Touring

Touring folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Touring

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Touring
Dacia
BMW
AutoProfit
BestDrive
Cortina Fietsen
Nissan
Hyundai
Internet-Bikes
Gazelle
Fietsenwinkel
Sixt
Profile de Fietsspecialist
Midas
Europcar
Bosch Carservice
AVIS
Profile Tyrecenter

Populaire folders

Tips voor Touring korting

Touring folders

Ben je vaak met je auto onderweg? Dan weet je mogelijk als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Je kunt een aanrijding krijgen, maar je kunt ook pech met je auto krijgen. In dat geval zit je met een abonnement bij Touring goed. Dit is het grootste pechhulpbedrijf van ons land, maar biedt nog veel meer diensten aan. Zo is het tegenwoordig bij deze firma ook mogelijk om een verzekering af te sluiten. Tevens biedt Touring voor onder meer auto- en fietsbezitters tal van handige aanvullende diensten. Al deze diensten zijn op zich al scherp geprijsd, maar Touring doet hier nog regelmatig een schepje bovenop. Als dat geval is, tref je de promotie altijd in de actuele Touring folders aan. In de Touring folders vind je de beste promoties van dit moment, evenals nieuwe diensten en aanvullende informatie. Je doet er daarom verstandig aan om de Touring folders op je gemakje door te nemen. Daarvoor zit je op deze website goed; op deze pagina vind je altijd de actuele Touring folders.

Touring België

Touring is in de afgelopen jaren onwijs hard gegroeid. Maar, dat is niet iets van alleen de afgelopen jaren. De firma Touring werd namelijk al in 1985 opgericht. De firma begon destijds als een wielerclub, maar de focus kwam gaandeweg meer en meer op auto’s te liggen. Op dit moment is Touring de grootste hulpverlener van ons land. Mocht je panne met je auto krijgen, ben je maar al te blij met je lidmaatschap bij Touring. De werknemers van Touring zorgen er namelijk voor dat je snel weer op weg geholpen wordt. En dat je dus snel je weg kunt vervolgen. Maar, daar blijft het niet bij. Touring België heeft door de jaren heen meer en meer diensten op de markt gebracht.

Diensten van Touring

In eerste instantie was het doel van Touring om het wielertoerisme in ons land te promoten. Dit ging bijzonder goed af, waarna het in 1948 ook de focus op automobilisten ging leggen. Al vanaf dat moment verleent Touring hulp aan gestrande automobilisten. Daar is tot op de dag van vandaag niks aan veranderd. Wel is het aanbod van diensten van Touring door de jaren heen aanzienlijk uitgebreid. Om hier een duidelijke indruk van te krijgen, kun je het beste even naar de website van Touring gaan. Je vindt dan alle informatie over de diensten, maar ook over het lidmaatschap. Als je eenmaal lid bij Touring bent, geniet je simpelweg van heel veel voordelen.

Touring Magazine

Touring is op dit moment meer dan alleen een hulpverlener in ons land. De firma is uitgegroeid tot één van de grootste instanties in ons land. Dit blijkt onder meer uit de aanvullende diensten, waaronder het Touring Magazine. Als je naar de website van deze firma gaat, kun je in de menubalk op “Magazine” klikken. Nadat je dat hebt gedaan, kom je in een soort van digitaal magazine uit. In dit digitale magazine vind je allerlei leuke en informatieve nieuwsberichten. Met deze nieuwsberichten blijf je bijvoorbeeld goed op de hoogte. Ook verdiep je je met deze nieuwsberichten in bepaalde landen. Als je binnenkort op vakantie gaat, doe je er verstandig aan om even het Touring Magazine te checken.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar al het moois dat Touring te bieden heeft? Dan kun je het beste even naar de website gaan. Op de website kun je bijvoorbeeld op Pechverhelping klikken. Je vindt dan alle informatie over de pechhulp die Touring in binnen- en buitenland aanbiedt. Ook kun je op de categorie Reisverzekering klikken, waarin je alle informatie over de verzekeringen van Touring vindt. En ben je op zoek naar specifieke diensten voor je auto of fiets? Ook daarover vind je online alle informatie. Je doet er dan ook verstandig aan om de website op je gemakje door te nemen.

Lidmaatschap

Ben je lid bij Touring geworden? Of wil je dit graag worden? Als je eenmaal een lidmaatschap afgesloten hebt, kun je inloggen op je MyTouring Klantenzone. In deze klantenzone kun je vervolgens van alles inzien en de gewenste hulp inschakelen. Het mooie is dat deze klantenzone – uiteraard – ook vanaf je smartphone te bereiken is. Ongeacht waar je bent, profiteer je van de voordelen van je lidmaatschap bij Touring.

Contact & social media

Heb je een vraag? Dan kun je mailen naar [email protected] of bellen naar +32 2 286 33 32. Een andere optie is om een berichtje via social media te sturen. Touring is actief op Facebook, Instagram en YouTube.

Over Touring

In 1895 werd in ons land de wielerclub Touring opgericht. Het doel van deze club was om de veiligheid van fietsers te verbeteren én om het wielertoerisme in ons land te promoten. Deze wielerclub is uiteindelijk uitgegroeid tot één van de grootste hulpverleners van ons land. Touring is op het moment van schrijven namelijk een aanbieder van pechhulp voor auto’s, voor fietsen, voor elektrische fietsen, voor motoren, voor scooters en zelfs voor steps.

Door de jaren heen heeft deze Belgische firma een indrukwekkende groei door weten te maken. Ooit dus begonnen als een wielerclub en nu uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in ons land.

Op de website van Touring vind je onwijs veel informatie over deze firma én over de diensten die aangeboden worden. Als je in de menubalk op ‘Producten’ klikt, krijg je een complete lijst van producten en diensten voorgeschoteld. In deze lijst zie je onder meer de volgende diensten naar voren komen: Pechverhelping Wagen, Annulatieverzekering, Rechtsbijstand, Fietsbijstand & Fietsverzekering, Reisbijstand, Autoruit Vervangen en Zwitsers autowegenvignet.

Met deze diensten weet Touring miljoenen Belgen blij te maken. Zo maken bijna 3 miljoen Belgen gebruik van de rechtsbijstandverzekering van Touring, handelt Touring jaarlijks 680.000 pechverhelpingen in ons land en handelt het bijna 150.000 oproepen van Belgen in het buitenland per jaar af. Voor veel Belgen is Touring dus uitgegroeid tot een onmisbaar bedrijf!

Wil je ook graag gebruik maken van de diensten van deze firma? Via de website kan je je direct aanmelden voor één van de producten. Let daarbij goed op de voorwaarden en sluit direct de gewenste dienst af.

Heb je daar hulp bij nodig? Of heb je een vraag over een specifiek product? Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar +32 22 86 33 32.