Euroshop

Euroshop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Euroshop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Euroshop korting

Klantenkaart

Het loyaliteitsprogramma van Euro Shop beloont trouwe klanten voor hun aankopen. Houders van een klantenkaart ontvangen 1 spaarpunt per aankoopschijf van € 1. Eenvoudiger kan niet. De punten worden automatisch toegevoegd aan het spaarpotje, zonder dat u als klant iets hoeft te doen. Zodra u 500 bijeen gespaard heeft, ontvangt u in ruil een waardebon van € 5, die geldig is vanaf uw volgende aankoop. De klantenkaart is geldig in alle Euro Shop winkels, dus ook de punten kunnen in alle vestigingen omgeruild worden. Raadpleeg het saldo van uw klantenkaart online aan de hand van uw persoonlijk account bij Euro Shop. Hoe meer u winkelt bij deze non-food retailer, hoe meer u van de korting kunt profiteren!

Bistro D

In de meeste – maar niet alle - vestigingen van Euro Shop is er de mogelijkheid om even van een hapje of drankje te genieten in de bistro. De perfecte manier om even tot rust te komen na het shoppen. Zowel voor een koffiepauze als voor een volledige maaltijd of dessert kunt bij deze bistro’s terecht. Nood aan een moment van rust en ontspanning tijdens het winkelen? Aarzel niet en spring eens binnen in de Bistro D van de Euro Shop in uw buurt.

Winkels

Euro Shop beschikt over 6 vestigingen in Vlaanderen en 1 vestiging in Wallonië. De vestigingen zijn hoofdzakelijk gelegen in West-Vlaanderen. In die regio is deze non-food retailer dan ook uitgegroeid tot een waar begrip. De locaties van de winkels zijn bovendien zodanig gekozen dat ze vlot bereikbaar zijn omdat ze langs grote invalswegen liggen. De ruime parking naast de winkel maakt het shoppen extra gemakkelijk en comfortabel. In de winkels is er ook goed nagedacht over de klantenervaring, door te zorgen voor brede gangen, aangepaste temperatuur, muziek en gezinsvriendelijke sfeer. Alle vestigingen zijn bovendien ook op zondag geopend zodat u ook in het weekend uw inkopen kunt gaan doen.

Uitgebreid assortiment

“Alles onder één dak”, is de slogan van deze non-food retailer. Met een assortiment van meer dan 160 000 artikelen is dit lang niet overdreven. Het aanbod is dan ook erg divers, van huishoudproducten, tot meubels, speelgoed of tuinmateriaal. Meer dan de moeite om eens een bezoekje te brengen. De meeste artikelen zijn in de fysieke winkel te vinden. Ook de webshop groeit jaar na jaar zodat het aanbod ook online even uitgebreid en gevarieerd kan worden.

Levering mogelijk

Euro Shop is in de eerste plaats een non-food retailer die zich toespitst op de fysieke winkels. Toch blijft de webshop niet achter en neemt deze de laatste jaren toe in omvang. Een deel van het assortiment kan online besteld worden. Bovendien worden de online bestellingen tot bij u thuis geleverd. Voor bestellingen vanaf € 50 is levering zelfs volledig gratis. Bestelling onder dat bedrag komen steeds met een kleine leveringskost. Heeft u meubilair besteld? Laat de meubels dan installeren door de medewerkers van Euro Shop. Zij leveren én plaatsen uw bestelling tegen een kleine meerkost. Logge en grote artikelen kunnen ook steeds rechtstreeks opgehaald worden in het magazijn, dat naast de winkelruimtes ligt.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar inspiratie? Dan is de Euro Shop blog de ideale bron. Deze blog bevat een waaier aan tips en advies; van originele cadeau-ideetjes, tot interieuradvies. Raadpleeg de inspirerende blogartikels op de website van Euro Shop en laat u inspireren. Wilt u graag op de hoogt blijven van nieuwtjes en aanbiedingen? Volg Euro Shop dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Langs deze kanalen ontvangt u zonder fout de laatste aanbiedingen. Inschrijven op de nieuwsbrief is volledige vrijblijvend. Uitschrijven is op ieder moment mogelijk mocht u deze mailing niet langer wensen te ontvangen.

Folders

Heel het jaar door geeft Euro Shop folders uit die een inkijk bieden in de collectie. Uiteraard zijn de folders ook doorspekt met aanbiedingen en acties. Folders kunnen zich toespitsen op een bepaald productsegment, zoals bijvoorbeeld de meubelfolder of modefolder. Andere uitgaven zijn dan weer gericht op een bepaalde periode of seizoen, zoals de kerstfolder of, pakweg, de herfstfolder. Hou deze pagina ook goed in de gaten, want de folder worden ook hier gepubliceerd.

Kennis van zaken

De medewerkers van Euro Shop zijn gedegen vakmensen die kennis van zaken hebben. Zij blinken uit in vriendelijkheid en bediening. Heeft u een vraag in de winkel? Trek dan eens aan de mouw van één van de medewerkers. Zij helpen u met de glimlach verder. Een bijkomende troef is de uitmuntende dienst-na-verkoop. Ook nadat u een product gekocht hebt, staan de deskundige medewerkers van Euro Shop u bij.

Over Euroshop

Bij Euroshop kan je naar hartenlust huishoudproducten, meubelen en school- en kantoorartikelen aanschaffen. Het aanbod van deze Belgische firma is nogal divers en uitgebreid te noemen, waardoor de kans groot is dat je bij deze firma kunt slagen. Het bedrijf biedt het assortiment aan via de webshop, maar ook in enkele winkels in ons land. Deze winkels zijn te vinden in Roeselare, Tournai, Kortrijk, Veldegem, Sint-Niklaas, Maldegem en Middelkerke. Als je op de website van Euroshop klikt op ‘Winkels’, zie je een compleet overzicht inclusief de openingstijden en adresgegevens.

Shop je liever online? Dan heb je in de webshop de keus uit de volgende productcategorieën: Auto, Vrije tijd & Multimedia, Speelgoed, Baby, Verzorging, Textiel, Huishoud, School & Kantoor, Dier, Tuin, Doe-het-zelf, Verlichting, Interieur, Seizoenartikelen, Sanitair en Meubels & Keukens. Per categorie vind je een divers aanbod van voordelig geprijsde artikelen. Naar eigen zeggen biedt Euroshop meer dan 160.000 verschillende producten aan, waarbij de focus ligt op de juiste prijzen en het aanbieden van een correcte service.

Wil je van gratis verzending profiteren? Dan dien je voor minstens 50 euro een bestelling te plaatsen in de webshop. Bij kleinere bestellingen dien je enkele euro’s aan verzendkosten te betalen. Let wel goed op; niet alle artikelen kunnen via de webshop besteld worden. Sommige artikelen zijn uitsluitend in één van de winkels te kopen. Voor het retourneren van de ontvangen artikelen kan je binnen 14 dagen terecht bij één van de winkels van Euroshop. Het is níet mogelijk om de producten per post te retourneren.

Heb je vragen over de retournering of over bepaalde producten? Je kunt tijdens kantooruren bellen naar +32 (0)51 272 561 of een online contactformulier invullen. Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met één van de winkels van Euroshop; alle contactgegevens hiervan zijn op de website van deze firma te vinden.