Bax Shop

Bax Shop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bax Shop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Bax Shop korting

Geef uw mening

Hebt u pas een instrument of ander product aangeschaft bij Bax Music? Geef dan uw ongezouten mening over Bax Music in de vorm van een productreview en maak kans op € 1 000 shoptegoed. Eerlijke klantenbeoordelingen zijn dé manier om de diensten en producten naar de toekomst toe te verbeteren. Tegelijk is het voor potentiële klanten een handige graadmeter over een of ander product. Het aanbod is haast eindeloos en weten welk instrument te kiezen is een hele opgave. Let wel op, enkel productreviews zijn geldig om kans te maken op € 1 000 shoptegoed. Ga daarvoor naar de specifieke pagina van het product in kwestie en beschrijf de voor- en nadelen van het product in minimum tien woorden.

Aanbiedingen

Bij Bax Music zijn er voortdurend tal van acties en promoties, op alle productcategorieën. Het aanbod aan afgeprijsde producten is immens en de kortingen zelf lopen hoog op. Naast de ‘gewone’ aanbiedingen, zijn er ook wekelijkse weekend deals. Vanaf vrijdag om 18u ontdekt u de promotie van dat weekend. Wilt u de Bax Music Weekend Deals liever wekelijks in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief en tik het vakje ‘Weekend deals’ aan. Hou daarnaast ook goed de website van Bax Music in de gaten om geen enkele actie te missen.

Ruil uw gitaar in

Misschien staat er een oude (bas)gitaar op uw zolder te verstoffen. Of hebt u ooit lessen genomen en kijkt u niet meer naar het instrument om. Geen nood. Bij Bax Music hop valt er nog iets te verdienen aan uw teloorgegane gitaar. Bax Music pakt uiteraard niet zomaar elke gitaar aan. Eerst onderzoeken de experten de waarde van het instrument en gaan ze na of het aan de juiste voorwaarden voldoet. Enkel instrumenten die nog minstens € 500 waard zijn, worden door Bax Music opgekocht. Vul gewoon het formulier op de website in met zo volledig mogelijke gegevens van de gitaar of basgitaar in kwestie. U hoort normaal binnen de 72 uur of het in aanmerking komt voor omruiling.

Ruim assortiment

Bax Music is veel meer dan een klassieke muziekwinkel. Ja, het is een bonte verzameling van muziekinstrumenten, maar ook accessoires, elektronica, DJ-apparatuur, opnamemateriaal en ander gereedschap is er allemaal te vinden. Kortom een ware speeltuin voor professionele muzikanten en muziekliefhebbers uit alle geledingen. Bax Music beschikt maar liefst over ruim 46.000 producten, direct uit voorraad leverbaar.

Levering in alle maten en gewichten

De bestel- en leveringsmethoden zijn snel, eenvoudig en veilig. Bestelt u op werkdagen vóór 23:00? Dan ontvangt u het product de volgende dag in huis – mits het op voorraad is uiteraard. Voor bestellingen van boven de € 50 betaalt u geen verzendingskosten. Sommige bestellingen zijn niet zo eenvoudig mee te nemen. Een vleugelpiano laat zich niet gemakkelijk verplaatsen. Speciaal voor toetsinstrumenten (digitale piano, synthesizer of keyboard) voorziet Bax Music een koeriersdienst die het instrument niet alleen op de gewenste plaatst zet, maar ook meteen gebruiksklaar maakt. Andere zware bestellingen (luidsprekers, flightcases, etc.) laat Bax Music leveren per vrachtzending, tot aan uw voordeur.

Niet goed? Geld terug

Voldoet een product niet aan uw verwachtingen? Dat kan de beste overkomen. Gelukkig krijgt u bij Bax Music tot 120 dagen bedenktijd (een pak meer dan de wettelijke 14 dagen). Als u het product vervolgens wenst terug te sturen, betaal u hiervoor geen kosten. Om uw geld terug te krijgen, mag er uiteraard geen schade aan het product zijn. Het product moet compleet en in perfecte staat zijn.

Huur uw gear

Bij Bax Music kunt u instrumenten huren aan een maandelijks vast bedrag. Dit kan al vanaf €20 per maand. Erg handig, bijvoorbeeld als er een optreden voor de deur staat en uw instrument begeeft het vlak ervoor. Of misschien om een bepaald toestel uit te proberen alvorens het aan te kopen. Verschillende productcategorieën zijn beschikbaar voor verhuur (gitaren, dj-apparatuur, koptelefoons …). Bent u tevreden over het nieuw instrument en wilt u het behouden? Dat kan. Na vier maanden huur, koopt u het instrument zelfs aan gereduceerd tarief.

Deskundig advies

Muzikanten zijn een ras apart. Het personeel van Bax Music deelt de passie voor muziek en een liefde voor het vak. Met andere woorden: ze kennen het assortiment dat ze verkopen door en door. De medewerkers van Bax Music delen met plezier hun kennis en ervaring met u, zodat u steeds de best mogelijke keuze maakt. Zowel in het filiaal in Antwerpen, als online staat het personeel klaar om u te helpen. Aarzel dus niet om uw vragen te stellen.

Over Bax Shop

Al jarenlang is Bax Music een grote speler in de wereld van muziekinstrumenten, DJ-gear, studio-apparatuur en licht. Het bedrijf werd door de broers Jochanan Bax en Nathanaël Bax opgericht; ze starten in 2003 dit bedrijf op met een webshop die slechts 450 euro had gekost. Hedendaags verdient de webshop miljoenen euro’s per jaar.

Dat doen ze niet alleen met de webshop, maar ook via meerdere winkels in België en Nederland. Het merendeel van deze winkels is in Nederland te vinden, maar ook in België zijn we gezegend met één grote Bax winkel. Deze winkel is in het centrum van Antwerpen te vinden en biedt een onwijs uitgebreid assortiment van verscheidene producten aan.

Al deze producten zijn ook terug te vinden in de uitgebreide webshop van het bedrijf. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende productcategorieën: Pro Audio, DJ gear & effects, Studio & recording, Microfoons, Hoofdtelefoons, Verlichting & special effects, Gitaar, Basgitaar, Drums, Toetsinstrumenten, Muziekinstrumenten, Kinder muziekinstrumenten, Kabels & gereedschap, Truss & statief, Flightcases & bags, Multimedia & elektronica en Thuiswerk-producten. Voor elke muzikant is er dus méér dan genoeg keus bij de Bax Shop.

Als je online een bestelling van meer dan 50 euro plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. De bestelde producten worden meestal al dezelfde werkdag verstuurd door Bax Shop. Niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze binnen 14 retourneren; je kunt hier het meegeleverde retourlabel voor gebruiken. Dankzij dat retourlabel hoef je zelf niks voor de retournering te betalen.

Wil je graag meer informatie over bepaalde producten? Dan heb je eigenlijk twee keuzes: naar de winkel in Antwerpen gaan of contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via de mail ([email protected]) en via de telefoon op nummer 03 605 22 26. Via Facebook, Twitter, Instagram en een online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten van Bax Shop.