowel particulieren als op zakelijke klanten. Voor de zakelijke klanten is Woodprof ideaal; dit is een aparte winkel van Woodtex waarbij de focus op professionele zelfstandigen ligt. Mocht je een professionele zelfstandige zijn, kun je terecht op de website van Woodprof. De firma zelf heeft in ieder geval een indrukwekkende groei door weten te maken. Een groei die duidelijk terug te zien is in het huidige aanbod; bij Woodtex kun je tegenwoordig uit heel veel houtproducten kiezen.

Woodtex diensten

Bij Woodtex kun je allerlei houtproducten kopen. Daar blijft het echter niet bij. Deze firma biedt namelijk ook meerdere aanvullende diensten aan. Zo kun je bij Woodtex terecht voor zaagwerk. Als je houten planken op maat wilt hebben gezaagd, nemen de experts van Woodtex dit graag voor je uit handen. Ook is het mogelijk om bestellingen bij je thuis te laten bezorgen. Met name als je grote bestellingen plaatst, is dit een interessante dienst van Woodtex. Tot slot kun je ook nog parketschuurmachines bij deze firma huren. Door deze extra diensten levert Woodtex nét dat beetje extra. Ideaal wat ons betreft.

Advies & inspiratie

Ben je op zoek naar advies en/of inspiratie? In beide gevallen is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan de winkel van Woodtex. In deze showroom vind je niet alleen heel veel houtproducten en houtsoorten, maar ook de beste vakmensen. Deze vakmensen denken graag met je mee over je komende klus en de beste materialen daarvoor. De showroom van Woodtex is te vinden om de Boomsesteenweg in Wilrijk. Je kunt deze showroom vrij makkelijk herkennen aan de hoge paal met daarop het logo van Woodtex. De showroom ligt overigens recht tegenover de vestiging van IKEA.

Aanbod op de website

Op de website van Woodtex krijg je een duidelijke indruk van het huidige aanbod. Dat komt alleen al door de verschillende categorieën: Indoor, Outdoor, Plaatmateriaal, Hout, Bouw dak gips, verf beits olie vulmiddelen en Isolatie & Verluchting. Per categorie vind je een divers aanbod van interessante producten. Kies je bijvoorbeeld voor de categorie Indoor? Dan krijg je onder meer allerlei houten vloeren, houten binnendeuren, houten trappen, houten vensterbanken en houten tafels te zien. Alleen al uit deze opsomming blijkt dat het aanbod van Woodtex super uitgebreid is. Als je producten liever met het blote oog bekijkt, kun je beter even naar de showroom in Wilrijk rijden.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van de beste promoties blijven? Dan hoef je alleen maar deze pagina in de gaten te houden; op deze pagina vind je de actuele Woodtex folders. Maar, je kunt je ook voor de nieuwsbrief aanmelden. Daarmee blijf je namelijk ook op de hoogte van de nieuwste producten en dergelijke. Het inschrijven voor de nieuwsbrief doe je via de website van Woodtex. Klik links op ‘Contact’ en vervolgens op ‘Nieuwsbrief’. Je hoeft nu alleen nog maar je e-mailadres in te vullen.

Contact

Zit je met een vraag? Of wil je van goed advies voorzien worden? Je kunt hier een contactformulier voor invullen, bellen naar 03 287 39 56 of mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om via Facebook een berichtje te sturen. Via Facebook blijf je ook op de hoogte van de huidige acties.

Over Woodtex

In 1966 werd de firma Woodtex opgericht door Marcel van der Auwera en Jeanne van der Auwera-De Leeuw. In de plaats Wilrijk begonnen zij met het verkopen van timmerhout aan serrebouwers en schrijnwerkers. Uiteindelijk kreeg Woodtex meer en meer aanvragen vanuit de bouwwereld, maar ook vanuit particulieren. Mede door die toenemende vraag heeft Woodtex uit kunnen groeien tot een grote bouwmarkt, waarin de focus wel nog steeds op hout ligt.

De showroom van Woodtex bevindt zich nog steeds in Wilrijk. Op de website van deze firma vind je meer informatie over deze winkel: onder meer de openingstijden en de adresgegevens zijn op de website te vinden.

Via de website kun je ook een duidelijk beeld van het assortiment krijgen. Het uitgebreide assortiment is op de website namelijk onderverdeeld in enkele categorieën: Promoties, Tuinmaterialen, Nieuwe producten, Zaagdienst, Hout, Parket, Binnendeuren, Steigerhout, Trappen, Wand en plafondbekleding, MDF platen, Betonplex, OBS platen en Multiplex Platen. Het mag dus duidelijk zijn dat de focus bij Woodtex nog steeds ligt op het aanbieden van hout en hout gerelateerde producten.

Recentelijk is Woodtex ook nog met een aparte winkel gestart: Woodprof. Via deze winkel is het ook voor zelfstandigen mogelijk om alle producten aan te schaffen. Vanuit de ‘normale’ Woodtex winkel worden producten aan uitsluitend particulieren verkocht.

Wil je graag de producten van Woodtex aanschaffen? Dan kun je daarvoor dus naar de winkel in Wilrijk gaan. Het is (helaas) niet mogelijk om via de website van Woodtex een order te plaatsen. Wel is het mogelijk om online contact met de klantendienst op te nemen: daarvoor kun je een online contactformulier invullen of mailen naar [email protected]. De beller is echter sneller: je kunt Woodtex bereiken op telefoonnummer 03 827 39 56. Via Facebook en een online nieuwsbrief kun je po de hoogte blijven van de nieuwste promoties en producten.