Electro Depot

Electro Depot folders

Electro Depot Folder

Geldig van 24.11 t/m 03.12

Profiteer nog 5 dagen van deze Electro Depot Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste Electro Depot aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Electro Depot korting

Laagste prijs

“Elke dag de laagste verkoopprijs bieden voor elektrische toestellen”, dat is de uitgesproken doelstelling van Electro Depot. De prijzen bij Electro Depot zijn gemiddeld 20% goedkoper dan bij de concurrentie, zo staat te lezen op de website. Vindt u elders toch een gelijkaardig product aan een goedkoper tarief? Laat het dan weten aan de medewerkers van Electro Depot en u krijgt de helft van het prijsverschil terugbetaald.

Eenvoud en efficiëntie

Electro Depot kiest bewust voor sobere winkels waar de voorraad wordt tentoongesteld. De toestellen blijven steeds in hun originele verpakking waardoor ze handig transporteerbaar zijn. Het concept is wat men noemt een Cash & Carry winkel. De producten staan centraal en laten zich gemakkelijk meenemen. Er wordt bewust niet uitgepakt met dure designs, met toeters en bellen. Eenvoud siert, dat is de filosofie.

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Door producten in grote hoeveelheden aan te kopen, weet Electro Depot de prijzen laag te houden. De variatie in aanbod is misschien iets kleiner, maar dat komt omdat deze elektrospecialist zich toespitst op een zorgvuldig uitgekozen selectie van producten. Het voordeel is dan weer dat de beschikbare producten altijd voorradig zijn. Daarnaast is het aanbod misschien iets kleiner, maar wel zo samengesteld dat er altijd keuze is tussen drie toestellen van verschillende prijsniveaus. Zo is er steeds een basis instapmodel dat goedkoop is, maar toch betrouwbaar. Het is in principe het goedkoopste toestel dat op de markt is voor de categorie in kwestie. Naast dit model, is er ook steeds een eigen model beschikbaar, te herkennen onder het label “By Electro Depot”. Ook hier is de kwaliteit gegarandeerd. Tot slot voorziet Electro Depot toch ook toestellen van de gekende merken, aan zo laag mogelijke prijs. Kortom: er is voor ieder wat wils bij Electro Depot.

Op = op deals

De naam van de promotie verraad het al: op is op. Het gaat in dit geval om afgeprijsde producten die beperkt voorradig zijn. Een buitenkans om uw slag te slaan, maar snel zijn is de boodschap. De medewerkers van Electro Depot kijken voortdurend uit naar deals op de internationale markten en daar kunt u als klant van mee profiteren. Scherpe prijzen zijn een cruciale doelstelling van Electro Depot. Een rijk assortiment aan afgeprijsde producten sluiten perfect aan bij deze filosofie. Als klant kunt u er alleen maar uw voordeel uit halen. Van groot elektro, tot informatica of huishoudtoestellen; er zijn promoties te vinden voor alle producten uit het assortiment van Electro Depot.

Eigen merken

Voor alle toestellen dat Electro Depot in haar assortiment heeft, beschikt het in principe ook voor een model van het eigen merk. De toestellen die door Electro Depot zelf zijn gemaakt, moeten niet onderdoen voor de gekende merken. Zij zijn namelijk aan dezelfde kwaliteitsstandaarden onderworpen alvorens ze verkocht worden. Bovendien zijn ze een pak goedkoper! Het is de beste manier om met kwalitatieve producten aan de haal te gaan zonder al te diep in uw buidel te hoeven tasten. Aarzel niet om door het aanbod van het Electro Depot huismerk te gaan.

Klantendienst

Heeft u een specifieke vraag voor Electro Depot? De klantendienst helpt u graag verder en is bereikbaar via een waaier aan kanalen. Via telefoon, e-mail, brief of Facebook Messenger wordt uw vraag steeds zo snel mogelijk beantwoord. Op de website staat veel informatie in de “vragen en antwoorden” sectie. Voor algemene vragen neemt u best eerst daar een kijkje. De kans bestaat dat uw probleem daar al verholpen wordt. Mocht u toch nog met een vraag zitten, helpen de medewerkers u graag verder.

Nieuwsbrief en sociale media

Volg Electro Depot op sociale media zoals Instagram en Facebook om geen enkele actie te missen. Promoties worden steeds via deze kanalen gedeeld. Bovendien verschijnen ook andere nieuwtjes in mooi weergegeven posts. Voor nog meer nieuws en updates is er ook nog steeds de nieuwsbrief. Dan ontvangt u de laatste acties rechtstreeks in uw mailbox zodat u niets hoeft te missen. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is uiteraard op ieder moment mogelijk.

Levering aan huis

Electro Depot zorgt ervoor dat haar producten makkelijk mee te nemen zijn van in de winkel. Toch is het ook mogelijk om uw bestelling gewoon thuis te laten leveren. Pakketjes worden in principe binnen twee werkdagen na bestelling geleverd. Dit is steeds tegen een kleine leveringskost. Via Mondial Relay is er ook de mogelijkheid om producten te laten afleveren tot in een kamer bij u thuis. De installatie nemen de leveranciers dan ook voor hun rekening, ten minste als het eenvoudige aansluitingen betreft en geen inbouw. Al het verpakkingsmateriaal wordt door de leveranciers terug mee genomen zodat u zonder lasten en zonder zorgen zit.

Over Electro Depot

Het bedrijf Electro Depot werd in 2003 opgericht door twee Franse ondernemers. De inspiratie voor dit bedrijf vormde onder meer het Amerikaanse bedrijf Costco, waar particulieren goedkope artikelen kunnen aanschaffen. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, richt Electro Depot zich op het aanbieden van goedkope elektro en huishoudtoestellen.

Deze artikelen van Electro Depot kan je in één van de vele winkels aanschaffen. Deze winkels bevinden zich meestal net iets buiten de stad en zijn onwijs groot te noemen. In Geel, in Charleroi, in Luik, in Anderlecht, in Oostende, in Kortrijk, in La Louvière en in Evere zijn de vestigingen van Electro Depot te vinden. In deze vestigingen kan je elektronische artikelen kopen met prijzen die tot 20% lager dan het gemiddelde liggen. De producten zijn wél volledig nieuw.

In de webshop van Electro Depot kan je ook alle gewenste producten aanschaffen. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende productcategorieën: Groot elektro, Inbouwtoestellen, Koken & keukentoestellen, Verzorging & huishouden, Telefonie & vrije tijd, Multimedia & pc & tablet, Televisie & Audio en High on. Deze producten zijn ongeveer 20% goedkoper dan de rest van de markt. Tijdens de bedrijfsvoering richt het bedrijf zich op minimum prijzen en maximale tevredenheid. Iets waar je absoluut van kunt profiteren als je op zoek bent naar elektronische apparaten.

Als je online producten gaat bestellen, kan je uit meerdere leveringsopties kiezen. Als de bestelde artikelen minder dan 30 kg wegen, hoef je slechts 4,90 euro aan verzendkosten te betalen. Artikelen met een gewicht van 30 tot 70 kg kunnen voor 29,00 euro thuis bezorgd worden. Artikelen tussen de 70 en 130 kg kunnen voor een bedrag van 49 euro thuis bezorgd worden. Het is ook mogelijk om de producten (gratis) af te halen in één van de winkels van Electro Depot. Voor meer informatie over de levering & retournering kan je contact opnemen met de klantendienst van Eletrco Depot. Mail daarvoor naar [email protected], vul een online contactformulier in of bel naar 070 30 00 00. De klantendienst is van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 09.00 en 19.00 uur.