Medpets.be

Medpets.be folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Medpets.be

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Medpets.be korting

Medpets folders

De meest trouwe metgezel; dat is bijvoorbeeld jouw hond, jouw kat of een ander huisdier. Als je een huisdier hebt, wil je hem/haar uiteraard op de best mogelijke manier verzorgen. Om dát mogelijk te maken, ben je bij Medpets.be aan het juiste adres. Deze firma richt zich namelijk volledig op het aanbieden van producten voor huisdieren. Dit doet het bedrijf met verve; Medpets is in de laatste jaren fors gegroeid. Iets wat onder andere aan de Medpets folders te danken is. In de Medpets folders vind je namelijk voortdurend de beste promoties van dit moment. Door van de beste promoties te genieten, weet je veel geld te besparen. Dát betekent dat je nog meer leuk speelgoed voor jouw hond kunt kopen. Of dat je al snel een nog groter aquarium voor jouw vissen kunt kopen. Dankzij Medpets geniet je van de beste producten én van een flinke kostenbesparing.

Medpets België

Medpets omschrijft zichzelf als een online dierenapotheek. Een online apotheek waar je terecht kunt voor alles wat met (huis)dieren te maken heeft. Men richt zich op bijvoorbeeld honden en katten, maar ook op tuindieren en zelfs op paarden. Om voor al deze dieren een uitgebreid aanbod aan te kunnen bieden, is Medpets met tal van merken samen gaan werken. Nadat het bedrijf in 2007 in opgericht werd, ging het al vrij snel hard met deze firma. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid producten die nu aangeboden worden; ruim 15.000. Uniek aan Medpets België is ook dat zij een dierenarts in dienst hebben genomen. Mocht je vragen over bijvoorbeeld de gezondheid van jouw huisdier hebben, kun je dus prima contact met Medpets opgeven. De dierenarts is ook in staat om je bijvoorbeeld over het juiste voer te adviseren.

Tips van de dierenarts

Als je een huisdier hebt, heb je ongetwijfeld het beste met hem/haar voor. Mocht dit het geval zijn, kun je het beste af en toe de website van Medpets even raadplegen. Als je op de website van Medpets op ‘Tips van onze dierenarts’ klikt, krijg je namelijk allerlei handige tips voorgeschoteld. Per diersoort heeft de dierenarts van Medpets allerlei handige tips verzameld en voor je omschreven. Met dank aan deze tips kun je jouw huisdier nog beter verzorgen. Overigens vind je bij deze tips ook nog veel aanvullende informatie; het kan dus zeker geen kwaad om hier op je gemakje eens naar te kijken.

Online dierenapotheek

Zoals we hierboven al aangegeven hebben, is Medpets een online dierenapotheek. Dit betekent dat deze firma géén winkels in ons land heeft. Iets wat Medpets wel heeft, is een (hele) uitgebreide webshop. Een (hele) uitgebreide waarin je naar hartenlust kunt shoppen én waarbij je van prima leveringsvoorwaarden geniet. Als je voor meer dan 49 euro een order bij Medpets plaatst, geniet je al van gratis verzending. Bovendien ontvang je de bestelde producten snel in huis en kun je deze producten nadien gratis retourneren.

Aanbod op de website

In de webshop van Medpets vind je ruim 15.000 producten. Al deze producten zijn onderverdeeld in meerdere categorieën, zoals Honden, Paarden, Vogels, Boerderijdieren, Tuindieren, Vissen, Kleindieren en Katten. Per categorie vind je vervolgens allerlei subcategorieën. Als je op de categorie ‘Hond’ klikt, krijg je bijvoorbeeld de volgende subcategorieën te zien: Hondenvoer – Snacks, Medicijnen – Supplementen, Dagelijkse benodigdheden, Ontwormen, Vlooien – Teken, Medische hulpmiddelen, Puppy’s en Verzorging. Juist doordat het aanbod zo uitgebreid is, kun je altijd wel de gewenste producten voor jouw (huis)dieren aanschaffen. Interessant hierbij is ook nog de categorie ‘Promoties’; onder die categorie vind je de beste promo’s van dit moment. De ervaring leert dat Medpets met enige regelmaat met flinke kortingen strooit.

Advies & Social media

Wil je van een specialist advies krijgen over bijvoorbeeld de voeding voor jouw dier? Dan kun je het beste contact opnemen met de dierenarts van Medpets. Dat doe je door een mail te sturen naar [email protected]. Binnen de kortste keren krijg je een prima mail terug met daarin het best mogelijke advies. Het is overigens ook mogelijk om via social media aan berichtje naar Medpets te sturen. Deze firma is actief op Facebook, Instagram en YouTube.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten? En wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste tips? In dat geval kun je je het beste even aanmelden voor de Medpets nieuwsbrief. Twee keer per week ga je vervolgens een nuttige mail ontvangen; hierin staan handige tips, maar ook de beste promoties van dit moment. Via de website van Medpets meld je je snel aan voor deze nieuwsbrief.

Over Medpets.be

Voor het aanschaffen van allerlei producten voor (huis)dieren ben je bij Medpets aan het juiste adres. Deze onderneming werd jaren terug in Nederland gestart, in 2007 om precies te zijn, en heeft sindsdien een fikse groei door weten te maken. Het was destijds bovendien de eerste online dierenwinkel met een uitgebreid assortiment. Het concept heeft in ieder geval goed uitgepakt, waarna Medpets ook de overstap naar ons land gemaakt heeft.

Voor alle Belgen biedt dat een ideale mogelijkheid; je kunt in het assortiment van Medpets namelijk allerlei soorten producten vinden. In de webshop van het bedrijf kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Honden, Katten, Paarden, Kleindieren, Vogels, Vissen, Tuindieren, Boerderijdieren en Promoties. Per categorie vind je een divers aanbod van onder meer voedingssupplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen terug. Als je voor de categorie Honden kiest, kan je bijvoorbeeld kiezen tussen de volgende soorten producten: Hondenvoer – Snacks, Ontwormen, Vlooien – Teken, Medicijnen – Supplementen, Medische hulpmiddelen, Dagelijkse benodigdheden hond, Puppy’s, Verzorging hond en Verkoeling – Zwemmen.

Bestel je via de webshop van Medpets voor meer dan 49 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je slechts 3,95 euro aan verzendkosten. Nadat je de producten besteld hebt, ontvang je deze binnen enkele werkdagen op het gewenste adres. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de ontvangen artikelen terug te sturen. De voorwaarde die Medpets hierbij stelt, is dat je het artikel in de originele verpakking terugstuurt. Door gebruik te maken van een online retourformulier, stuurt de klantenservice van Medpets een retourlabel naar je toe. Met dit retourlabel is het mogelijk om de artikelen gratis te retourneren.

Op werkdagen staat de klantenservice van Medpets van 08.30 tot 17.00 uur voor je klaar. Zij beantwoorden graag al jouw vragen; je kunt hen bereiken op telefoonnummer 03 555 91 23 of via de mail ([email protected]). Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en promoties.