Supra Bazar

Supra Bazar folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Supra Bazar

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Supra Bazar korting

Supra Bazar folders

Neem je een kijkje op de website van Supra Bazar? Dan zie je de volgende uitspraak direct naar voren komen: je vindt er alles! Aan deze uitspraak is simpelweg niks gelogen. Deze keten biedt onwijs veel producten, variërend van speelgoed tot aan producten voor je huisdier. Ook voor je auto vind je bij Supra Bazar tal van producten, net zoals dat je voor in het huishouden allerlei producten bij Supra Bazar aan kunt schaffen. De diversiteit binnen het aanbod valt op, maar ook de prijsstelling. Zoals een echte bazaar betaamt, doet ook deze bazaar er alles aan om de producten zo voordelig mogelijk aan te bieden. De normale prijsstelling is al indrukwekkend te noemen, maar Supra Bazar doet hier nog regelmatig een schepje bovenop. Met de interessante promoties uit de Supra Bazar folder is het nóg leuker shoppen. En wil je nog meer geld besparen bij deze keten? Neem dan ook zeker onderstaande tips door. Wij maken het shoppen voor jou graag alsmaar leuker en voordeliger.

Supra Bazar België

De hoofdzetel van Supra Bazar is al lange tijd gevestigd in Gullegem. Dit geeft duidelijk aan dat deze keten een oorspronkelijke Belgische keten is. En dat klopt. Supra Bazar werd lange tijd geleden in ons land opgericht en heeft sindsdien een flinke groei doorgemaakt. Als je nu aan 100 Belgen zou vragen of zij Supra Bazar zouden kennen, zouden ongeveer 99 Belgen hier bevestigend op antwoorden. Supra Bazar heeft in ons land een flinke naam opgebouwd, onder meer dankzij het ongekend uitgebreide assortiment. Doordat dit assortiment zó uitgebreid is, kan elke Belg naar hartenlust shoppen bij deze keten. En daarbij is het ook nog een voordeel dat de prijzen onwijs interessant zijn. Met name als je van de promoties uit de Supra Bazar folders profiteert, is shoppen bij deze keten super voordelig.

Supra Bazar winkels

Door de jaren heen heeft Supra Bazar dus een flinke naam in ons land opgebouwd. Dit is te danken aan de prijsstelling, het uitgebreide aanbod én de winkels. Supra Bazar heeft namelijk op het moment van schrijven 5 winkels in ons land. Deze winkels zijn te vinden in Gullegem, Harelbeke, Hulste, Lievegem en Tielt. Mocht je willen weten wat de dichtstbijzijnde vestiging voor jou is, kun je het beste de website van Supra Bazar even checken. Je ziet dan direct waar de winkels gevestigd zijn, wat de openingstijden zijn en wat de contactgegevens zijn.

SupraKaart

Doe je regelmatig aankopen bij Supra Bazar? Dan is het lonend om de SupraKaart aan te vragen. Met deze kaart verzamel je extra spaarpunten, krijg je extra korting op tal van producten en kun je ook nog meedoen aan exclusieve wedstrijden. Het aanvragen van de SupraKaart is bovendien volledig gratis. Vraag de kaart in één van de winkels aan, registreer de kaart online en geniet direct van de vele voordelen.

Aanbod op de website

In het aanbod van Supra Bazar zijn méér dan 130.000 producten niet te vinden. Niet alle producten zijn in de fysieke winkels te vinden, maar wél in de online webshop van Supra Bazar. Dit uitgebreide aanbod is door deze keten in meerdere categorieën onderverdeeld, waaronder Baby, Speelgoed, Boek, Wonen, Dier, Tuin, DIY, Elektro, Vrije Tijd en Verzorging. Per categorie vind je een ontelbare hoeveelheid van producten, waardoor Supra Bazar echt voor iedereen interessant is. Wat ook interessant is, zijn de leveringsvoorwaarden. Zo wordt een bestelling van minimaal 50 euro al gratis bij je thuisbezorgd. Ook is het ideaal dat je veilig en snel kunt betalen en dat je de bestelling snel thuisbezorgd krijgt. Check direct het uitgebreide aanbod online en schaf de gewenste producten voordelig aan.

Nieuwsbrief & cadeaubon

Ben je benieuwd naar de beste promoties van Supra Bazar? Houd dan de Supra Bazar folders via onze website in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de actuele promoties, maar ook van het laatste nieuws en updates. Ben je voor iemand nog op zoek naar een leuk cadeau? Een Supra Bazar cadeaubon valt ongetwijfeld in goede aarde bij de ontvanger. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon, waardoor dit echt een cadeau op maat is. En het is ook nog eens een heel praktisch cadeau om te ontvangen.

Social media & contact

Op de hoogte blijven van Supra Bazar doe je via de nieuwsbrief, maar ook via social media. Zo kun je deze keten volgen via Facebook en Instagram. Zit je nu met vragen? Je kunt via social media een vraag stellen, maar je kunt hiervoor ook bellen naar 056 43 97 70 of mailen naar [email protected].

Over Supra Bazar

Ben je op zoek naar een winkel waar je ‘alles’ kunt vinden? Dan is de kans groot dat je bij de firma Supra Bazar aan het juiste adres bent. De slogan van deze firma is namelijk ‘Je vindt er alles’. Mede dankzij het uitgebreide assortiment heeft deze firma in ons land een flinke naam op weten te bouwen. Shop jij ook graag bij Supra Bazar? Dan kan je dat doen via de webshop óf via één van de winkels.

Door de jaren heen heeft Supra Bazar namelijk meerdere winkels in ons land geopend. Deze winkels zijn te vinden in Gullegem, Harelbeke, Hulste, Lievegem en Tielt. Op de website van deze firma vind je meer informatie over bijvoorbeeld de adresgegevens en openingstijden van deze winkels.

Via de webshop is het dus ook mogelijk om de gewenste producten te bestellen. Aangezien het assortiment nogal uitgebreid is, heeft men bij Supra Bazar gekozen voor enkele categorieën: Baby, Speelgoed, Games & Muziek & Film,. Boek, Cadeau, Wonen, Dier, Tuin & Klus, Vrije Tijd, Auto, Elektro, Verzorging, School & Kerst. Ongeacht waar je naar op zoek bent, is de kans groot dat je bij deze firma kunt slagen.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze bestellen en op elk gewenst adres in ons land laten bezorgen. Als je voor minder dan 49,98 euro een bestelling plaatst, betaal je 5 euro aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan 49,98 euro? Dan is de verzending volledig kosteloos. Ongeacht wat de orderwaarde is, kan je de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen in huis verwachten.

Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. De kosten voor deze retournering komen voor eigen rekening én je dient de retournering eerst via de mail aan te kondigen. Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: [email protected].

Dit e-mailadres kan je ook gebruik als je vragen hebt aan de klantendienst van Supra Bazar. Daarvoor kan je echter ook mailen naar [email protected], bellen naar 056 43 97 70 of langsgaan bij één van de Supra Bazar winkels.