Flying Tiger

Flying Tiger folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Flying Tiger

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor Flying Tiger korting

Betaalbare kwaliteit

Flying Tiger Copenhagen is een bedrijf met een doel in die zin dat ze producten ontwerpen en verkopen producten die u dichter bij iemand anders brengen. Alle producten in de winkel, zelfs de kleine, eenvoudige of schijnbaar gewoon grappige items, zijn ontworpen om interacties te laten ontstaan en mensen gelukkig te maken. Het zijn katalysatoren voor een rijker leven. Tegelijk zorgen het bedrijf ervoor dat de producten betaalbaar zijn voor iedereen. De slogan is niet voor niets "Een rijker leven kost geen fortuin.”

Altijd nieuwe producten

Flying Tiger heeft een rijke assortiment met producten die afgaan van het gewone pad. Alle producten zijn erop gericht om mensen met elkaar in contact te brengen. Maar de ontwerpers van Flyging Tiger zitten niet stil. Iedere maand worden honderden nieuwe producten gelanceerd in de winkels, die zorgen voor een glimlach of een moment van vreugde. Elke maand wordt het assortiment ververst met zo'n 300 nieuwe producten, verdeeld over twee productcampagnes, meestal aangepast aan seizoensgebonden thema's en/of feestelijke gelegenheden, bijvoorbeeld Valentijnsdag, Back-to-School, Halloween of Kerstmis. Geen enkele winkel is identiek en de collectie verandert voortdurend. Een bezoekje bij Flying Tiger is meer dan de moeite waard!

Aanbod catalogus

De catalogus van Flying Tiger bevat de nieuwste artikelen uit het rijke assortiment. meer dan 1 500 producten zijn verkrijgbaar, wereldwijd. Bovendien is het assortiment enorm assortiment. De categorieën variëren van huis, keuken, hobby en feest tot speelgoed, elektronica en gadgets, etenswaren en accessoires. Bovendien is het aanbod in trek bij alle leeftijds- en inkomensgroepen. De seizoenscampagneproducten worden aangevuld met ons vaste assortiment dat bestaat uit ongeveer 1.000 producten die relevant zijn voor alle seizoenen.

Eigen ontwerp

De producten bij Flying Tiger zijn allemaal van eigen makelij. De vindingrijke designer zijn bovendien al meermaals in de prijzen gevallen voor hun straffe creatieve prestaties. Het assortiment is ontwikkeld in de eigen productafdeling en is geïnspireerd op het Deense erfgoed, met een sterke focus op productrelevantie en uniciteit. De eerste grafische ontwerper werd aangenomen in 2006. Ondertussen beschikt Flying Tiger over een hele in-house ontwerpafdeling die zowel grafisch ontwerp als productontwerp maakt in nauwe samenwerking met de Product Managers.

Banden smeden en versterken

Flying Tiger is van oorsprong een Deense winkelketen die reeds in de jaren tachtig van de vorige eeuw reeds werd opgericht. De missie van Flying Tiger is om het onverwachte te geven, voor welke gelegenheid dan ook. Banden smeden en versterken, daar staat Flying Tiger voor. “We willen onze klanten nuttige, leuke en inspirerende producten aanbieden tegen betaalbare prijzen”, zo staat te lezen op de bedrijswebsite.

Een groenere wereld

Wie ecologische producten zoekt, kan bij Flying Tiger terecht. Want, een groenere wereld, daar gaat Flying Tiger voor. Alle producten die Flying Tiger verkoopt, voldoen aan ethische, sociale en omgevings-gerelateerde standaarden. En net daarom heeft verschillende doelstelling gezet: alle producten moeten ecologisch zijn, de kantoren, winkels en stockageplaatsen moeten CO2-neutraal zijn én het personeel moet verantwoordelijk zijn op verschillende vlakken. De producten vormen de kern van het bedrijf. Het engagement dat Flying Tiger aangaat, spreekt dan ook boekdelen. “Wij willen dat onze producten veilig zijn en nemen daarom belangrijke maatregelen om ervoor te zorgen dat alle producten onder humane en verantwoorde omstandigheden zijn geproduceerd met inachtneming van de internationale sociale, milieu- en ethische normen.”

Instagram

Laat u inspireren door de creatieve galerij op Instagram (via @flyingtiger). Via dit kanaal deelt het Deens bedrijf de leukste artikelen uit haar assortiment. Van dingen doe u doen glimlachen, tot geschenken of doe-het-zelf-ideetjes. “Een rijk leven hoeft geen fortuin te kosten”. Het bedrijf beperkt zich overigens niet tot Instagram en vertoef ook op Facebook, Pinterest en YouTube. Volgen die handel!

Winkels

Flying Tiger heeft meer dan vijfentwintig winkels verspreid over heel België en meer dan 950 winkels over de hele wereld. Afkomstig uit Denemarken is het bedrijf tegenwoordig te vinden in maar liefst 29 landen. Het mag duidelijk zijn dat de creatieve en zelfgemaakt artikelen erg populair zijn. Ga naar de website van Flying Tiger om een filiaal in uw buurt te vinden. De vestigingen in België zijn verspreid over heel het grondgebied, dus erg ver zul u nooit hoeven gaan.

Product ruilen

Heeft u een product gekocht bij Flying Tiger dat bij nader inzien toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet? Dat is geen enkel probleem. U heeft 8 dagen bedenktijd om het product ongebruikt en in de originele verpakking te retourneren. Zorg er steeds voor dat u het aankoopbonnetje bijhoudt en kunt tonen wanneer u het artikel terug brengt.

Over Flying Tiger


De winkelketen Flying Tiger is van origine afkomstig uit Denemarken. In de hoofdstad Kopenhagen werd in 1995 dit bedrijf opgericht, waarbij de focus direct lag op het aanbieden van budgetproducten. Het bedrijf noemt dit zelf leuke hebbedingen en cadeautjes die je aan een ander kunt geven. Door de jaren heen is het bedrijf behoorlijk gegroeid, aangezien het bedrijf in ons land meerdere winkels heeft. Als je op de website van Flying Tiger op ‘Winkel zoeken’ klikt, kan je direct jouw woonplaats invoeren. De tool toont direct aan waar je dichtstbijzijnde winkel van Flying Tiger kunt vinden.

Op de website van het Deense merk kan je meer informatie vinden over het assortiment en over de bedrijfsvoering. Het is via de website echter niet mogelijk om het assortiment in te zien of om de producten direct aan te schaffen. Voor het kopen van de producten moet je dus echt in één van de Flying Tiger winkels zijn. In deze winkels vind je gelukkig wel een onwijs uitgebreid assortiment terug; op de website geeft het merk aan dat zij meer dan 1600 producten in het assortiment opgenomen hebben.

Als je op de website op DIY klikt, krijg je toegang tot het DIY YouTube Kanaal van Flying Tiger. Op dit kanaal post het merk allerlei leuke filmpjes waarmee je inspiratie op kunt doen. Bovendien worden in deze filmpjes meerdere leuke (kinder)producten van het merk besproken.

Voor het kopen van de artikelen moet je dus in één van de winkels zijn. Het is echter wel mogelijk om digitaal contact op te nemen met de klantenservice van Flying Tiger. Je kunt daarvoor via de website een online contactformulier invullen. Uiteraard staan de medewerkers in de winkels ook voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.