Cook And Co

Cook And Co folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Cook And Co

Vergelijkbare winkels

Domino’s Pizza
Cook And Co
Pizza Hut
Quick
Colmar
McDonald's
Lunch Garden

Populaire folders

Tips voor Cook And Co korting

Uw mening telt

Deze bakspecialist zet klanten op de eerste plaats. Tevreden klanten zijn een echte prioriteit. Daarom houdt Cook & Co ook maar al te graag rekening met de mening en feedback die ze van klanten mogen ontvangen. Iedere mening telt en kan ervoor zorgen dat de producten en diensten van Cook & Co beter worden en fijner worden afgestemd op de noden van de klant. De medewerkers van deze bakspecialist werken ten dienste van de klant – een idee dat ingebakken zit in het DNA van dit bedrijf.

Gastronomische broden

Cook & Co houdt van haar producten. “Bread lovers” staat in koeien van letters te lezen op haar website. Dit slaat ongetwijfeld op de klanten én op het bedrijf zelf. Zij verstaan de kunst van gastronomisch brood bakken, met de nodige zorg en toewijding bereid. De gastronomische broden van Cook & Co zijn dan ook handmatig bewerkt en op steen gebakken, volgens de regels van het ambacht. Omdat ze volledig vrij zijn van chemische producten blijven deze broden bovendien langer goed.

Ruim assortiment

Het assortiment van Cook & Co omvat zowat alles waar u aan denkt bij een bakkerij. Het is dan ook veel meer dan de gemiddelde bakkerij. Als echte broodliefhebbers is er een rijke collectie aan broden in alle vormen en smaken. De stiel van het broodbakken hebben ze als geen ander in de vingers. Naast broden, maken uiteraard ook ontbijtkoeken, taarten en vele andere gebakjes en zoetigheden deel uit van het assortiment. Het gezouten traiteur aanbod bevat dan weer hapjes en lekkernijen die niet noodzakelijk met een bakker worden geassocieerd (van kaaskroketten tot veggie burgers). Toch zijn ook deze producten van de hoogste kwaliteit en een echte aanrader.

Duurzame ontwikkeling

De inzet van Cook & Co voor duurzame ontwikkeling vertaalt zich in tastbare initiatieven. Het bedrijf onderneemt concrete acties om bij te dragen aan de bescherming van het milieu en zo “Be Green” te worden. De voorbije jaren zorgde het bedrijf er bijvoorbeeld voor dat er minder energie verbruikt werd bij het produceren van haar producten. Een aantal koelinstallaties werden vervangen door nieuwe milieuvriendelijkere alternatieven en een nieuwe diepvries stockage ruimte werd geïnstalleerd. Ook verbruik met betrekking tot transport nam Cook &Co onder handen. De routes voor levering werden geoptimaliseerd en het wagenpark zelf is uitgerust met minder vervuilende bestelwagens. De net genoemde acties zijn maar een kleine greep uit de vele initiatieven. Het mag duidelijk zijn dat het beschermen van het milieu bij Cook & Co ernstig wordt genomen.

Biologische broden

De biologische broden bij Cook & Co zijn bereid om ambachtelijke wijze, met de beste grondstoffen en zonder gebruik van chemische producten of genetisch gewijzigde organismen. De gistdoseringen zijn bovendien tot tien keer lager dan bij moderne broden. De keuze voor biologische meelsoorten maakt van deze broden 100% biologisch. Cook & Co kiest ervoor om de versgebakken biologische broden in te vriezen zodat de versheid bewaard blijft. Na aankoop behoeven ze dan enkele minuten in de oven en het brood is vers en klaar om op te eten. Ultravers brood, gemaakt met respect voor de natuur. Laat het smaken!

Folder

De laatste aanwinsten in het gamma van Cook & Co staan handig opgelijst in een lijvige catalogus. De volledige catalogus is makkelijk online te bekijken op de website van Cook & Co of op deze pagina. Bij de artikelen staat telkens een uitgebreide beschrijving met extra informatie en labels. Als het brood bijvoorbeeld nog moet worden afgebakken of ontdooid, staat dit duidelijk aangegeven aan de hand van een symbooltje. Doorblader het rijke assortiment en laat het water in de mond lopen.

Kwaliteitslabels

Het assortiment van Cook & Co staat bol van producten die kwaliteitslabels dragen. Of ten minste: producten die volgens bepaalde kwaliteitscriteria zijn vervaardigd. Zo staat slow baking voor een verbintenis dat het product volgens de oude, traditionele, methode gemaakt is. Dus met lange gistingen, uitsluiting van chemische producten en handgemaakte vervaardiging. Een andere kwaliteitsstempel vertegenwoordigt de waarden van het Scientific Institute for Intelligent Nutrition. Dit staat voor producten die beantwoorden aan criteria voor een evenwichtige - en dus gezonde – voeding.

Solidariteit

Cook & Co levert haar producten naar steden in alle uithoeken van het land, aan democratische prijzen. Voor medeburgers die het niet onder de markt hebben, doet het bedrijf graag een extra inspanning, in de vorm van donaties. Cook & Co toont zich solidair door waar mogelijk voedsel te geven aan lokale afdeling van “Resto du Coeur”. Deze van oorsprong Franse liefdadigheidsorganisatie zorgt voor voedselbedeling aan dak- en thuislozen. Het betreft dan veelal restproducten die nog perfect eetbaar zijn en waar heerlijke maaltijden mee kunnen bereid worden. Zo draagt Cook & Co haar steentje bij om armoede uit de wereld te helpen.

Over Cook And Co

Ben je een liefhebber van lekker eten en hecht je ook waarde aan het milieu? Dan ben je bij Cook and Co aan het juiste adres. Deze Belgische firma biedt allerlei voedingsmiddelen aan, waarbij de focus ligt op de duurzaamheid. Het bedrijf hanteert de waarde van het Scientific Institute for Intelligent Nutrion en gebruikt milieuvriendelijke koelwagens.

Bij Cook and Co heb je de keus uit een onwijs uitgebreid aanbod van hoogwaardige voedingsmiddelen. Om het overzichtelijk te houden, heeft het bedrijf voor de volgende productcategorieën gekozen: Gastronomische Broden, Bio broden, Traditie broden, Wereldbroden, Viennoiserie & ontbijt, Koffiepauze, Luxe pauze, Sweet Street, Mousses & Verinnes, Banketbakkerij, Taarten, Traiteur gezouten, Roomijs & Sorbets en Retail gamma. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van duurzame, gezonde en heerlijke producten terug.

Via de website van het bedrijf kan je het gehele assortiment in zien. Zo kan je er voor kiezen om de volledige catalogus van Cook and Co te downloaden. In deze catalogus zie je alle producten staan, inclusief foto’s en een korte toelichting. Met dank aan deze catalogus krijg je een duidelijk beeld van het aanbod en kan je naar hartenlust shoppen bij Cook and Co.

Het is helaas niet mogelijk om de producten van dit bedrijf via de website te bestellen. Wel kan je telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar het bedrijf. Je kunt hiervoor bellen naar +32 2 248 13 33, mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. De hoofdzetel van Cook and Co is overigens gevestigd in Sint-Stevens-Woluwe. Vanuit deze hoofdzetel wordt eigenlijk heel het land voorzien van onder meer heerlijke broodjes, heerlijke en gezonde snacks en allerlei andere duurzame voedingsmiddelen.