Intratuin

Intratuin folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Intratuin

Intratuin promoties

Blauwgras (festuca Glauca ' Intense Blue')

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Blauwgras (festuca Glauca ' Intense Blue')

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Bijzettafel Mesa.

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Bijzettafel Mesa.

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Intratuin Rode Pinda's. Inhoud 2,5 Kilo

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Intratuin Rode Pinda's. Inhoud 2,5 Kilo

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Voederhuis. Staand, Grijs, 45 X 40 Cm

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Voederhuis. Staand, Grijs, 45 X 40 Cm

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Intratuin Bloempot Bine

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Intratuin Bloempot Bine

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Intratuin Bloempot Nere. Diverse Formaten.

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Intratuin Bloempot Nere. Diverse Formaten.

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Calathea Zebrina. Hoogte 100 Cm, Potmaat 27 Cm

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Calathea Zebrina. Hoogte 100 Cm, Potmaat 27 Cm

Geldig t/m 15.10.2023 Verlopen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Intratuin korting

Intratuin folders

Alles voor huis, tuin en dier. Dat zijn de woorden waarmee de tuincentrumketen Intratuin zichzelf weet te omschrijven. Als je naar het aanbod van deze keten kijkt, zie je inderdaad ongekend veel producten naar voren komen. Wil jij ook van deze producten gaan genieten? Dan is het aan te raden om de Intratuin folders goed in de gaten te houden. In de Intratuin folders vind je namelijk de leukste producten van dit moment, maar ook alle actuele aanbiedingen. Daarnaast brengt Intratuin ook regelmatig folders uit met een bepaald thema; zo kun je bijvoorbeeld veel inspiratie op doen met het magazine van Intratuin. De Intratuin folders ontvang je mogelijk in jouw brievenbus, maar kun je ook te allen tijde inzien via de website.

Intratuin België

In 1983 werd in de Nederlandse plaats Zoetermeer het bedrijf Intratuin opgericht. Het doel was om een tuincentrum te openen waar iedereen naar hartrenlust kon shoppen. Nou, in dat doel is Intratuin zeker geslaagd. Het aanbod is door de jaren heen alleen maar groter geworden, waardoor je écht naar hartenlust in de tuincentra van Intratuin kunt shoppen. Ook voor ons in België is dit mogelijk. door de jaren heen zijn er namelijk ook meerdere Intratuin vestigingen in ons land geopend. Op de website van Intratuin België vind je meer informatie over alle vestigingen, inclusief de openingstijden en adresgegevens. Doordat er vrij veel vestigingen in ons land zijn, is de kans groot dat er óók bij jou in de buurt een vestiging te vinden is.

Intratuin cadeaukaart

Vind je het ook zo lastig om originele cadeaus te verzinnen? Dan kun je het een stuk makkelijker voor jezelf maken; geef de Intratuin cadeaukaart. Je kunt het saldo van de cadeaukaart zelf bepalen, waarmee je de ontvanger sowieso blij weet te maken. De cadeaukaart van Intratuin is in alle vestigingen te gebruiken en je kunt online direct het saldo checken. De cadeaukaart van Intratuin is leuk om te geven, maar is ook heel leuk om te krijgen. Als je iemand met een leuk cadeau wilt verrassen, is dit dus een prima cadeau.

Uitgebreid aanbod van cadeaus

Spreekt de cadeaukaart van Intratuin jou niet helemaal aan? Vind je het leuker om echt een cadeau in fysieke vorm te geven? Dan kun je op de website van Intratuin klikken op ‘Cadeaus’. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je meer dan 200 producten voorgeschoteld. Deze producten zijn – volgens Intratuin -0 super leuk om als cadeau te geven. Je kunt hierbij ook nog fileren op bijvoorbeeld ‘cadeau voor haar’, ‘cadeau voor hem’ en ‘cadeau voor dieren’. Voor zowel mens als voor dier vind je leuke cadeaus in het aanbod van Intratuin.

Aanbod op de website

Voor het aanschaffen van de producten hoef je niet per sé naar een Intratuin vestiging toe. Met dank aan de online webshop is het ook mogelijk om vanaf je stoel of bank het uitgebreide aanbod in te zien. Als je in de webshop een kijkje neemt, zie je direct tientallen categorieën en subcategorieën naar voren komen. Juist doordat het aanbod in deze categorieën onderverdeeld is, kun je op een makkelijke manier de gewenste producten vinden. Heb je die gevonden? Dan kun je direct de actuele voorraad bij de Intratuin vestiging bij jou in de buurt vinden. Als het product nog op voorraad is, kun je direct naar de betreffende vestiging toe gaan.

Inspiratie &advies

Het inrichten van een tuin of het verzorgen van dieren is niet altijd makkelijk. Om je hier een handje bij te helpen, heeft Intratuin allerlei inspiratiebronnen voor je online gezet. Op de website kun je op ‘Inspiratie’ klikken, waarna je direct de nodige inspiratie op kunt doen. Inspiratie over wonen, over kamerplanten en over de tuin zijn slechts enkele categorieën. Tevens kun je het Lookbook van Intratuin inzien; ook erg leuk. Mocht je vragen hebben, staan de medewerkers van Intratuin in de vestigingen graag voor je klaar. Zij kunnen jou ook van perfect advies voorzien.

Nieuwsbrief & social media

Wil jij altijd op de hoogte blijven van Intratuin? Dan kun je deze tuincentrumketen via Facebook, Instagram, Pinterest en/of YouTube volgen. Via deze kanalen doe je de nodige inspiratie op. Tevens blijf je op de hoogte van het nieuwste aanbod én de nieuwste promoties. Daarvoor kun je je ook aanmelden voor de Intratuin nieuwsbrief. Met behulp van deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten en de nieuwste promoties. Tevens vind je in de nieuwsbrieven veel leuke tips en aanbiedingen op maat. Meld je direct via de website voor de nieuwsbrief aan en geniet van de voordelen.

Over Intratuin

De Nederlandse franchiseketen Intratuin werd al in 1983 opgericht. In dat jaar begon men met het aanbieden van onder meer planten, bomen en struiken voor in de tuin én voor in huis. Gaandeweg wist Intratuin meer en meer winkels te openen, waardoor het nu uitgegroeid is tot één van de grootste tuincentraketens in de gehele Benelux.

Ook in ons land heeft Intratuin een flinke groei door weten te maken. Het bedrijf heeft niet alleen een uitgebreide website, maar heeft ook drie vestigingen in ons land weten te openen. Deze vestigingen zijn te vinden in Lovendegem, Zwevegem en Maldegem. In deze vestigingen vind je een uitgebreid aanbod van allerlei artikelen voor in huis én voor in tuin. Wil je meer informatie over deze winkels? Raadpleeg de (Belgische) website van Intratuin voor meer informatie over de adresgegevens en openingstijden.

Is het ook mogelijk om producten via de website te bestellen? Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je kunt echter wel op de website van de Intratuin het uitgebreide assortiment inzien. Daarvoor heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Kamerplanten, Tuinplanten, Potten, Plantverzorging, Tuininrichting, Tuinaanleg, Moestuin, Tuingereedschap, Tuinmeubelen, Barbecueën, Wonen, Dier en Cadeautips. Per categorie vind je een divers aanbod van allerlei soorten producten voor in huis en/of voor in de tuin. Dankzij dit uitgebreide assortiment kan je ongetwijfeld altijd slagen, maar daarvoor moet je dus wel naar één van de vestigingen van Intratuin in ons land gaan.

Op de website kan je ook de actuele folder inzien en de voorraad per product per winkel inzien. Je kunt je hierdoor perfect voorbereiden op een bezoek aan één van de Intratuin winkels. Heb je vragen? Daarvoor kan je bellen naar 0348 439 110 of mailen naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.