Miinto

Miinto folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Miinto

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Miinto korting

Miinto folders

Een grote selectie van dames- en herenkleding van de beste merken. Als je op de website van Miinto een kijkje neemt, zie je deze woorden direct naar voren komen. Uit deze woorden blijkt dat Miinto zich op zowel dames als op heren richt. Uit deze woorden blijkt bovendien ook dat Miinto een uitgebreid accessoires aanbiedt; dat is te danken aan allerlei merken waar het mee samenwerkt. Maar, het blijft bij Miinto niet alleen bij het diverse aanbod. Nee, ook de prijsstelling binnen het aanbod van Miinto is veelbelovend. Bij Miinto geniet je namelijk regelmatig van interessante promoties, zoals in de Miinto folders duidelijk naar voren komt. In de Miinto folders vind je de beste actuele promoties van dit moment; promoties waarbij de korting tot maar liefst 70% op kan lopen. Als je voordelig kleding van de beste merken aan wilt schaffen, zit je hiervoor bij Miinto dus goed. Grote kans dat je dankzij deze aanbieder je garderobekast geheel naar wens kunt vullen.

Miinto België

Is Miinto een origineel Belgische firma? Nee, dat is niet het geval. Van origine komt dit bedrijf namelijk uit Denemarken; in dat jaar werd het bedrijf in 2009 opgericht. Vanaf het jaar 2009 heeft deze firma een gigantische groei door weten te maken. Iets wat voornamelijk te danken is aan het unieke concept. Miinto biedt niet zomaar producten aan, maar werkt samen met de beste onafhankelijke modewinkels in ons land. In ons land werkt Miinto samen met specifieke modewinkels, terwijl deze firma in Italië weer met andere modewinkels samenwerkt. Op deze manier is Miinto in staat om in elk land een perfect aanbod aan te bieden. Iets wat de firma goed afgaat; in ons land heeft Miinto immers een flinke naam op weten te bouwen.

Miinto Premium & Vintage

Binnen het aanbod van Miinto vallen de categorieën Premium en Vintage direct op. Als je voor de categorie Premium kiest, krijg je producten van de beste merken te zien. Je kunt hierbij denken aan Balenciaga, Golden Goose en Marc Jacobs. Zoals de benaming van deze categorie al doet vermoeden, zijn dit de duurdere merken. Indien je voor de categorie Vintage kiest, kun je juist tweedehands items shoppen. Met dit tweedehands aanbod kun je veel geld besparen, terwijl je ook nog een bijdrage aan het milieu levert. Met het oog op duurzaamheid is het namelijk zéér wenselijk dat kleding hergebruikt wordt.

Miinto merken

Wil je naar hartenlust bij Miinto gaan shoppen? Hele grote kans dat dit gaat lukken. In het aanbod van deze firma vind je namelijk duizenden producten van de beste merken. Het gaat hierbij om merken zoals Gucci, Prada, Stone Island, Saint Laurent en de hierboven genoemde merken. Met dank aan al deze merken is Miinto in staat om een divers, uitgebreid en hoogwaardig aanbod aan te bieden. Mocht je nog op zoek naar nieuwe kleding zijn, is de kans héél groot dat je bij Miinto gaat slagen.

Aanbod op de website

Online shoppen bij Miinto is leuk, is voordelig en biedt heel veel mogelijkheden. In de webshop kun je namelijk uit meerdere categorieën kiezen, zoals Heren, Dames, Kids, Sport en Home. Als je voor één van deze categorieën gekozen hebt, krijg je vervolgens tal van subcategorieën voorgeschoteld. Per subcategorie vind je honderden tot duizenden producten, waardoor je echt naar hartenlust kunt shoppen. Bestel je bij Miinto voor meer dan 50 euro? Dan geniet je van gratis verzending; retourneren is – onder voorwaarden – sowieso gratis bij Miinto. Al met al zijn de leveringsvoorwaarden bij deze firma dus ook dik in orde.

Miinto cadeaubon

Ben je voor een dame of heer op zoek naar een leuk cadeau? Dan is de Miinto cadeaubon ongetwijfeld een goed idee. Met deze cadeaubon stel je de ontvanger in staat om naar hartenlust te shoppen in de uitgebreide webshop van Miinto. Bij deze cadeaubon kun je overigens zelf de waarde bepalen. De cadeaubon is – door de ontvanger – vervolgens te besteden in de webshop van Miinto. Absoluut een leuk cadeau om te geven, maar net zo leuk om te krijgen.

Miinto nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties van Miinto? Dan kun je de Miinto folders in de gaten houden en/of je aanmelden voor de Miinto nieuwsbrief. Hierbij kun je een keuze maken tussen heren of dames; voor het gekozen geslacht krijg je vervolgens de beste promoties in je mailbox. In deze nieuwsbrieven laat Miinto je overigens ook kennismaken met de nieuwste trends en de nieuwste producten. Via Facebook en Instagram blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en promoties.

Over Miinto

Bij het kledingbedrijf Miinto vind je een gevarieerd aanbod van kleding voor zowel dames als heren. Het kledingbedrijf werkt hiervoor samen met allerlei gerenommeerde merken, waaronder Marc Jacobs, Adidas, Nike, Armani en State of Art. Dit concept is in ieder geval goed aangeslagen, aangezien Miinto behoorlijk gegroeid is. Dat is ook terug te zien aan de boetieks van het merk.

In de afgelopen jaren zijn in ons land meerdere boetieks opgericht. Boetieks waar je de kleding van Miinto kunt kopen en waar je om passend advies kunt vragen. Op de website van Miinto kan je op ‘Boetieks’ klikken, waarna je alle winkels in ons land kunt vinden. Op het moment van schrijven zijn dit er méér dan 10.

Verder is het ook mogelijk om via de webshop van Miinto te shoppen. In deze webshop vind je, naar eigen zeggen, meer dan 150.000 producten van 3.000 verschillende merken terug. Om dit aanbod overzichtelijk te kunnen tonen, heeft het bedrijf voor de volgende categorieën gekozen: Dames, Heren, Sport, Premium, Kids, Vintage en Sale. Per categorie vind je in ieder geval een ongekend uitgebreid assortiment met artikelen van allerlei verschillende soorten merken.

Besteed je online voor meer dan 50 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je 2,95 euro aan verzendkosten te betalen. Het is vervolgens mogelijkheid dat de bestelde artikelen in verschillende pakketjes bij je thuis bezorgd worden. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze binnen 14 dagen volledig kosteloos retourneren met dank aan het meegestuurde retourlabel.

Heb je vragen? Via de website kan je een live chat starten of via jouw Miinto account naar de klantenservice mailen of bellen. Het telefoonnummer en e-mailadres zijn pas zichtbaar nadat je ingelogd hebt op jouw Miinto account. Volgens het bedrijf zelf kan je het beste contact opnemen via de live chat (alle werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar).