Oh’Green

Oh’Green folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Oh’Green

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Oh’Green korting

Oh’Green folders

Wat is in of bij jouw woning je favoriete ruimte? Vind je het heerlijk om languit op de bank te liggen? Of geef je toch de voorkeur aan het natuurlijke leven in je tuin? Als je gek op je tuin bent, zit je bij de firma Oh’Green goed. Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, richt deze firma zich op tuinproducten. Ook als je groen voor in huis wilt kopen, is dit mogelijk bij Oh’Green. Niet alleen de naam van deze firma is wat ons betreft uniek, maar ook de totale samenstelling van het aanbod. Als klap op de vuurpijl stunt Oh’Green ook nog regelmatig met flinke aanbiedingen. Deze aanbiedingen vind je in de actuele Oh’Green folders en zijn volgens ons ideaal. Met dank aan deze promoties is het namelijk nóg voordeliger om bij deze firma te shoppen. Check met enige regelmaat de Oh’Green folders en voorkom daarmee dat je onnodig veel geld uitgeeft.

Oh’Green België

Door de jaren heen heeft Oh’Green een flinke groei in ons land door weten te maken. Deze groei is te danken aan het uitgebreide aanbod, aan de promoties en aan de prima service vanuit deze firma. Dat deze firma zo hard gegroeid is, blijkt onder meer uit de hoeveelheid tuincentra in ons land. Als je op de website van Oh’Green een kijkje neemt, zie je al direct allerlei tuincentra naar voren komen. Deze tuincentra zijn te vinden in onder meer Aarschot, Doornik, Naninne, Ninove, Olen, Saint-Georges en Sint-Katelijne-Waver. Wil je weten waar voor jou het dichtstbijzijnde tuincentrum van Oh’Green te vinden is? Klik op de website op ‘Zoek een tuincentrum’ en vul je postcode in. De tool toont direct aan waar je het dichtstbijzijnde tuincentrum van Oh’Green kunt vinden. In dat tuincentrum kun je naar hartenlust shoppen én geniet van de interessante promoties.

Oh’Fleur

Dat Oh’Green één van de grootste aanbieders in ons land is, is aan meerdere facetten te danken. Iets wat deze firma in onze ogen heel goed doet, is door meerdere soorten producten aan te bieden. Je kunt voor allerlei tuinartikelen bij Oh’Green terecht, maar ook voor boeketten en bloemstukken. Als je online boeketten en bloemstukken wilt bestellen, is dit mogelijk bij Oh’Fleur. Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, is deze firma verweven met de firma Oh’Green. Mocht je met spoed of binnenkort boeketten of bloemstukken nodig hebben, bestel je deze makkelijk via de website van Oh’Green. Klik op de website van Oh’Green op Oh’Fleur en je wordt naar de juiste website doorverwezen.

My Oh’Green klantenkaart

Kom je met enige regelmaat in een tuincentrum van Oh’Green? Of bestel je met enige regelmaat producten via de webshop van Oh’Green? In beide gevallen is het aan te raden om een My Oh’Green klantenkaart aan te raden. Als je deze klantenkaart bij de kassa laat scannen, krijg je namelijk 1 punten per 2 euro. Mocht je 500 punten verzameld hebben, krijg je een waardebon van 5 euro. Met dank aan de My Oh’Green klantenkaart kun je dus alsmaar voordeliger bij Oh’Green shoppen. Een klantenkaart van Oh’Green vraag je online of in één van de tuincentra aan.

Aanbod op de website

Shop je liever online? Ook dat is mogelijk bij Oh’Green. Als je in de webshop van deze firma een kijkje neemt, zie je onder meer onderstaande categorieën naar voren komen: Potterie, Tuinonderhoud, Dier, Genieten in de tuin, Gezellig koken en tafelen en Interieur en Decoratie. Zoals deze categorieën duidelijk laten blijken, is het aanbod van Oh’Green echt heel divers. Daarnaast kun je in deze webshop ook van de nodige promoties genieten. Klik daarvoor in de menubalk op ‘Folders & Acties’. Je ziet dan de actuele promoties en acties van Oh’Green direct naar voren komen.

Inspiratie & Tips

Vind je het lastig om de juiste producten voor in je tuin aan te schaffen? Of weet je niet zo goed welke producten je voor je huisdieren moet kopen? Op de website van Oh’Green vind je heel veel handige tips, terwijl je via deze website ook veel inspiratie op kunt doen. Klik hiervoor in de menubalk op ‘Inspiratie & tips’. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je heel veel interessante blogartikelen voorgeschoteld. Met dank aan deze artikelen maak je het shoppen bij Oh’Green nog makkelijker voor jezelf.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van Oh’Green? Dit doe je door je voor de nieuwsbrief aan te melden of door Oh’Green op social media te volgen. Deze firma is actief op Facebook en Instagram. Via de nieuwsbrief en social media blijf je ook op de hoogte van de beste promoties.

Over Oh’Green

Ben je op zoek naar leuke producten voor in de tuin? Wil je bijvoorbeeld prachtige planten in jouw tuin neerzetten of ben je op zoek naar een nieuwe loungeset? Voor een uitgebreid aanbod van tuinartikelen ben je bij de Belgische firma Oh Green zeker aan het juiste adres. Deze firma heeft zich namelijk volledig toegelegd op het aanbieden van tuinartikelen, waarbij je ook nog artikelen voor ín huis kunt bestellen. Het is namelijk ook mogelijk om boeketten of bloemstukken te bestellen.

Als je op de website van Oh Green een kijkje neemt, kan je kiezen tussen twee verschillende webshops: de Oh Fleur webshop en de Oh Green webshop. In de Oh Fleur webshop vind je allerlei bloemen die je online kunt bestellen en vervolgens op een gewenst adres in ons land kunt laten bezorgen. Voor de levering van deze bloemen betaal je standaard leveringskosten van 10 euro.

In de Oh Green webshop vind je een uitgebreid assortiment van tuinartikelen. Deze artikelen zijn daarbij onderverdeeld in de volgende categorieën: Buitenplanten, Tuinonderhoud, Dier, Genieten in de tuin, Gezellig koken en tafelen, Interieur & Decoratie en Binnenplanten. Het assortiment kan al met al als zéér uitgebreid bestempeld worden.

Bestel je via de Oh Green webshop? Dan worden de verzendkosten bepaald aan de hand van het bedrag van de order en het gewicht van de bestelde artikelen. Check dus altijd goed de hoogte van de verzendkosten, voordat je de bestelling definitief gaat plaatsen. Bestel je een parasol? Dan betaal je standaard 50 euro aan verzendkosten.

Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen, met uitzondering van versproducten. Het is dus níet mogelijk om planten te retourneren. Voor meer informatie hierover kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Oh Green. Deze firma heeft geen ‘overkoepelende’ klantenservice, dus je kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met één van de winkels. Op de website van Oh Green vind je meer informatie over deze winkels, inclusief contactgegevens.