ElectroStock

ElectroStock folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ElectroStock

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Populaire ElectroStock winkels

Tips voor ElectroStock korting

Rechtstreeks van de groothandel

ElectroStock is een apart concept in die zin dat het huishoud- en televisietoestellen rechtstreeks van de groothandel aan de eindgebruiker levert. Tussenstations worden overgeslagen, waardoor ook de prijs gedrukt kan worden. Als groothandel levert het bedrijf bovendien ook aan andere winkels zoals Carrefour of Auchan. Door rechtstreeks bij ElectroStock te kopen, profiteert u als consument van de lage prijzen, maar ook van de grote voorraad en beschikbaarheden.

Alles op voorraad

De prijzen van ElectroStock behoren tot de scherpste van de markt, en dat is niet toevallig. Het is de bewuste filosofie van het bedrijf om de beste merken, heel het jaar door, aan de laagste prijzen aan te bieden. Als groothandel kan ElectroStock producten in grote volumes aankopen, waardoor de prijzen laag kunnen blijven. Daar kunt u als klant gretig van mee profiteren. Een andere manier m de prijzen laag te houden, is door te besparen op inrichting en inkleding van de winkels zelf. Een sobere winkel is minder duur en toch uiterst functioneel. Naast lage prijzen, doet ElectroStock er ook alles aan om zo veel mogelijk in voorraad te hebben. De kans dat een bepaald product niet meteen beschikbaar is bij deze groothandel is bijna onbestaande!

Laagste-prijsgarantie

De laagste prijzen vindt u bij ElectroStock. Dat zijn geen loze woorden, want deze elektrogroothandel handelt er ook naar door middel van de laagste-prijsgarantie. Simpel gezegd: wanneer u elders hetzelfde product tegenkomt als bij ElectroStock, maar aan een lagere prijs, krijgt u van ElectroStock een korting tot wel € 100. Om hierop aanspraak te kunnen maken, moet wel aan enkele voorwaarden voldaan worden. De producten moeten nieuw zijn. Ze moeten binnen een straal van 50 kilometer rond de ElectroStock-winkel te vinden zijn. Het moet om een identiek product gaan (ook op het vlak van kleur, specificatie, meegeleverde accessoires). Dit zijn de belangrijkste – maar niet alle – voorwaarden om van de korting te genieten. In ieder geval bewijst ElectroStock dat het haar reputatie als goedkoopste elektronicawinkel niet gestolen heeft!

Meerdere winkels

Sinds enkele jaren stort ElectroStock zich ook op de Belgische markt, met ondertussen al een handvol winkels op verschillende locaties. Zo kan het bedrijf de Belgen nog beter bedienen. Aarzel zeker niet om eens binnen te springen in een filiaal in uw buurt. Een artikel kopen is erg handig en alle producten zijn normaal gezien voorradig. De sobere inrichting maakt dat het vooral praktisch erg handig is om door de winkel te navigeren en snel met de gewilde producten naar huis te gaan. Dankzij de grote voorraad moet u nooit lang wachten op producten. U pakt ze gewoon meteen mee naar huis.

Levering

Maakt u liever niet de verplaatsing naar de winkel om uw artikelen te kopen? Of beschikt u over geen geschikt vervoersmiddel om uw bestelling mee te nemen? Geen enkel probleem, ElectroStock doet ook levering tot bij u thuis. Indien gewenst verzorgen de specialisten van ElectroStock ook de installatie van uw gekochte toestellen. Als u zelf niet zo handig bent – het kan altijd – bent u zeker dat de installatie dan vakkundig gedaan is. Installatie komt uiteraard tegen een kleine meerkost. Maar dat beslist u helemaal zelf.

Nieuwsbrief

De ElectroStock nieuwsbrief is de uitgelezen manier om altijd mee te zijn met de laatste nieuwtjes. Dankzij deze regelmatige updates mist u geen enkele campagne meer. De laatste acties en trends worden u automatisch toegestuurd. Het kan natuurlijk zijn dat u na verloop van tijd van gedachten verandert en de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen. Dat is geen enkel probleem want uitschrijven is steeds mogelijk via de daartoe voorziene link onderaan de nieuwsbrief.

Folder

Heel het jaar door doet ElectroStock tal van acties en campagnes. Oplettende klanten kunnen zo met fraaie kortingen aan de haal gaan. De laatste deals verschijnen ook steeds in de folder – die in principe wekelijks wordt uitgegeven. Dankzij deze folder ziet u alle aanbiedingen handig gebundeld in één overzicht. Bekijk deze promotiefolder op de website van ElectroStock of op deze pagina. Uw portemonnee zal er wel bij varen.

Sociale media

Over heel België zijn vestigingen van ElectroStock te vinden. Deze winkels worden tot op zekere hoogte zelfstandig uitgebaat, in die zin dat de uitbater enige vrijheid heeft in het beheer van de winkel. Sociale media is één van de dingen die door de lokale winkels afzonderlijk beheerd wordt. Ga dus na welke ElectroStock winkel het dichts in uw buurt ligt en volg de specifieke pagina van deze vestiging. Zo ziet u alle acties, nieuwtjes en andere informatie voor de winkel die voor u het meest relevant is.

Over ElectroStock

Bij ElectroStock kan je naar hartenlust shoppen, waarbij de firma de laagste prijzen gegarandeerd. Volgens deze firma is het elke dag weer mogelijk om te genieten van hoogwaardige producten, waar je absoluut niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De firma garandeert zelfs dat zij de laagste prijzen hanteren; dat is niet zomaar een belofte.

Enkele jaren geleden besloot ElectroStock om hun intrede ook in ons land te maken. voor die periode was de firma al de vaste leverancier van grote retailers, zoals Tesco, Carrefour en Auchan. Het bedrijf was dus al actief in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, maar zette enkele jaren geleden dus ook voet aan land in België.

Op de website van ElectroStock kan je meer informatie over het merk vinden. zo valt er op de website meer informatie te vinden over de verschillende winkels van deze firma. ElectroStock heeft meerdere winkels in België, waaronder in Aalst, Ronse, Ukkel en Harelbeke. Tevens is het merk druk doende bezig om ook in Gent de eerste winkel te openen en om in Brussel een tweede winkel te openen.

Voor het aanschaffen van de elektronicaproducten moet je in één van deze winkels zijn. In deze winkels heb je de keus uit een uitgebreid assortiment van voordelig geprijsde elektronicaproducten. Dit assortiment is volledig in de lijn met de filosofie van ElectroStock; de beste merken tegen de laagste prijzen aanbieden.

Als je de producten in één van de winkels aanschaft, kan je deze thuis laten bezorgen. De exacte kosten hiervoor verschillen per winkel; doe daar dus goed navraag naar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kan je het beste rechtstreeks contact met één van de winkels opnemen. Verder is het aan te raden om regelmatig de folder van ElectroStock te bekijken; deze wordt onder meer op de website geplaatst.