Prima-Lux

Prima-Lux folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Prima-Lux

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Prima-Lux korting

Prima Lux folders

Ben je bezig met het inrichten van je woning? Of wil je op termijn graag wijzigingen in je interieur doorvoeren? In beide gevallen kun je aankloppen bij Prima Lux. Deze firma omschrijft zichzelf als de specialist op het gebied van interieuritems en complete inrichtingen. Dat Prima Lux inderdaad een specialist is, blijkt uit de vele winkels. Door de jaren heen heeft Prima Lux meerdere winkels in ons land geopend, waarover later meer. Eerst willen wij je namelijk graag wijzen op de Prima Lux folders. Net zoals veel andere firma geeft Prima Lux folders uit, waarin de beste promoties te vinden zijn. Door van de promoties uit deze folders te profiteren, bespaar je het nodige geld. Wel zo wenselijk, aangezien het inrichten van een woning vaak al een dure aangelegenheid is. Hieronder vind je overigens nog meer handige tips om geld te besparen bij deze firma.

Prima Lux België

Voor de historie van de firma Prima Lux moeten we meer dan 60 jaar terug de tijd in. In deze periode van ruim 60 heeft Prima Lux een betrouwbare naam in ons land opgebouwd. Dit is te danken aan het aanbod, maar ook aan de service. Bij Prima Lux ben je niet zomaar een nummertje, maar ben je echt een klant. Je krijgt persoonlijke aandacht, persoonlijk advies en eventueel zelfs aanbiedingen op maat. Prima Lux weet dit op een mooie manier te omschrijven: “wij schatten de eigenheid van onze klanten naar waarde”. Kijk, dat is nog eens een mooie omschrijving van de dienstverlening van deze firma. Overigens is Prima Lux enige tijd geleden met nóg een bedrijf in ons land begonnen; deze firma heeft de naam Idee+ gekregen. Met dit bedrijf richt men zich op mensen met een klein budget. Mocht je bijvoorbeeld een (her)starter zijn, zit je bij Idee+ goed voor het aanschaffen van betaalbare meubelen.

Prima Lux winkels

Op dit moment heeft Prima Lux twee winkels in ons land. Het leuke hierbij is dat deze twee winkels naast elkaar zijn: de Prima Lux winkel en de Idee+ winkel zitten direct naast elkaar. Ongeacht naar welke winkel je toe wilt gaan, hoef je alleen maar naar Herentals af te reizen. Op de Geelseweg in Herentals vind je beide showrooms van Prima Lux. Deze showrooms zijn ongekend groot en zijn op een leuke manier ingedeeld. Als je op je gemakje door de showroom(s) heenloopt, zie je ongetwijfeld direct allerlei producten die je in je woning wilt hebben.

Prima Lux tips

Weet je niet zo goed hoe je je woning in moet richten? Je bent van harte welkom in de showroom in Herentals. De medewerker van deze firma hoort graag je wensen aan en maakt vervolgens een voorstel op maat. Hiervoor laat de medewerker graag de verschillende collecties en stijlen in de showroom zien. Ook voor allerlei andere soorten tips zit je bij Prima Lux goed. Je vindt op de website van deze firma bijvoorbeeld allerlei onderhoudstips. Door je meubelen – en accessoires – op de juiste manier te onderhouden, geniet je hier nog langer van. Wel zo prettig, aangezien je ongetwijfeld zo lang mogelijk van je fraaie inrichting wilt gaan genieten.

Aanbod op de website

Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod van deze firma? Of wil je graag de actuele promoties inzien? Voor beide wensen zit je op de website van Prima Lux goed. In de menubalk vind je bijvoorbeeld de items ‘Wonen’ en ‘Slapen’. Als je op één van deze items klikt, krijg je het complete aanbod te zien. Dit varieert van stoelen tot aan de meest fraaie kasten. Ook voor in de slaapkamer vind je tal van handige en comfortabele producten. Hiervoor werkt Prima Lux overigens samen met allerlei merken; onder het menu-item ‘Merken’ vind je daar meer informatie over.

Levering

Heb je in de webshop van Prima Lux de gewenste producten gevonden? Het is niet mogelijk om deze online te bestellen; hiervoor moet je in de showroom van Prima Lux zijn. Nadat je in de showroom de gewenste producten besteld hebt, kun je deze mogelijk direct meenemen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je kiezen uit afhalen of leveren. De leverdienst van Prima Lux werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. De actuele status van de levering is op te vragen via de website van deze firma.

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van deze interieurspecialist? Dat doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief of door Prima Lux via social media te volgen. Je kunt deze firma volgen op Facebook, Pinterest en Instagram.

Over Prima-Lux

Voor de geschiedenis van de Belgische firma Prima Lux moeten we naar het kleine plaatsje Lichtaart. In dit plaatsje starten Jos en Leonie Embrechts met hun eigen meubelwinkel. Al in het jaar 1955 maakte dit bedrijf een verhuizing naar Tielen door, waarna in 1958 het bedrijf verhuisde naar Herentals. Door de jaren heen heeft Prima Lux meerdere verhuizingen doorgemaakt, maar het bedrijf wist met name ook een indrukwekkende groei door te maken.

De focus van Prima Lux ligt eigenlijk nog steeds op hetzelfde; op het aanbieden van fraaie en betaalbare meubels. Je kunt deze meubels hedendaags overigens nog steeds in Herentals kopen; daar is namelijk nog steeds de showroom van Prima Lux gevestigd. In deze showroom vind je het uitgebreide assortiment van deze meubelfirma terug, waarbij je de meubels uiteraard ook direct kunt bestellen.

Via de website van Prima Lux kan je ook meer inspiratie op doen. Door in de menubalk op ‘Wonen’ of ‘Slapen’ te klikken, krijg je namelijk een duidelijk beeld van het totale aanbod van Prima Lux. Onder de categorie Wonen vind je onder meer de volgende subcategorieën terug: Tafels & Stoelen & Barkrukken, Bureaustoelen, Conform designrelaxen, Eetkamers, Kleinmeubelen, Verlichting, XOOON, Henders & Hazel, Relaxen, Salons, Stressless en Zetelbedden. Deze subcategorieën laten duidelijk zien dat het aanbod van Prima Lux vrij uitgebreid en divers te noemen is.

Tot op heden is het níet mogelijk om de meubels van Prima Lux via de website te bestellen. Mocht je graag bepaalde meubels via deze firma aan willen schaffen, dien je dus echt naar de showroom in Herentals te gaan. Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantendienst van Prima Lux. Je belt daarvoor naar 014 21 40 44 of mailt naar [email protected]. Via Facebook en Instagram blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste meubels en promoties.