Simply You

Simply You folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Simply You

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Simply You korting

Simply You folders

Rijd een willekeurige route door ons land en je komt meerdere vestigingen van Carrefour tegen. Deze supermarktketen heeft haar wortels in Frankrijk liggen, maar heeft ook de overstap naar ons land gemaakt. Dit doet het merk met verschillende concepten, waaronder Simply You. Met dit unieke concept richt Carrefour zich in principe op mensen die druk zijn en op mensen die snel boodschappen willen doen. Als dit ook bij jou het geval is, doe je er verstandig aan om direct de Simply You folders te checken. In deze folders vind je namelijk de beste aanbiedingen van Simply You. Met deze aanbiedingen geniet je van een win-win situatie. Aan de ene kant geniet je van scherpe prijzen en aan de andere kant geniet je van de unieke voordelen van dit concept. Wil je nóg voordeliger boodschappen doen? Dan is het verstandig om onderstaande tips ook door te nemen. Met de tips die wij je geven, doe je nog voordeliger je boodschappen.

Simply You – het concept

In de afgelopen jaren heeft de supermarktketen Carrefour zich behoorlijk ontwikkeld. Men moet ook wel, aangezien de ‘normale’ manier van boodschappen steeds minder populair wordt. De gemiddelde consument stelt andere eisen aan het doen van boodschappen, waardoor supermarktketens met andere concepten moeten komen. Dit heeft Carrefour goed begrepen, getuige de opkomst van het concept Simply You. Dit concept kenmerkt zich op een simpele manier: Simply You is eigenlijk niks meer dan een maaltijdbox. In deze box vind je alle benodigdheden voor het maken van heerlijke maaltijden. Door slechts één zo’n box te bestellen, heb je alles in huis om meerdere lekkere maaltijden op te tafel te zetten. Hiermee gaat Carrefour ook nog de verspilling van voedsel tegen. In de box zit namelijk precies de juiste hoeveel ingrediënten, waardoor er nooit meer ingrediënten weggegooid hoeven te worden.

Simply You België

Het mooie aan Carrefour is dat deze supermarkten veel te bieden heeft. Dit blijkt uit de normale supermarkten, maar ook aan concepten als Simply You. Dat dit concept in ons land zo populair is geworden, is uiteraard niet zonder reden. Nee, met dit concept speelt Carrefour perfect in op de toenemende behoeften van mensen om zo makkelijk mogelijk een maaltijd op tafel neer te zetten. Net zoals Carrefour is daardoor ook Simply You bezig om een flinke naam op te bouwen. Wil je nou meer weten over dit concept? Check dan de website van Simply You of neem rechtstreeks contact met Carrefour op. De klantenservice van deze supermarktketen vertelt je maar al te graag meer over Simply You.

Voordelen over de maaltijdbox

Dat je bij Simply You een maaltijdbox kunt bestellen, is ideaal te noemen. Je geniet namelijk van meerdere voordelen, waaronder het tegengaan van voedselverspilling. Een ander belangrijk voordeel is dat je bij Simply You niet aan een vast abonnement vastzit. Je kunt op het gewenste moment een box bestellen, waarna je deze een paar dagen later thuisbezorgd krijgt. Carrefour zegt hierover het volgende: bestel ten laatste woensdag om middernacht en ontvang je box de volgende maandag. Een bijkomend voordeel is dat je uit meerdere soorten maaltijdboxen kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit meerdere hoeveelheden maaltijden, meerdere soorten gerechten en meerdere porties. Wil je bijvoorbeeld voor 3 of voor 5 personen een maaltijdbox bestellen? Dankzij Simply You is alles mogelijk!

Aanbod op de website

Op de website van Simply You vind je meer informatie over deze maaltijdbox van Carrefour. Zo vind je alle informatie over de box, maar ook de manier waarop dit concept precies werkt. Verder is het mogelijk om via de website van Simply You direct de gewenste maaltijdbox te bestellen. Dit doe je snel, veilig en ook nog eens relatief voordelig. Dat de maaltijdbox zo voordelig is, is onder meer te danken aan het feit dat je níet aan een vast abonnement vastzit!

Simply You recepten

Wil je een volledig overzicht van de Simply You recepten vinden? Dit overzicht vind je op de website van Simply You! Ga naar de website van dit concept, scroll naar onderen en klik op ‘Al onze recepten’. Je ziet vervolgens in één oogopslag tussen welke recepten je kunt kiezen.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van dit unieke concept van Carrefour? Je kunt Simply You volgen op Facebook en Instagram. Via deze kanalen blijf je op de hoogte van de nieuwste recepten, maar ook van interessante aanbiedingen. De beste aanbiedingen vind je ook te allen tijde terug in de Simply You folders. Houd daarom heel goed deze folders in de gaten via onze website!

Over Simply You

De Franse multinational Carrefour heeft zich in de afgelopen jaren op meerdere vlakken weten te manifesteren. Deze supermarktketen is met name bekend geworden vanwege de vele supermarkten en hypermarkten, maar heeft nog veel meer interessante concepten op de markt gebracht. Eén van die concepten heeft de naam ‘Simply You’ gekregen.

Met dit concept richt Carrefour zich eigenlijk op alle mensen die altijd super druk zijn. Als je het heel druk hebt, is de kans aanwezig dat je geen tijd hebt om boodschappen te doen én om ook nog gezond te koken. Daar biedt Carrefour met de Simply You box de perfecte oplossing voor.

De Simply You box is een maaltijdbox waarmee je meerdere heerlijke en gezonde maaltijden kunt maken. In de box vind je de juiste hoeveelheid ingrediënten, waardoor je dus ook nooit teveel of juist te weinig ingrediënten in huis hebt.

Via de website van Carrefour vind je meer informatie over dit unieke concept. Zo kan je lezen wat voor recepten er zoal met de maaltijdbox gemaakt kunnen worden, wat de kosten zijn voor de maaltijdbox en hoe je direct een abonnement af kunt sluiten. Dit abonnement kan je vervolgens per week ook weer opzeggen; handig als je bijvoorbeeld enkele weken met vakantie gaat.

Via de website is het bovendien direct mogelijk om de gewenste box te bestellen. Je kunt hiervoor de gewenste producten aanvinken en vervolgens direct de bestelling plaatsen. Daarbij kan je direct aangeven of je de box op komt halen in de Carrefour supermarkt bij jou in de buurt of dat je de box liever thuis laat bezorgen. Mocht je voor de thuisbezorging kiezen, is het goed om even naar de verzendkosten te kijken.

Heb je vragen over dit concept? Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Carrefour. Bel daarvoor naar 0800 91011 of vul een online contactformulier in.