Tupperware

Tupperware folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tupperware

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor Tupperware korting

Tupperware folders

Eén van de bekendste merken wereldwijd. En één van de merken die zich op een unieke manier weet te onderscheiden. Dit zijn twee manieren waarop het merk Tupperware omschreven kan worden. Dit merk is voornamelijk door de bakjes erg populair geworden. Wat ook erg populair is, zijn de zogeheten Tupperware party’s. Ook met deze party’s heeft dit merk een eigen identiteit weten te creëren. Een eigen identiteit waardoor heel veel mensen bekend zijn met dit merk. Geldt dit ook voor jou? Of heb je recent voor het eerst van dit merk gehoord? In beide gevallen is het aan te raden om de Tupperware folders door te nemen. In de Tupperware folders vind je de beste promoties van dit moment. Dankzij deze promoties bespaar je veel geld en is het kopen van Tupperware producten nog leuker.

Tupperware België

Voor de historie van het merk Tupperware moeten we naar het jaar 1946. In dat jaar wordt in Amerika, door Earl Tupper, het merk Tupperware opgericht. Vanaf het allereerste moment richtte Earl Tupper zich hierbij op unieke kunststof bakjes. Deze bakjes waren op een luchtdichte manier af te sluiten, waardoor het mogelijk werd om voedsel luchtdicht te bewaren. Voor die tijd was dit een razend innovatief product. Eén van de redenen waarom Tupperware al snel een flinke groei door wist te maken. Deze groei heeft zich uiteindelijk wereldwijd ingezet. Dit merk is in meerdere Europese landen erg geliefd geworden, waaronder in ons land. Het hoofdkantoor van Tupperware in ons is gevestigd in de plaats Brussel. Vandaaruit worden de verschillende consulenten ondersteund en geholpen.

Tupperware consulente

Wil je graag de producten van Tupperware kopen? Dan kun je hiervoor terecht bij één van de Tupperware consulenten. Dit is een man of vrouw die de producten van Tupperware verkoopt. Je koopt de producten dus niet online bij dit merk, maar via een consulente. Wat hierbij een uniek voordeel is, is dat de consulente bij jou thuis kan komen. Je kunt hierdoor thuis een zogeheten Tupperware party organiseren. Nodig al je vriendinnen uit, laat de consulente komen en laat je vriendinnen kennismaken met de geweldige Tupperware producten. In heel België zijn in ieder geval meerdere consulenten van Tupperware actief. Ga naar de website van Tupperware, vul je postcode in en check direct welke consulente bij jou in de buurt actief is.

Catalogus

Elk jaar brengt Tupperware meerdere producten uit. Deze producten maken onderdeel uit van een collectie, waarvan Tupperware er normaal gesproken drie of vier per jaar uitbrengt. Om de nieuwste collectie(s) in te zien, kun je de catalogus online bekijken. In de online catalogus vind je de nieuwste producten, maar ook leuke informatie. Aan de hand van deze informatie wil je waarschijnlijk al snel één of meerdere Tupperware producten kopen.

Aanbod op de website

Tupperware is meer dan alleen de kunststof bakjes. Door de jaren heen heeft dit Amerikaanse merk namelijk meerdere soorten producten op de markt gebracht. Veel van deze producten hebben in ieder geval betrekking op het huishouden. Zo kun je bij Tupperware tegenwoordig allerlei keukendoekjes kopen. Ook allerlei andere producten voor in de keuken vind je inmiddels bij dit Amerikaanse merk. Om een duidelijke indruk van het aanbod te krijgen, kun je het beste de website even checken. Klik in de menubalk op ‘Producten’ en bekijk de verschillende items op je gemakje. Wil je één van de items kopen? Dat is niet mogelijk online. De enige mogelijkheid die je hiervoor hebt, is om contact op te nemen met één van de consulenten van dit merk.

Tupperware verkooppunten

Wil je graag de producten van Tupperware kopen? Sinds enige tijd heb je hier nog een extra mogelijkheid voor: bij één van de verkooppunten. Tupperware heeft door de jaren heen namelijk meerdere winkels in ons land geopend. Op het moment van schrijven heeft Tupperware meer dan 20 winkels in ons land. Het leuke hierbij is dat deze winkels door een consulente gerund worden. Op de website van dit merk vind je een overzicht van alle verkooppunten in ons land. Bekijk deze winkels op je gemakje, check de adresgegevens en neem eventueel direct contact op. Met de verschillende verkooppunten kun je rechtstreeks contact opnemen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van dit unieke merk? Dit doe je onder meer door je voor de nieuwsbrief aan te melden. Net zoals in de Tupperware folders vind je in de nieuwsbrief de beste promoties van dit moment. Overigens is dit merk ook nog op social media actief. Je kunt Tupperware volgen via Facebook, Instagram, YouTube en TikTok.

Over Tupperware

Het wereldwijd bekende merk Tupperware werd in 1946 opgericht in Amerika. De heer Earl Tupper wist vanuit zijn woonplaats unieke kunststof bakjes te ontwikkelen. Dankzij deze kunststof bakjes was het – eindelijk – mogelijk om voedsel op een luchtdichte manier te bewaren. Deze bakjes sloegen al snel bij het grote publiek aan, waardoor Earl Tupper met zijn bedrijf Tupperware een flinke groei door wist te maken.

In de jaren daarna wist dit merk meer en meer producten op de markt te brengen. Deze producten werden niet zomaar via een winkel verkocht, maar via zogeheten tupperwareparty’s. Bij een tupperwareparty organiseert één persoon een avondje, waarop allerlei vriendinnen/collega’s/familieleden langs kunnen komen. Een consulente van Tupperware komt ook langs en toont vervolgens het uitgebreide assortiment. Via die consulente kan je vervolgens direct de gewenste producten bestellen. Een dergelijke partij was een unieke manier van Tupperware om op een relatief voordelige wijze veel producten te verkopen.

Op de Belgische website van Tupperware vind je meer informatie over het assortiment. Je kunt daarvoor in de menubalk op ‘Catalogus’ klikken, waarna je alle producten in kunt zien. Mocht je deze producten willen bestellen, dien je hiervoor dus contact op te nemen met één van de consulente van Tupperware. Dit is mogelijk door op de website van Tupperware op ‘Contacteer een consulente’ te klikken.

Via de website van Tupperware kan je overigens ook inspiratie op doen en de huidige promoties inzien. Dankzij deze promoties is het eigenlijk nog leuker om bij Tupperware te shoppen; allerlei praktische producten kan je immers voor nóg voordeligere prijzen aan gaan schaffen.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor contact opnemen met een consulente, maar je kunt ook een online contactformulier invullen. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van nieuwe producten en promoties van dit unieke merk!