ToyChamp

ToyChamp folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ToyChamp

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor ToyChamp korting

ToyChamp folders

Ben je de trotste ouder van een zoon en/of dochter? Dan vind je het onwijs leuk om je kind onwijs te vertroetelen. Dat doe je onder meer door oneindig veel kusjes en knuffels te geven. Maar, dit doe je ook door leuke producten voor je kind te kopen. Iets waar je dan absoluut niet omheen kunt, is speelgoed. Speelgoed zorgt voor vermaak bij je kind(eren), maar is ook nog goed voor bepaalde vaardigheden. Je doet er daarom verstandig aan om veel soorten speelgoed in huis te halen. Moet je hier veel geld aan uitgeven? Dat hangt volledig van jezelf af. Profiteer je bijvoorbeeld van de promoties uit de ToyChamp folders? Dan valt het wel mee hoeveel geld je hieraan kwijt bent. Het is namelijk zo dat je in de ToyChamp folders altijd de beste promoties van dit moment vindt. Met deze promoties is het nog leuker en voordeliger om bij deze speelgoedwinkel te shoppen. Je maakt het hiermee betaalbaar voor jezelf én je koopt voor je kind het allerleukste speelgoed.

ToyChamp België

In 2001 zag de onderneming ToyChamp het levenslicht. Deze onderneming werd het kindje van de familie Nolmans. Deze familie was al langere tijd actief in de ondernemerswereld, maar richtte zich vanaf 2001 pas echt op speelgoed. En dat ging de familie Nolmans al snel goed af. De familie wist een grote groei door te maken met de speelgoedwinkel. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid winkels die in ons land geopend zijn. Overigens geldt niet alleen voor ons land, maar ook voor Nederland. In beide landen heeft ToyChamp inmiddels een flinke naam en reputatie opgebouwd. Overigens is de webshop van deze firma ook in beide landen actief. Dit betekent dat zowel Belgen als Nederlanders naar hartenlust kunnen shoppen bij ToyChamp.

ToyChamp winkels

Koop je het liefste speelgoed in een fysieke winkel? Dat begrijpt de firma ToyChamp maar al te goed. Deze firma richt haar pijlen absoluut op het online gebied, maar vergeet de fysieke winkels allerminst. Door de jaren heen heeft ToyChamp iets minder dan 10 winkels in ons land geopend. Deze winkels zijn in onder meer Antwerpen, Bilzen, Hasselt, Lanaken en Sint-Truiden te vinden. Als je op de website van ToyChamp op ‘Winkels’ klikt, krijg je een overzicht van alle winkels te zien. Je kunt hierbij ook je eigen postcode/woonplaats invullen. De tool toont dan direct aan waar de dichtstbijzijnde winkel voor jou te vinden is.

ToyChamp cadeaubon

In nagenoeg elk huis is wel speelgoed te vinden. Dit betekent dat het geven van speelgoed aan veel mensen een erg leuk idee is. Maar, welk speelgoed kun je nou het beste geven? Als je het lastig vindt om dit te bepalen, kun je beter een ToyChamp cadeaubon geven. De ontvanger kan deze cadeaubon vervolgens zelf gebruiken om het gewenste speelgoed te kopen. Met de ToyChamp cadeaubon geef je dan ook een ‘veilig’ cadeau. Bijkomend voordeel: de ontvanger heeft echt iets aan de ToyChamp cadeaubon. Bij het bestellen kun je ook nog zelf bepalen wat de waarde van de cadeaubon moet zijn.

Aanbod op de website

Ben je een liefhebber van online shoppen? Dan zit je in de webshop van ToyChamp goed. Je kunt in deze webshop filteren op categorieën, maar ook op leeftijd of merk. Als je voor je kind van 2 jaar oud leuk speelgoed wilt kopen, kies je voor de categorie 1-2 jaar. In die categorie vind je vervolgens het leukste speelgoed voor je 2-jarige zoon of dochter. Feit is dat het aanbod van ToyChamp erg uitgebreid is. Dit komt ook doordat deze firma met alle bekende merken samenwerkt. Bekijk op je gemakje het aanbod online en bestel direct het gewenste speelgoed.

Merken

Van welk merk wil je speelgoed aanschaffen? Als je voor één van de grotere merken gaat, vind je het gewenste speelgoed sowieso bij ToyChamp. Deze firma werkt namelijk met alle grote speelgoedmerken samen, waardoor het aanbod zo uitgebreid is geworden. Wat wij hierbij erg handig vinden, is dat je online ook kunt filteren op merk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar speelgoed van LEGO? Dan klik je online op ‘LEGO’, waarna je in één oogopslag het leukste LEGO speelgoed van dit moment vindt. Online shoppen is bij ToyChamp al met al een waar feestje.

Nieuwsbrief en social media

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste speelgoed en promoties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van ToyChamp. Je doet dit gemakkelijk online. Wat je ook online kunt doen, is deze firma volgen op Facebook en Instagram. Via deze social media kanalen blijf je volledig op de hoogte van deze populaire speelgoedwinkel.

Over ToyChamp

Kinderdromen waarmaken; dat is in de basis het doel van de firma ToyChamp. Deze firma is niet alleen in ons land goed vertegenwoordigd, maar ook absoluut in Nederland. Doordat deze speelgoedfirma vrij groot is, geniet de firma van verschillende schaalvoordelen. Hier kan je als consument ook van genieten; je hebt immers de keus uit een uitgebreid assortiment én je hoeft niet de hoofdprijs voor het speelgoed bij ToyChamp te betalen.

Door de jaren heen heeft ToyChamp meerdere winkels in ons land weten te openen. Deze winkels zijn te vinden in onder meer Heusden-Zolder, in Sint Truiden, in Geel, in Antwerpen en in Genk. Als je op de website van deze speelgoedfirma op ‘Winkels’ klikt, kan je direct jouw woonplaats invullen. De tool toont direct aan waar de winkels van ToyChamp bij jou in de buurt te vinden zijn.

Als je de voorkeur aan online shoppen geeft, ben je ook bij deze speelgoedfirma aan het juiste adres. In de webshop van ToyChamp vind je namelijk een uitgebreid aanbod van artikelen terug onder de volgende categorieën: Merken, Speelgoed, Games & Muziek & Films, Kadobonnen, Schoolbenodigdheden, Buitenspeelgoed, Gadgets, Boeken en Feestartikelen.

Indien je voor méér dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij een orderwaarde van 0 euro tot 19,99 euro betaal je 3,99 euro aan verzendkosten. Bij een orderwaarde van 20,00 euro tot 49,99 euro betaal je 2,99 euro aan verzendkosten. Indien je de ontvangen artikelen vervolgens wilt retourneren, is dat mogelijk in een termijn van 14 dagen. De kosten hiervoor komen voor eigen rekening. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de artikelen gratis te retourneren in één van de ToyChamp winkels.

Vragen of opmerkingen? Stuur daarvoor een mailtje naar [email protected] of bel naar +32 89 69 44 52. De klantendienst van ToyChamp staat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar!