Hubo

Hubo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Hubo

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Hubo korting

Hubo folders

Ben je een doe-het-zelver in hart en nieren? En ben je daarom op zoek naar de beste gereedschappen, beste bouwmaterialen en aanverwante producten? Dan ben je bij Hubo absoluut aan het juiste adres. Deze firma heeft zich volledig toegelegd op het aanbieden van doe-het-zelf artikelen; artikelen waarmee elke (handige) klusser elke klus tot een goed einde kan brengen. Het mooie hierbij is dat je ook nog eens van scherpe prijzen geniet. In de Hubo folders vind je de beste actuele aanbiedingen terug. In de afgelopen jaren is daarbij gebleken dat de kortingen behoorlijk hoog op kunnen lopen. Door af en toe de Hubo folders te checken, kun je dus behoorlijk veel geld besparen. Wat wens je nog meer?

Hubo België

Voor de historie van Hubo moeten we naar de Nederlandse plaats Utrecht. In die plaats kwam in 1969 de Nederlandse Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie tot het leven. Al in 1972 maakte deze firma de overstap naar ons land; destijds werd de eerste vestiging geopend. In 1992 werden de destijds 28 Hubo vestigingen in ons land overgenomen door een managementtrio uit België. Door deze overname werd Hubo België een op zichzelf staand bedrijf. Door de jaren heen heeft Hubo in onze land in ieder geval een flinke groei doorgemaakt. Die groei is onder meer te danken aan overnames van verschillende andere doe-het-zelf zaken. Op het moment van schrijven heeft Hubo ruim 150 winkels in ons land!

Hubo catalogus

Hierboven heb je al kunnen lezen dat je van flinke aanbiedingen bij Hubo kunt genieten. Je kunt daarvoor de Hubo folders raadplegen, maar je kunt ook de Hubo catalogus raadplegen. Meerdere keren in het jaar brengt Hubo een speciale catalogus aan; zo brengt Hubo elk voorjaar een speciale Lente Hubo catalogus uit. In een dergelijke catalogus vind je beste lenteproducten, maar ook de beste aanbiedingen van Hubo. Door af en toe de Hubo catalogus door te nemen, doe je veel informatie op. Zo kun je van de beste promoties profiteren, terwijl je ook nog de nodige inspiratie op kunt doen. De Hubo folders én de Hubo catalogussen zijn in ieder geval het doorbladeren waard.

Beste producten

Wil jij voor in jouw huis en tuin alleen het beste hebben? Wil je daarom louter de beste gereedschappen aanschaffen? En wil je louter bijvoorbeeld de beste verlichting of de beste houtbescherming aanschaffen? Ongeacht wat jouw wensen zijn, kun je bij Hubo slagen. Deze firma biedt een divers aanbod aan en weet ook nog eens de prijzen laag te houden. Dit uitgebreide aanbod is overigens te danken aan veel samenwerkingsverbanden. Door samenwerkingsverbanden met de beste merken aan te gaan, is Hubo in staat gebleken om een divers assortiment aan te bieden. Een divers assortiment van de beste producten.

Aanbod op de website

Als je het uitgebreide aanbod in wilt zien, kun je daarvoor de website/webshop raadplegen. Klik op het menu-item Assortiment en je ziet meerdere categorieën naar voren komen. In de categorie ‘Tuin’ vind je de beste producten voor in de tuin terug, terwijl je in de categorie ‘Bouwmaterialen’ de beste materialen voor jouw doe-het-zelf klussen kunt vinden. Alle categorieën tezamen laten direct zien dat het aanbod van Hubo echt uitgebreid is. Bovendien vind je in het aanbod van Hubo per categorie ook nog allerlei subcategorieën terug. Dit zorgt er eigenlijk alleen maar meer en meer voor dat het aanbod van Hubo voor een ieder interessant is.

Inspiratie & advies

Vind je het lastig om de juiste keuzes voor jouw huis of tuin te maken? Of weet je niet zo goed wat je in jouw situatie het beste kunt doen? Hubo biedt niet alleen de beste producten aan, maar biedt ook graag de helpende hand aan. Dit doet de firma onder meer met het menu-item ‘Hulp en advies’ op de website. Als je op dat menu-item klikt, vind je onwijs veel handige (klus)tips. Ondertussen kun je ook de nodige inspiratie op doen. Mocht je graag persoonlijk advies wensen te hebben, kun je daarvoor ook naar één van de Hubo winkels gaan. De deskundige medewerkers staan graag voor je klaar om jou van het best mogelijke advies te voorzien.

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van het aanbod en de nieuwste promoties? Meld je dan direct voor de nieuwsbrief van Hubo aan. Met behulp van deze nieuwsbrief kun je nog leuker en voordeliger shoppen bij deze keten. Daarbij is het ook interessant om Hubo op Facebook en/of YouTube te volgen. Ook via deze social media kanalen kun je veel inspiratie op doen, adviezen voorgeschoteld krijgen en op de hoogte blijven van de beste promoties.

Over Hubo

De Belgische winkelketen Hubo werd al in 1972 in ons land opgericht. Deze keten richt zich compleet op het aanbieden van de juiste producten voor doe-het-zelvers. Sinds de oprichting in 1972 heeft het bedrijf flinke stappen weten te maken, aangezien het momenteel meer dan 150 winkels in ons land heeft. Ook is het bedrijf actief in Nederland, maar al de winkels in Nederland vallen onder een aparte entiteit. Alle doe-het-zelvers in ons land kunnen in ieder geval heerlijk shoppen bij Hubo; in het assortiment vind je namelijk alles wat je maar nodig kunt hebben.

Op de website van Hubo vind je een compleet overzicht van alle winkels in ons land. Door jouw woonplaats in te voeren, kan je ook direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is. Shop je liever online? Dat is ook mogelijk bij Hubo.

In de webshop van Hubo vind je een onwijs uitgebreid assortiment terug. Om het assortiment overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Hubo voor de volgende categorieën gekozen: Tuin, Gereedschap, IJzerwaren, Bouwmaterialen, Hout & schrijnwerk, Verf & houtbescherming, Sanitair, Verlichting, Elektriciteit, Verwarming, Huishouden, Decoratie, Auto & fiets & step, Keuken, Dierenverzorging en Vrije tijd.

De verzendkosten zijn bij Hubo afhankelijk van het type product. Op het moment dat je een product in jouw virtuele winkelmandje doet, zie je direct wat de bijbehorende verzendkosten zijn. Het is ook mogelijk om een bestelling af te halen bij één van de Hubo winkels in ons land. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je hebt 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten voor deze retournering zijn wel voor jouw rekening.

Vragen? Op werkdagen kan je tussen 08.30 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Hubo. Je kunt daarvoor een bericht via Facebook sturen, een online contactformulier invullen of bellen naar 03 350 37 37.