Ekoplaza

Ekoplaza folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Ekoplaza

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Ekoplaza korting

Groot aanbod

Ekoplaza is niets minder dan de grootste biologische supermarktketen van de Benelux. Het ruime, biologische en duurzame assortiment is perfect voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven, met respect voor het milieu. De winkelketen beschikt over tientallen filialen en afhaalpunten in Nederland, maar ook vanuit België is het uiteraard mogelijk om bij Ekoplaza te shoppen! Deze supermarktketen draagt een biologische levensstijl uit en hoopt haar klanten te helpen dit ook te doen. Breng gerust een bezoek aan Ekoplaza en geniet van de lekkere én gezonde producten.

Vijf keuzes

De vijf keuzes van Ekoplaza zijn een veruitwendiging van de visie op een gezonde, duurzame en eerlijke levensstijl. Deze keuze zijn als het ware de principes waar deze biologische supermarktketen zich aan houdt, doorheen de hele productieketen. Deze keuze zijn: verantwoordelijk ondernemen, lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend en gevarieerd en eerlijke samenwerking. Het mag duidelijk zijn dat Ekoplaza deze keuze nauwgezet toepast, zo blijkt uit het duurzame en gezonde assortiment. Houdt u ook van gezonde, lekkere en duurzaam tot stand gekomen voeding? Dan is Ekoplaza het ideale adres.

Voordeelkaart

Gezonde voeding kampt soms met de reputatie dat het ietwat prijzig is, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Trouwe klanten bij Ekoplaza kunnen zelfs rekenen op tal van kortingen aan de hand van een voordeelkaart. Het systeem is heel eenvoudig: iedere keer dat kaarthouders voor meer dan € 25 aan boodschappen doen, ontvangen zij gegarandeerd een korting van 2%. Bij bestedingen vanaf € 50 is de korting 3%, bij bestedingen vanaf € 100 is het 4% en, tot slot, bij bestedingen vanaf € 200 bedraagt de korting 5%. Kortom: hoe meer u besteedt, hoe groter de korting! Ekoplaza bewijst dat gezond eten niet altijd duur hoeft te zijn. De voordeelkaart is zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Mijn Ekoplaza App

De Ekoplaza App is de ideale manier om altijd en overal toegang te hebben tot het gezonde assortiment van deze biologische supermarktketen. Shoppen doet u voortaan waar en wanneer u maar wilt, want u hebt de smartphone altijd bij de hand. Al is dat niet het enige voordeel van deze applicatie. Dankzij de scan-functie weet u meteen of producten bepaalde e-nummers, microplastic of andere ongewenste stoffen bevat. Een product controleren met deze techniek is heel eenvoudig. Met de barcode-scanner plaatst u dan weer eenvoudig producten in uw winkelmandje. Download de app via de App Store of Google Play en zorg ervoor dat het winkelen bij Ekoplaza nog vlotter en gemakkelijker verloopt!

Wekelijkse aanbiedingen

Iedere woensdag verschijnen er een pak nieuwe weekaanbiedingen. Deze zijn geldig voor de komende week. Wanneer u online bestelt, is het de dag waarop u de bestelling plaatst die telt. De weekaanbiedingen bevatten producten uit het hele assortiment. Neem zeker een kijkje op de website en ontdek wat er allemaal in promotie staat.

Biologisch en duurzaam

“Ekoplaza wilt dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische levensstijl”, zo staat de lezen op hun website. Het mag duidelijk zijn dat het niet bij woorden blijft, want deze biologische supermarkten beschikt over een assortiment dat nagenoeg 100% biologisch is. Biologisch is één ding, daarnaast is er ook nog duurzaamheid. Inderdaad, ook duurzaamheid is een van de belangrijkste aandachtspunten bij Ekoplaza. De visie is om klimaatneutraal te zijn, met een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk. Bij Ekoplaza shoppen doet u in ieder geval met een gerust geweten.

Lekker (W)eten magazine

Ekoplaza is een vat vol inspiratie. De website staat bol van heerlijke en gezonde recepten om uit te proberen. Op de blog zijn er ook tal van tips te vinden rond een biologische levensstijl. De beste manier om inspiratie op te doen is misschien wel via het Lekker (W)eten magazine. Deze publicatie geeft tips voor een duurzamer leven, inclusief recepten, feitjes en leuke weetjes over biologische voeding. Het Lekker (W)eten magazine is te vinden in de Ekoplaza filialen en gratis te bestellen bij u boodschappen. Laat u inspireren via uw favoriete kanalen.

Klantenservice

Heeft u een specifieke vraag, klacht of algemene suggestie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantendienst van Ekoplaza. Zij helpen u graag verder. Via de website is er de mogelijkheid om uw vraag te stellen aan de hand van een contactformulier. Al is bellen of mailen uiteraard ook steeds een mogelijkheid. Vooraleer u een vraag stelt, loont het soms de moeite om eerst een in de “veelgestelde vragen” sectie te gaan kijken op de website. Daar vindt u ongetwijfeld een heleboel informatie en mogelijk al een antwoord op uw vragen.

Over Ekoplaza

De supermarktketen Ekoplaza draait volledig om de natuur en om een gezonde & biologische leefstijl. Deze supermarktketen omschrijft zichzelf daarom als een biologische supermarktketen waarin bewust omgegaan wordt met het milieu. De missie van Ekoplaza is uiteindelijk om een volledige dekking in de gehele Benelux te krijgen, zodat iedereen in staat is om biologische boodschappen te gaan doen.

Van nature is Ekoplaza een Nederlands bedrijf, maar ook in ons land heeft het bedrijf een behoorlijk marktaandeel in weten te nemen. Zo heeft het bedrijf een fluorerende webshop in ons land op weten te zetten. Als je in deze webshop een kijkje neemt, zie je linksboven een knop ‘Boodschappen doen’ staan. Via deze button kan je direct al jouw boodschappen gaan doen.

Om het assortiment overzichtelijk te houden, heeft Ekoplaza voor verschillende categorieën gekozen: Aardappel & Groente & Fruit, Kaas & Vleeswaren & Delicatessen, Vega & Vlees & Vis, Verse maaltijden, Brood, Koude & warme dranken, Pasta & Rijst & internationale keuken en Huishoudartikelen & Non-food zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Alle producten uit deze categorieën hebben één gemeenschappelijk kenmerk; ze zijn volledig biologisch. Daar richt deze supermarktketen zich immers op.

Als je de boodschappen online wilt gaan bestellen, moet je een Ekoplaza account aan gaan maken. Op basis van onder meer jouw woonplaats vind je bij het doen van de bestelling direct meer informatie over de eventuele verzendkosten. Ook vind je via jouw persoonlijke account meer informatie over het afhalen van de boodschappen.

Heb je vragen? De klantenservice van Ekoplaza kan op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikt worden. Je kunt daarvoor bellen naar 011 43 92 13 of een online contactformulier invullen. Ook kan je via Facebook/Twitter/Instagram in contact komen met het bedrijf.