Hyper Carrefour

Hyper Carrefour folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Hyper Carrefour

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Hyper Carrefour korting

Hyper Carrefour folders

Doe jij graag al jouw boodschappen in één keer? Dan kun je daarvoor terecht bij één van de Hyper Carrefour vestigingen in ons land. Deze vestigingen kenmerken zich door een gigantisch oppervlakte en daarmee ook een gigantisch aanbod. Tegelijkertijd geniet je óók bij de Hyper Carrefour vestigingen van interessante aanbiedingen. Via de website van Carrefour kun je ook alle Hyper Carrefour folders inzien, waarmee je direct op de hoogte bent van alle actuele aanbiedingen. Met dank aan de aanbiedingen uit de folder is het nog leuker geworden om al jouw boodschappen bij de Hyper Carrefour vestiging bij jou in de buurt te doen.

Hyper Carrefour België

Als we het over een populaire supermarktketen in ons land hebben, spreken we zeker over Carrefour. Deze keten heeft meer dan 800 vestigingen in ons land, waarvan 40 vestigingen door het leven gaan als ‘Hyper Carrefour’. Deze vestigingen zijn bijzonder groot, bieden een uitgebreid aanbod aan en zijn veelal gelegen in de buurt van grote steden. Als je een kijkje op de website van Carrefour neemt, kun je direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde Hyper Carrefour vestiging voor jou te vinden is. Carrefour geeft in ieder geval aan dat een Hyper Carrefour dé supermarkt is waar je altijd je goesting vindt. Bij die woorden sluiten wij ons volledig aan.

Hyper Carrefour diensten

In de vestigingen van Hyper Carrefour kun je eigenlijk alle benodigde boodschappen vinden. daarnaast biedt Carrefour in deze supermarkten ook nog extra diensten aan. Zo kun je in veel van de vestigingen bijvoorbeeld terecht voor Carrefour Mobile, Carrefour Finance en Carrefour foto. Sowieso kun je in de Hyper Carrefour supermarkt ook gebruik maken van jouw Carrefour Bonus Card. Met een dergelijke kaart spaar je bonuspunten, waarmee je op den duur van interessante kortingen kunt geineten. Kortingen waardoor het shoppen bij Hyper Carrefour nog voordeliger gaat worden.

Uitgebreid aanbod

Zeg je Hyper Carrefour? Dan zeg je indirect uitgebreid aanbod. Het aanbod in de grootste vestigingen van Carrefour is echt subliem te noemen. Je hebt eigenlijk de keus uit alle mogelijke producten waar je maar alleen kunt denken. Ook vind je meerdere merken in het uitgebreide aanbod terug, waardoor je altijd de gewenste producten aan kunt schaffen. Carrefour geeft zelf aan dat je in de Hyper Carrefour vestigingen meer dan 130.000 producten kunt vinden. Binnen dit aanbod is ook nog een rol weggelegd voor lokale en biologische producten. Tevens doet Carrefour er alles aan om een aangename winkelervaring te creëren in deze immense supermarkten.

Aanbod op de website

Ben je direct benieuwd naar het aanbod van meer dan 130.000 producten? Dan hoef je hiervoor niet speciaal naar één van de Hyper Carrefour vestigingen toe te gaan. Nee, je kunt er ook voor kiezen om naar de website van Carrefour te gaan. Op de website kun je het uitgebreide aanbod ook inzien, waarbij je ook direct een online bestelling kunt plaatsen. Bij het plaatsen van een bestelling kun je vervolgens de Hyper Carrefour vestiging bij jou in de buurt aanvinken. Als je dat doet, kun je de boodschappen op het gewenste tijdstip in de betreffende vestiging ophalen.

Inspiratie & advies

Weet je niet zo goed welke maaltijden je nu weer op tafel moet zetten? Dan is het interessant om eens de website van Carrefour te bekijken. Op de website van Carrefour kun je namelijk véél inspiratie op doen. Deze inspiratie doe je overigens niet alleen op de website op, maar ook in de Hyper Carrefour vestigingen. Deze vestigingen zijn namelijk dusdanig ingericht dat je in de winkel van een aangename winkelervaring kunt genieten. Een winkelervaring waarin ook veel ruimte is voor het opdoen van nieuwe inspiratie. Tevens vind je in de Hyper Carrefour winkels veel deskundige medewerkers. Medewerkers die jou perfect kunnen adviseren over bijvoorbeeld de beste producten.

App & social media

Wil je graag op de hoogte blijven van alle Hyper Carrefour aanbiedingen? In dat geval is het interessant om de Carrefour app te downloaden. Met deze app blijf je niet alleen van de aanbiedingen op de hoogte, maar ook van de nieuwste producten. Mocht een Hyper Carrefour vestiging bij jou in de buurt iets bijzonders organiseren, krijg je daar ook direct een melding van in de app. Ben je een liefhebber van social media? Dan is het goed om te weten dat je Hyper Carrefour via verschillende kanalen kunt volgen. Hyper Carrefour is namelijk actief op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube. Ook via deze kanalen blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties, nieuwste producten en nieuwste ontwikkelingen.

Over Hyper Carrefour

In de jaren 60 van de vorige eeuw werd in ANnecy een nieuwe supermarktketen opgericht; Carrefour. Deze keten startte eigenlijk met maar één winkel, maar wist al snel meer en meer winkels te openen. In Frankrijk groeide Carrefour als kool, waarna ook de overstap naar andere landen gemaakt werd. Mede daarom vind je ook in ons land behoorlijk veel supermarkten van Carrefour terug.

Het leuke aan Carrefour is dat geen enkele vestiging hetzelfde is. Carrefour hanteert namelijk meerdere concepten, waarbij de Hyper Carrefour supermarkten verreweg de grootste winkels zijn. In de Carrefour Hypermarkten vind je meer dan 130.000 producten terug, heb je ook de keus uit lokale producten en kan je ook kiezen voor een uitgebreid aanbod van biologische producten. Door het uitgebreide aanbod kan je altijd wel slagen bij één van de Carrefour Hypermarkten in ons land.

Bijkomend voordeel is dat je ook online producten kunt bestellen en deze vervolgens bij één van de Carrefour Hypermarkten op kunt halen. Ondanks alles is Carrefour in staat om de prijzen relatief laag te houden bij de Hyper Carrefour supermarkten. Deze supermarkten profiteren uitermate van de schaalvoordelen.

Wil je graag naar een Hyper Carrefour supermarkt? Als je op de website van Carrefour op ‘Winkels’ klikt, vind je daar meer informatie over dit concept. Via die weg kan je bovendien achterhalen waar de verschillende Hyper supermarkten van Carrefour in ons land gevestigd zijn. Hierbij vind je ook de adresgegevens en openingstijden.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van Carrefour. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 9 10 11. Het advies is om hierbij specifiek te benoemen dat jouw vraag over het Hyper Carrefour concept of over één van de Hyper supermarkten van Carrefour gaat!