Allerhande

Allerhande folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Allerhande

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Allerhande korting

Allerhande Magazine

Allerhande van Albert Heijn is een kookportaal vol met recepten en inspiratie. Ruim 17 000 recepten staan er op het portaal. Keuze te over dus. Weet u niet goed wat klaar te maken vandaag? Of bent u gewoon op zoek naar inspiratie? De Allerhande brengt raad. Iedere maand ligt het nieuwe magazine in de Albert Heijn winkel en staat het online. Iedere maand vindt u dus nieuwe tips en inspiratie voor tal van gerechten; van dagelijkse kost tot rasechte klassiekers of feestmenu’s. Eén ding is zeker bij de recepten van Allerhande: de recepten lukken altijd. Tip: Probeer ook eens het “Bonuskoken” uit. Dit zijn lekkere en voordelige weekmenu’s waarbij de recepten deel uitmaken van de Albert Heijn Bonus.

Kookfilmpjes

Korte instructiefilmpjes nemen u stap voor stap mee door het kookproces. Op een heldere en toegankelijke manier ziet u met eigen ogen hoe van eenvoudige ingrediënten een heerlijk gerecht gemaakt worden. Naast de stapsgewijze video’s om gerechten te bereiden zijn er ook tal van filmpjes over specifieke snij- of kooktechnieken. Blader er online zeker eens door, er zijn er inmiddels ruim 800 gepubliceerd. Elke week komen er zelfs nieuwe filmpjes bij. Hou zeker ook de sociale media van Allerhande in de gaten zodat u niets hoeft te missen.

Allerhande voor kids

Naast het gewone Allerhande magazine bestaat er ook een kidsmagazine. Net als het ‘volwassenen’ magazine bevat het kidsmagazine tonnen recepten die makkelijk te maken zijn. Alleen is het kidsmagazine op maat van kinderen en ligt de focus op gezonde voeding. Het zijn recepten die kinderen graag eten, maar die ze ook zelf kunnen maken. Kinderen die graag in de keuken staan of zelfs dromen van een carrière als chef, leren hier de kneepjes van het vak, op een leuke en laagdrempelige manier. In de instructiefilmpjes tonen leeftijdgenootjes hoe het moet. Hoe breek ik een ei? Hoe moet ik frietjes maken? Leer het allemaal dankzij het kidsmagazine en de bijhorende filmpjes.

Allerhande Koken-app

Allerhande is ook beschikbaar als app. Sterker nog, er zijn twee aparte apps ontwikkeld, elk met hun eigenheid. Zo is de Allerhande Koken-app de perfecte hulp voor in de keuken, zelfs tijdens het koken. U vindt er het rijke aanbod aan recepten, voorzien van heldere uitleg en fimpjes. Zo kookt u stap voor stap aan de hand van de app, om zo de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Bovendien kan de Allerhande Koken-app van op afstand bestuurd worden aangezien ze luistert naar uw stem. Zo moet u nooit met vuile handen aan het scherm komen en kunt u lustig blijven verder koken, met de hulp van de app.

Allerhande Magazine-app

De Allerhande Magazine app is beschikbaar voor iOS of Android. U vindt er dezelfde maandelijkse updates als in het gewone magazine. Raadpleeg de app voor inspiratie, advies, seizoensgerechten en veel meer. Alle recepten zijn vakkundig samengesteld door culinaire experten en worden uitgebreid getest en geproefd. Zo is de kwaliteit verzekerd!

Sociale media

Het Allerhande magazine is een vaste waarde in de winkels van Albert Heijn, maar ook online is Allerhande alomtegenwoordig. Het magazine is integraal online te bekijken. De website zelf is een ware goudmijn met meer dan 17 000 recepten. Ga zeker eens kijken en snuister door het ruime aanbod op zoek naar de beste recepten. Uiteraard is Allerhande sterk aanwezig op sociale media. In het bijzonder op de twee kanalen die zich misschien het meeste lenen tot content rond recepten: YouTube en Pinterest. Op YouTube staan uren aan kookfilmpjes, terwijl op Pinterest dagelijks tips voor bonusrecepten en seizoensgerechten geplaatst worden.

Uw mening telt

Hebt u tips om Allerhande beter te maken? Aarzel dan niet om uw mening kenbaar te maken aan het personeel van Albert Heijn. Zo wordt de website enkel beter. Door een persoonlijk account aan te maken, kunt u ook uw eigen winkelervaring aangenamer maken, bijvoorbeeld door uw favoriete recepten bij te houden in uw persoonlijke verlanglijst. Gewoon op het hartje klikken en uw recept is toegevoegd aan uw lijst.

Budgetrecepten

Goedkoop en kwaliteit kunnen wel degelijk hand in hand gaan. Het is de kunst van de chef om met een paar eenvoudige ingrediënten een heerlijk gerecht klaar te maken. Allerhande helpt u op weg aan de hand van specifieke budgetrecepten. Dankzij deze recepten zet u een gerecht op tafel van ongeveer € 2,5 per persoon (ongeacht voor hoe veel personen). Wat een koopje! Een van de redenen waarom deze gerechten lekker en goedkoop kunnen zijn, is door veel seizoensproducten te gebruiken. Door producten te kopen in het goede seizoen, zijn ze meestal een pak goedkoper én verser.

Over Allerhande

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn is één van de grootste keten bij onze noorderburen. Deze keten biedt niet alleen een uitgebreid assortiment van producten aan, maar biedt ook nog andere interessante diensten aan. Een kenmerkend voorbeeld daarvan is Allerhande; dit is een huis aan huis tijdschrift van de supermarktketen. Dit tijdschrift werd voor het eerst in 1954 uitgebracht.

Dat is echter niet het enige dat Allerhande te bieden heeft. als je een kijkje op de website van Albert Heijn België neemt, zie je Allerhande prominent naar voren komen. Het is voor alle Belgen namelijk mogelijk om de app van Allerhande te downloaden. In deze app vind je meer dan 17.000 recepten. Per recept vind je de ingrediënten die je nodig hebt, de bereidingswijze en de verschillende kooktechnieken die je moet hanteren. Met de app van Allerhande heb je dus alle informatie bij de hand om heerlijke recepten klaar te maken.

Daarnaast is het via deze app ook mogelijk om het Allerhande tijdschrift te lezen en om je kids te leren koken. Met de Allerhande voor Kids video’s leer je jouw kids om heerlijke recepten klaar te maken. Je kunt daarbij kiezen voor 30 overheerlijke recepten die relatief makkelijk te bereiden zijn.

Als je de recepten uit de Allerhande app klaar wilt gaan maken, heb je daar de juiste ingrediënten voor nodig. Deze ingrediënten kan je vinden in één van de vele Albert Heijn winkels in ons land. Via de winkel locator op de website van Albert Heijn kan je de dichtstbijzijnde winkel vinden. Het is daarnaast ook mogelijk om de producten online te bestellen en deze vervolgens bij één van de pick up points van Albert Heijn op te halen.

Voor meer informatie over Allerhande kan je contact opnemen met de Belgische klantenservice van Albert Heijn. Daarvoor kan je contact opnemen via Facebook Messenger of bellen naar 0800 77705. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur.