Handyman

Handyman folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Handyman

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Handyman korting

Handyman folders

Huishoudelijke apparaten zijn niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Kun jij bijvoorbeeld nog zonder een afstandsbediening, jouw computer of jouw printer? Als je van dergelijke apparaten gebruik maakt, moet je ook over de nodige accessoires beschikken. Voor het aanschaffen van dergelijke accessoires ben je bij Handyman aan het juiste adres. Deze firma uit Nederland is al sinds 1974 gespecialiseerd in onderdelen en accessoires van huishoudelijke apparaten. Daarbij richt het bedrijf zich ook op aantrekkelijk acties; in de Handyman folders vind je altijd wel interessante promoties terug. Dat is ook het geval als je onze website raadpleegt. Wij verzamelen namelijk ook alle Handyman promoties voor je.

Handyman België

In 1974 zag de firma Handyman voor het eerst het levenslicht. Het bedrijf werd eigenlijk al in het begin van de jaren 60 opgericht door de heer Joost Pieterman. Deze Nederlander startte in zijn land met een groothandel in onderdelen. In de jaren daarna komt er meer en meer vraag naar deze onderdelen, waardoor Joost Pieterman besluit om Handyman op te richten. Hij opent in 1974 de eerste winkel in Breda, waarna in 1986 de eerste vestiging in ons land geopend wordt. Vanaf dat moment is Handyman in ons land alleen maar groter geworden. Het bedrijf meerdere winkels in ons land geopend én heeft een populaire webshop. Ook is het assortiment door de jaren heen steeds verder uitgebreid.

Onderdelen van de beste merken

Heb je een stofzuiger van bijvoorbeeld Miele? Heb je een printer van bijvoorbeeld HP? Of heb je een computer van bijvoorbeeld Asus? Als je op zoek naar nieuwe onderdelen voor dergelijke huishoudelijke apparaten bent, ben je bij Handyman aan het juiste adres. Dit bedrijf richt zich namelijk op onderdelen van de beste merken. Puur omdat het bedrijf zelf ook kwaliteit wilt leveren. Als je zelf op zoek naar nieuwe onderdelen voor jouw huishoudelijke apparaten bent, kun je dus bij Handyman aankloppen. Met dank aan het uitgebreide aanbod is de kans groot dat je bij hen het juiste onderdeel kunt vinden. Op de website van Handyman kun je overigens een overzicht vinden van alle merken.

Op onderdeelnummer bestellen

Ben je op zoek naar een heel specifiek onderdeel? Kun je dit onderdeel nergens vinden, maar heb je wel het onderdeelnummer? Dan kun je dit onderdeel aan de hand van dit nummer bij Handyman bestellen. Je kunt hiervoor langsgaan bij één van de winkels, maar je kunt dit ook via de website regelen. Klik daarvoor op ‘bestel op artikelnummer’ en vul de velden in. Nadat je dat gedaan hebt, komt Handyman direct voor je in actie. Het missende onderdeel wordt door Handyman besteld en jij kunt binnenkort jouw huishoudelijke apparaat weer herstellen.

Aanbod op de website

Shop jij liever online? Of zit er bij jou in de buurt geen Handyman winkel? In dat geval is het goed om te weten dat je bij Handyman ook online kunt shoppen. In de online webshop vind je het uitgebreide assortiment terug, verdeeld over meerdere categorieën. Zo kun je voor de categorie Stofzuigen kiezen, maar ook voor de categorie Kabels, Waterfilters, Inkt & Pc, Opladen en Keuken & Huishoud. Vervolgens kun je gericht op zoek gaan naar het betreffende onderdeel van het betreffende merk voor het apparaat dat je hebt. De website van Handyman is erg overzichtelijk en stelt je niet teleur. De kans is groot dat je snel het gewenste onderdeel vindt. Vervolgens kun je het onderdeel bestellen en op het gewenste adres laten bezorgen.

Nieuwsbrief

Door je voor de Handyman nieuwsbrief aan te melden, ontvang je direct 2,50 euro korting. Dat is nog eens makkelijk bespaard. Vervolgens word je via de nieuwsbrief ook op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld korting, acties, aanbiedingen en nieuwe producten. Met dank aan deze nieuwsbrief hoef je nooit meer een promotie van Handyman te missen. Ondertussen geniet je ook nog van de besparing van 2,50 euro. Het is een niet al te grote besparing, maar het is toch mooi meegenomen. Een cadeautje waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

Inspiratie & advies

Wil je graag van het juiste advies voorzien worden? Daarvoor heb je bij Handyman twee mogelijkheden. Je kunt op de website op Blog of Contact klikken, maar je kunt ook langsgaan bij één van de Handyman winkels. In deze winkel kun je vervolgens jouw vraag stellen aan één van de deskundige medewerkers. In de winkels ben je ook aan het juiste adres voor het opdoen van inspiratie. Mogelijk krijg je hierdoor ook weer inspiratie om dat ene huishoudelijke apparaat eindelijk te herstellen.

Over Handyman

In de jaren 60 begon de Nederlander Joost Pieterman met een eigen groothandel. Hij legde hierbij de focus op onderdelen voor elektrische apparaten, waaronder stofzuiger, wasmachines en koffiezetapparaten. Hij begon dit bedrijf onder de naam ELKA, waarna hij in 1974 ook het bedrijf Handyman oprichtte. Dit was een speciaalzaak in Breda waar de consumenten de onderdelen voor elektrische apparaten kon openen. Deze winkel in Breda sloeg goed aan, waarna hij in 1986 ook een vestiging in Antwerpen wist te openen. Sindsdien heeft het bedrijf Handyman een flinke groei door weten te maken.

In ons land heeft Handyman momenteel meer dan 10 vestigingen. Deze vestigingen bevinden zich onder meer in Antwerpen, in Mechelen, in Sint-Niklaas en in Wijnegem. Op de website van Handyman kan je een compleet overzicht van alle winkels, inclusief adresgegevens en openingstijden, vinden.

Shop je liever online? Ook dat is bij Handyman mogelijk. In de webshop kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Stofzuigen, Keuken & Huishoud, Inkt & PC, GSM & Tablet, Opladen, Kabels, Lampen, Waterfilters, Overige en Acties. Per categorie vind je een divers assortiment van onderdelen, accessoires en aanverwante producten.

Bij het bestellen kan je kiezen tussen leveren of afhalen. Bij de levering moet je rekening houden met 4,95 euro aan verzendkosten, terwijl het afhalen in de winkels volledig gratis is. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, kan je het artikel binnen 30 dagen retourneren. De kosten voor deze retournering komen wel voor eigen rekening; maak bij de retournering in ieder geval altijd gebruik van het retourformulier en het retouretiket.

Heb je vragen? Dan kan je een mail sturen naar [email protected], langs gaan bij één van de vestigingen van de keten of een bericht via Facebook sturen. Ook kan je telefonisch rechtstreeks contact opnemen met één van de vestigingen; de telefoonnummers zijn op de website van Handyman te vinden.