Victoria

Victoria folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Victoria

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Victoria
Zinzi
MADELEINE
ONLY
Lucardi
CKS
Fred & Ginger
Swarovski
Karen Millen
Twice As Nice
Pandora

Populaire folders

Tips voor Victoria korting

Victoria folders

Hecht je als vrouw zijnde veel waarde aan je outfit? Dan besteed je ongetwijfeld veel geld en tijd aan het kopen van je kleding. Als je de juiste kleding in je kledingkast hebt hangen, ben je er echter nog niet. Iets dat je ook nog nodig hebt, zijn de juiste accessoires. Als we het over accessoires hebben, hebben we het over onder meer kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Voor dergelijke vrouwenaccessoires zit je bij de firma Victoria goed. Deze firma heeft door de jaren heen een divers aanbod van sieraden samengesteld. Binnen dit aanbod heb je voldoende te kiezen en geniet je ook nog van scherpe prijzen. Dat laatste is onder meer te danken aan de Victoria folders. In de Victoria folders vind je de beste promoties van dit moment, waarmee je veel geld op je aankopen bespaart. Waar wacht je nog op? Bekijk direct de Victoria folders op deze pagina en profiteer van de interessante kortingen.

Victoria België

In het jaar 1991 wordt in ons land de firma Victoria opgericht. Françoise Kaisin heeft een goed idee voor een nieuwe lijn van juwelen en wil zich hierbij ook op zogeheten home parties richten. Al snel vind zij haar vriendin, Brigitte Vyncke, bereid om samen met haar deze onderneming op te starten. Dit blijkt een gouden zet te zijn. Op de Belgische markt weet Victoria al snel een flink marktaandeel in te nemen, terwijl het merk ook al direct de stap naar Frankrijk zet. Uiteindelijk volgt 25 jaar later ook de stap naar Frankrijk en Nederland. In ons land heeft Victoria in ieder geval nog steeds een bijzondere positie. Dit is aan het unieke aanbod te danken, maar ook aan de unieke bedrijfsvoering. Zo is het nog steeds mogelijk om thuis een home party te organiseren. Hier kun je al je vriendinnen voor uitnodigen, waarbij een consulente van Victoria die avond bij je op zoek komt. Samen met je vriendinnen kun je de verschillende sieraden bekijken en de gewenste sieraden kopen.

Victoria Party

Wil je samen met je vriendinnen een gezellige avond beleven? En vind je het hierbij ook leuk om, samen met je vriendinnen, fraaie sieraden te bekijken en eventueel te bekijken? Dan is het aan te raden om een Victoria Party te organiseren. Boek via de website van Victoria een consulente, nodig je vriendinnen uit en geniet gezamenlijk van een gezellige avond. Een gezellige avond waarbij je ook nog eens de meest fraaie sieraden kunt kopen. Op de website van Victoria vind je hier meer informatie over, evenals over de mogelijkheden om direct een consulente te boeken. Victoria Catalogus Ben je benieuwd naar het huidige aanbod van Victoria? Je kunt daarvoor langsgaan in de winkel in Brussel, de webshop bekijken of de online catalogus bekijken. In de online catalogus zijn alle sieraden van Victoria te vinden, compleet conform de laatste trends samengesteld. Blader op je gemakje door de digitale catalogus heen en doe daarmee alle mogelijke inspiratie op. Grote kans dat je al snel één of meerdere sieraden uit de catalogus wilt kopen. Dat kun je direct via de website doen.

Aanbod op de website

Het aanbod van Victoria is onwijs uitgebreid. Dit blijkt overduidelijk als je een kijkje op de website neemt. Je kunt op de website op “collectie” klikken, waarna je een divers aanbod van allerlei categorieën ziet staan. Hierbij kun je denken aan Enkelbandjes, Armbanden, Ringen, Oorbellen, Kettingen en Horloges. Per categorie vind je vervolgens een divers aanbod van de mooiste en meest unieke sieraden. De gewenste sieraden kun je vervolgens snel, veilig en makkelijk via de website bestellen. Overigens vind je in de webshop van Victoria ook nog een divers aanbod van andere accessoires en verpakkingsdoosjes. Ook kun je, bijvoorbeeld voor een vriendin, een leuke giftbox of geschenkbon kopen.

Victoria nieuwsbrief

Eigenlijk elk jaar komt Victoria met (meerdere) nieuwe collecties op de proppen. Als je hiervan op de hoogte wilt blijven, hoef je je alleen maar voor de nieuwsbrief aan te melden. Met de nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van onder meer de laatste trends. Tevens is het met de nieuwsbrief mogelijk om veel inspiratie op te doen.

Contact & social media

Zit je met een vraag? Op werkdagen kun je tussen 09.00 en 17.00 uur daarvoor bellen naar +32 2 344 60 88. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar [email protected]. Blijf je groot op de hoogte van dit merk? Je kunt Victoria volgen op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.

Over Victoria

Françoise Kaisin maakt in 1991 de beslissing om haar leven overhoop te gooien. Ze besliste in dat jaar om haar passie voor juwelen te gaan benutten. Dat doet ze met de oprichting van haar bedrijf Victoria én met het organiseren van zogeheten home parties. Consulenten van het bedrijf Victoria komen daarbij bij gastvrouwen thuis, waarbij de gastvrouwen dan vrienden en familie uit kan nodigen. Op die avond kun je de juwelen van het merk Victoria bekijken, passen en direct aanschaffen.

Dit concept is bijzonder goed aangeslagen in ons land. Het bedrijf wist al snel flink te groeien op de markt in ons land, maar ook in Frankrijk. Na ruim 25 jaar wist Victoria ook de overstap naar Duitsland en naar Nederland te maken. Momenteel organiseert Victoria nog steeds de zogeheten home parties, maar je kunt ook via de webshop van Victoria shoppen.

In deze webshop vind je de uitgebreide collectie terug onder de volgende categorieën: Alle juwelen, Armbanden, Kettingen, Ringen, Oorbellen, Horloges, Enkelbandjes, Hangers en Accessoires. Ook is het mogelijk om de webshop te filteren op doelgroep. Zo kun je ook alle juwelen/sieraden voor kinderen en mannen bekijken.

De juwelen en sieraden van Victoria kun je gemakkelijk via de website bestellen. Je kunt deze gratis af laten leveren bij jouw consulente, maar je kunt de bestelling ook op jouw adres laten bezorgen. Daarvoor betaal je een bedrag van 5,90 euro. Wil je de ontvangen juwelen/sieraden retourneren? Dat is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. De kosten voor deze retournering komen normaliter wel voor eigen rekening.

Als je vragen hebt, kun je op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur contact met de klantenservice opnemen. Daarvoor mail je naar [email protected] of bel je naar +32 2 344 60 88. Ook kun je rechtstrees contact opnemen met één van de consulenten van Victoria.